Sfeervolle buitenverlichting voor de zwoele zomeravonden in de tuin

Het voorjaar is aangebroken en inmiddels schijnt de zon volop. De temperatuur gaat de komende weken alleen maar verder omhoog. Dit betekent dat ook de zomer aanstaande is. Kijk je al uit naar de zwoele zomeravonden in de tuin? Natuurlijk mag sfeervolle buitenverlichting daarin niet ontbreken. Hoe geef je dit creatief vorm en hoe kun je zomerse sferen optimaal versterken in je tuin?

Buitenverlichting

 

Sfeer in de tuin met zachte verlichting
De mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting zijn enorm. Functionele buitenlampen voorzien van een bewegingssensor zijn natuurlijk altijd handig. Toch wil je meer dan dit. Sfeervolle tuinlampen kunnen daarin een bijdrage leveren. Ze worden gekenmerkt door ‘zachte’ verlichting en bovendien zien ze er ook nog eens smaakvol uit.

Welke lampen zijn hiervoor geschikt?

Je kunt bijvoorbeeld tuinverlichting aanbrengen langs het pad in je tuin. Een andere optie is om grondspots onder een boom of schutting te plaatsen. Je kunt muren of schuttingen ook voorzien van wandlampen. Het voelt dan net alsof jij je in een Romeinse tuin begeeft. Zie het als moderne fakkels.

Verlichte bloempotten
Functionele en sfeervolle lampen met elkaar combineren? Dit doe je door het plaatsen van verlichte bloempotten. Deze tuinlampen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en voorzien jouw tuin of terras van een sfeervolle en gezellige uitstraling. Bovendien kies je voor duurzame verlichting, want de verlichte bloempotten zijn voorzien van spaarlampen. Je kunt ze in elke tuinwinkel of tuincentrum aanschaffen.

De tuin: een fijne plek om te vertoeven
Door de verlichting in de tuin af te stemmen op wat er aan bloemen en planten in je tuin staat, creëer je een mooi geheel. Combineer dit met een mooi lounge set of houten tuinmeubel set en je bent verzekerd van mooie avonden deze zomer. Nodig familie en vrienden uit om een wijntje te komen doen en ga met elkaar een fantastische zomer tegemoet!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥