Meteen naar de inhoud

WINACTIE: Shoestring Durft reisevent

Save the date! 

Ben jij een echte globetrotter, gek op reizen, en alles wat daar bij komt kijken? Dan DURF jij vast de wereld rond in 1 dag met ons samen!
  ✈ Datum: zaterdag 20 juni 2015
  Tijd: 15.00 uur tot 23.00 uur
  Locatie: Bruxelles aan Zee, strandtent 14, Zandvoort

Reizen

Ik ben dol op reizen, maar dan ook echt heel serieus een globetrotter. Vanaf dat ik 2 weken oud was zat ik voor het eerst in het vliegtuig, naar Gran Canaria, en een side tour naar Senegal. Daarna gingen de reizen van Sri Lanka naar Kenia, van Florida naar Vegas en plekken als Aruba, Suriname of dichtbij Duitsland. Niet te vergeten: Ibiza. Mijn favoriete plek op aarde, waar ik vanaf ong. 2 jaar tussen de hippies en popsterren ben opgevoed.

Vanaf mijn 14de ben ik alleen gaan reizen, nog niet ver, gewoon Spanje. Toen ik 17 was, ben ik meteen 6 maanden vertrokken, en daar stopte het niet bij. Ik ben dwars de wereld over gegaan en weer terug. Nog heb ik niet genoeg gezien. Als propper voor een discotheek in Ibiza op mijn 15de, ontdekte ik al snel dat je helemaal geen geld nodig hebt om heel lang ergens te blijven. Je moet gewoon daar werk zoeken.
Zo ben ik regelmatig voor maanden blijven hangen in Parijs, LA, Dublin, London en op Ibiza zelfs 12 jaar.
Nu woon ik zo een 2 jaar in Ede. Ook een mega avontuur, want ik ken dit niet. Tot voor kort was ik voor mijn werk sowieso elke maand in Frankrijk of België. Maar nu dus echt vast hier, voorlopig (buiten de vakanties om natuurlijk). Een nieuwe uitdaging.

Reisfreak en Shoestring Durft!

Goed, dus voorlopig ga ik niet op maandenlange reizen. Mijn alternatief deze maand? Het Shoestring Durft reisevent! Ken jij het al? Heerlijk een dagje op het strand, en door alle activiteiten en hapjes, ga je toch de wereld rond. Ik vind het een geweldig idee. In 2014 was het een groot succes, en het beloofd nog leuker te worden dit jaar.
DURF jij…
…nuchter een hippe karaokebar binnen te stappen en te zingen op zijn Japans.
  ✈ …de meest verrukkelijke oriëntaalse gerechtjes te proeven.
  ✈ …de competitie met andere reisfreaks aan te gaan in een bloedstollende reiskennis-quiz
(maak kans op mooie prijzen!!).
  ✈ …liever luieren op het -hopelijk- zonovergoten terras? Net als tijdens onze reizen hanteren wij op
deze dag het vrijheid-blijheid principe; niks moet, alles mag!shoestring durft shoestringfacebook

WIN 2 kaarten voor het Shoestring reisevent

Ik heb er al mega zin in, en zou het erg leuk vinden als jij ook kwam! Je kunt nu hier 2 tickets winnen!!

Bij de prijs inbegrepen:
Gratis deelname aan alle activiteiten
 
Muziek en entertainment
Twee drankjes per persoon
Een vijftal exotische gerechtjes
Bizarre en gewaagde snacks (als je durft…)

Doe je mee in een reis om de wereld in een middag op het strand?

Reageer dan!! Like, share, repost, retweet, doe ermee wat je wilt, maar tag degene die met je mee mag en zorg dat ik je terug kan vinden! Meer posten, zijn meer kansen. Weet je dat vast 🙂

 

Succes!!

Liefs

 

Judith

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: