Shooting Jamey

Jamey portfolio

Nee niet echt natuurlijk, maar met mijn camera!!
Al een tijdje beloof ik Jamey van Beauty-Unboxing een fotoshoot, en nu kwam het er eindelijk van.

We zijn lekker aan het water op een strandje gaan zitten, en gelukkig was Jamey heel relaxed, dus we konden vrij snel doorwerken. Het was redelijk spontaan, anders had ik wel mijn reflectors of iets dergelijks meegenomen om het nog mooier te maken. Maar we hadden mazzel met het mooie weer, en de reflectie van de zon op het zand en water zorgde voor een mooi effect.

Thuis aan de slag met photoshop om wat vlekjes bij te werken, haartjes te wissen en een filter hier en daar. Zelf waren we erg blij met het uiteindelijke resultaat. Jamey gebruikt ze nu als haar profiel foto en voor haar site.

Wil jij ook nieuwe profiel/blog/outfit foto’s? Neem dan snel contact op.

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Shooting Jamey
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Comments

  1. Post
    Author

Comments are closed.