Close

Shoplog van kleertjes.com voor de leukste kinderkleding!

In een eerder shoplog over kaplaarzen kon je al lezen dat ik aan het winkelen was geweest bij kleertjes.com. Dit is toen zo goed bevallen, dat ik weer terug ben gegaan, en een hele hoop meer heb besteld voor de meisjes.

Kleertjes.com

Kleine Miya is inmiddels niet meer zo klein, en was uit al haar broekjes gegroeid. Tijd dus voor wat nieuwe broekjes te halen. Miya kan nog slecht tegen knopen, en harde materialen, dus ik heb echt gelet op zachte stoffen. Ze heeft een beetje een moeilijk maat, want ze is best lang en slank, dus als ze goed passen zijn ze veel te kort, of als ze goed op lengte zijn, dan zijn ze vaak te wijd. Toch heb ik maar voor het tweede gekozen. Bij kleertjes.com hebben ze echt heel veel keus bij de dreumes afdeling.
kleertjes2 kleertjes1

Ik heb gekozen voor 3 leggings, waarvan 1 wat lijkt op een spijkerbroekje. Ook heb ik een kort broekje besteld. Allemaal dus super zacht. Het roze broekje heeft een soort van grappige luier achterkant, en is een lekker felle kleur. Helaas is ze er meteen mee in de modder gaan zitten in de dierentuin, en word hij niet meer helemaal schoon. Vind ik normaal zwart niet echt wat voor hele kleintjes, deze legging is leuk bewerkt aan de onderkant, en staat haar eigenlijk gewoon heel goed. De jeans zit als gegoten, maar het korte broekje is nog wat groot. Geen probleem, dan kan ze hem in de winter nog aan met een leuke maillot.

Keira is best wel heel moeilijk met kleding, die wil alles passen, dus voor haar heb ik alleen paar gympen besteld waar ze meteen verliefd op was. Ze heeft al gympen van BK knights in het zwart met roze, en vind ze echt heerlijk lopen. Makkelijke keuze dus.

We hadden alles binnen een dag in huis, dus ze konden het meteen aan! Het bestellen ging ook net zo makkelijk als gewoon in een winkel afrekenen. Maar ik moet er wel bij zeggen dat er zoveel aanbod is, dat je wel kan blijven klikken op  Toevoegen aan winkelwagen .

Ken jij kleertjes.com al?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Shoplog van kleertjes.com voor de leukste kinderkleding!

  1. Fijn dat het zo snel geleverd werd zeg! Ik kende kleertjes.com wel, maar niet omdat ik er gekocht heb. Het is gewoon een heel bekende webwinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang