kleertjes banner - Shoplog!
Babies&Kids (1 tot 7 jaar),  Fashion,  Tweens

Shoplog!

In een eerder shoplog over kaplaarzen kon je al lezen dat ik aan het winkelen was geweest bij kleertjes.com. Dit is toen zo goed bevallen, dat ik weer terug ben gegaan, en een hele hoop meer heb besteld voor de meisjes.

Kleertjes.com

Kleine Miya is inmiddels niet meer zo klein, en was uit al haar broekjes gegroeid. Tijd dus voor wat nieuwe broekjes te halen. Miya kan nog slecht tegen knopen, en harde materialen, dus ik heb echt gelet op zachte stoffen. Ze heeft een beetje een moeilijk maat, want ze is best lang en slank, dus als ze goed passen zijn ze veel te kort, of als ze goed op lengte zijn, dan zijn ze vaak te wijd. Toch heb ik maar voor het tweede gekozen. Bij kleertjes.com hebben ze echt heel veel keus bij de dreumes afdeling.kleertjes5 600x486 - Shoplog!kleertjes3 600x396 - Shoplog!kleertjes2 575x1024 - Shoplog!kleertjes1 600x337 - Shoplog!

Ik heb gekozen voor 3 leggings, waarvan 1 wat lijkt op een spijkerbroekje. Ook heb ik een kort broekje besteld. Allemaal dus super zacht. Het roze broekje heeft een soort van grappige luier achterkant, en is een lekker felle kleur. Helaas is ze er meteen mee in de modder gaan zitten in de dierentuin, en word hij niet meer helemaal schoon. Vind ik normaal zwart niet echt wat voor hele kleintjes, deze legging is leuk bewerkt aan de onderkant, en staat haar eigenlijk gewoon heel goed. De jeans zit als gegoten, maar het korte broekje is nog wat groot. Geen probleem, dan kan ze hem in de winter nog aan met een leuke maillot.

Keira is best wel heel moeilijk met kleding, die wil alles passen, dus voor haar heb ik alleen paar gympen besteld waar ze meteen verliefd op was. Ze heeft al gympen van BK knights in het zwart met roze, en vind ze echt heerlijk lopen. Makkelijke keuze dus.kleertjes6 600x438 - Shoplog!

We hadden alles binnen een dag in huis, dus ze konden het meteen aan! Het bestellen ging ook net zo makkelijk als gewoon in een winkel afrekenen. Maar ik moet er wel bij zeggen dat er zoveel aanbod is, dat je wel kan blijven klikken op  Toevoegen aan winkelwagen .

Ken jij kleertjes.com al?

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Shoplog!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

Eén reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: