Close

Shoppen voor 1 euro!

Even terug vroeg mijn vriendin of ik zin had om mee te gaan shoppen. Maar ipv naar het centrum nam zij mij mee naar stichting vluchtelingkinderen in Driebergen. Nieuwsgierig want volgens haar kost daar alles 1 euro.

Elk artikel 1 euro

Bij de winkel hangt al een groot bord: alles 1 euro. Nog steeds geloofde ik het niet helemaal, en had een beetje half verwacht dat ik dan echt niets leuks zou vinden. Ik ben nogal verwend.

Binnen hingen rekken vol met kleding. Maar echt stampvol! Je kunt met een gerust hart je man en kinderen mee nemen, er is namelijk een cafetaria waar je een simpele tosti kunt krijgen voor … 1€.

SHOPPEN!!

Het is even snuffelen, er hangt niets op maat of op kleur of op wat voor ordelijke selectie je bij de gewone winkels hebt. Maar dat maakt het wel weer een uitdaging. Ze hebben 2 paskamers, maar heel eerlijk, voor 1€ per item neem je gewoon het risico toch?

Ik heb iig best leuke items gevonden! Helaas waren er niet veel jeans in mijn maat, maar met maatje 36 had je flink kunnen slagen voor jeans van de merken Indian Rose of Diesel bijvoorbeeld. Er hangt echt veel merkkleding. Mijn jeans shirt/bloesje was bijvoorbeeld van Gstar.

1euro3 1 euro winkel driebergen 1euro1

Voor Miya hing er op dat moment niet veel in haar maat, maar heb een superschattig broekje van HM voor haar gevonden. Voor Keira was er meer geluk, en die heeft echt wat leuke shirtjes en een broekpakje gevonden.

1euro4

Dus voor maar 12€ heb ik bovenstaande allemaal gekocht! Dat is toch super!

Vluchtelingkinderen

Als je bedenkt hoe blij je al word van zo goedkoop shoppen, bedenk dan dat het ook nog eens naar een goed doel gaat!

VluchtelingKinderen stelt asielzoekers-en vluchtelingkinderen in staat te studeren als er geen andere manier van studiefinanciering is. Door de verkoop van tweedehands kleding en -boeken, video’s, CD’s etc. in de luxe winkels in Driebergen en Bussum worden financiële middelen gegenereerd om dit mogelijk te maken.

Gezinshereniging  donaties

NL85RABO 0129 8604 76

t.n.v. Stichting VluchtelingKinderen

Driebergen

Je kunt de winkel vinden op:

Adres: Bosstraat 1, 3971 XA Driebergen-Rijsenburg
Telefoon:0343 415 944

Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

9 thoughts on “Shoppen voor 1 euro!

  1. Ze hebben een enorme aanloop en zetten per dag aardig wat om waardoor ze het niet nodig hebben de prijzen te verhogen. Dit concept in driebergen bestaat zeker al 10 jaar.

  2. Leuk initiatief, maar kunnen ze dan niet beter wat meer vragen? Dan halen ze ook sneller geld binnen?

  3. Wat leuk! Hier kijk ik ook vaak bij de tweedehands winkels, maar qua kleding is er erg weinig en dan vind ik het ook meestal nog te duur. Helaas is deze 1 euro winkel veel te ver weg, want vind het wel een super idee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang