Een dagje kleren shoppen met papa

De laatste keer dat ik een broek voor mijn jochie heb gekocht was toen ik vanuit mijn werk onderweg naar huis was. Nadat ik een semi-hysterische vrouw aan de telefoon kreeg die me in geuren en kleuren vertelde dat ‘mijn kind’ een ongelukje had gehad tijdens een high tea met oma op de boulevard van het strand.

Ik rukte in mijn haast een joggingsbroek van een rek, betaalde het en nam een verstappen-sprintje richting het grand-café waar mijn vrouw en schoonmoeder zaten te keuvelen.

‘Kijk eens, daar is papa’ zei mijn vrouw tegen onze kleinste terwijl ze hem omhoog hield alsof het de goorste natte vaatdoek ter wereld was. Ik pakte hem glimlachend aan en nam hem mee naar het herentoilet. Daar kwam ik erachter dat de joggingsbroek die ik had gekocht paars was, met een roze eenhoorn erop. Hij keek me lachend aan en drukte zijn vingers op mijn neus.

‘Nee, jij gaat niet in een eenhoorn broek terug naar die twee vrouwen’ mompelde ik.

Op naar de kledingwinkel jochie

Na een tijdje zoeken vonden we een leuke winkel waar we de juiste outfit voor mijn stoere jongen vonden. Een gave jeansshort met een hoodie in dezelfde kleuren. Een paar spierwitte sneakers maakten het geheel helemaal af. De paarse eenhoorn legging hebben we samen in een prullenbak gegooid terwijl we naar het strand liepen. Mama en oma waren nog bezig met het theekransje dus besloot ik om een strandwandeling met hem te maken.

Ik trok zijn capuchon over zijn hoofd en trotseerden de ietwat kille wind en de branding. Zijn schoenen waren allang niet wit meer, net als de jeansshort en de hoodie. Springend en dansend wees hij naar de meeuwen boven zijn hoofd terwijl het water omhoog spatte. Ik deed vrolijk met hem mee, en zo bleven we nog even genieten van onze tijd, dat met de seconde kostbaarder werd.

Chocomel met slagroom

Toen we het grand-café in liepen hoorde ik opnieuw een hysterisch kreetje. Mijn vrouw en schoonmoeder hadden beide hun handen voor hun mond omdat ze van verbazing verder open vielen dan verwacht. Ik bekeek ons in een spiegel waarin een koffie reclame was gegraveerd en moest toegeven dat we flink ons best hadden gedaan om één te worden met de elementen. Ik bestelde twee mokken chocomel met extra slagroom, en heb ook nog om discodip gevraagd.

Mijn tienerzoon en shoppen

Inmiddels is mijn zoon uitgegroeid tot een grote stoere puber. Maar qua kledingsmaak zitten wij nog steeds op 1 lijn. Wij shoppen nu het liefst bij de grootste Only and sons in Eindhoven. Klaar 1 winkel is natuurlijk ideaal voor mannen die niet wild zijn van shoppen. Nog makkelijk vind ik gewoon only and sons kleding online bestellen. Het enige daarvan is dat ik die zeldzame momenten met mijn zoon dan mis. Stiekem is wat extra tijd doorbrengen met hem een mooie reden om te shoppen!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥