Close

Shoppen met de Miss Etam App

Ik hou van apps. Heel veel. Shoppen online vind ik dan ook super fijn. Toevallig is pas de nieuwe Miss Etam App gelanceerd, en ik was er bij!

Het Miss Etam Moments launch event

Op vrijdag de 13de was de launch in Apeldoorn. Miss Etam had een leuk feestje georganiseerd met een aantal influencers, ik en bijvoorbeeld Janice de stylist. Wij gaven de klanten dan advies over de app, hielpen met installeren, en gaven styling advies. Zelf kreeg ik ook styling tips van Miss Style has no size herself! Super leuk om allerlei outfits te passen natuurlijk, en er een expert bij te hebben.

De paarse loper lag klaar

We kregen op het event ook een hele grappige sketch van onszelf, en waren er echt super lekkere hapjes!

Als je snel bent kun je nog zo een unieke mok bestellen!
Verliefd op deze jas
Leuk joh dat kaligraferen
Gezellig met Edith!
Mijn sketch lijkt echt zo goed! Die wenkbrauwen! haha

De Miss Etam moments app

De app is natuurlijk heel handig om gewoon online te shoppen, en het direct op je telefoon te hebben. Hij werkt ook super simpel, downloaden, openen, even gegevens invullen en je bent klaar om te gaan. Bij het downloaden ontvang je direct 200 punten. Met de punten kun je weer leuke voordelen krijgen, of iets winnen bijvoorbeeld. Ga je in de winkel shoppen, dan kun je ook de app laten zien, en worden ook die punten bijgeschreven.

De bloemenjurk!
De app!

Zelf shoppen!

In de winkel had ik dus al een jurk aangepast en ik was er zo verliefd op! Hij is totaal uit mijn comfortzone, want ik draag eigenlijk alleen hele donkere kleuren, en vooral geen motief eigenlijk. Ook zijn mijn jurken altijd of heel lang, of net wat korter en een ander model. Maar deze was zo zacht en ik had de jurk op Instastories in een poll gezet, en maar liefst 90% zei ja! In totaal hadden er 150 mensen gestemd, dus best veel nog.

De jurk is vrij dun dus ik had er een extra lang shirt onder aan gedaan. Die lange zwarte t-shirts van mijn man komen dan echt van pas! Hij heeft nu altijd extra lange shirts, omdat de reguliere maten zo opkruipen, en dat zit gewoon niet zo lekker. Helemaal bij hem bij golfen, en bij mij dus bij een jurkje. In de zomer is de jurk dun genoeg om zonder shirt of legging te dragen.

Ken jij de app al? Wat vind je van de jurk?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

11 thoughts on “Shoppen met de Miss Etam App

  1. Wat een prachtig jas, helemaal voor dier season en samen met dat jurkje… ik ben nu helemaal in to prints hahaha vind het heerlijk om vrolijk kleuren te dragen in de koud dagen. X

  2. Leuke jurk! Ik kende de app niet. Maar ik shop ook nooit bij miss etam

  3. Wat een mooie jurk, staat je goed! Makkelijk zo een app. Ik slaag eigenlijk nooit meer bij Miss Etam. Weet niet hoe dit kan.

  4. Leuk jurkje. Ik heb bijna alleen maar zwarte jurkjes in de kast. Vind kleur wel altijd leuk. Al koop ik het nooit. Toch maar eens doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang