Tijd voor shorts en gladde benen

Langzaam maar voorzichtig kun je de shorts weer uit de kast halen. Ze kunnen weer lekker gedragen worden zonder panty eronder. Het is tijd voor blote benen! En dan wel gladde benen… 

Scheren!

We lachen er wel om, maar er zijn echt vrouwen die soms gewoon de hele winter niet scheren. Ik weet dat mijn man mijn benen weinig bloot in het daglicht ziet, maar voor mijn gevoel vind ik hairy legs echt niet prettig. Om over de rest nog maar te zwijgen.. En als we het daar toch over hebben, ik heb bijna nooit nagellak op, zo lijkt het. Mijn teentjes zijn altijd netjes bedekt. Dat is dus echt voor mijzelf. Ik vind tenen anders echt te lelijk voor woorden.

Ik weet dat veel vrouwen graag mishandeld worden met hars, waxen of een epilady, maar ik scheer gewoon liever. Je haar gaat er niet sneller van groeien, ze komen ook niet stugger terug. Je scheert namelijk niet tot in je haarzakjes, maar je scheert de bovenkant eraf. Dat gevoel van stoppels zijn gewoon doordat het fijne puntje er vanaf is.

Op je gezicht zou ik alleen niet scheren, want dan zie je dat gewoon duidelijker. Ik moest vroeger altijd harsen van mijn moeder, ik had een major mustache en een unibrow. Maar helaas heb ik nu van die oude vrouwen wenkbrauwen, en is de snor gewoon nog aanwezig. Sinds kort verwijder ik die gewoon met ontharingscrème. De haren komen zacht terug, en voor mij duurt het ongeveer een maand tot 2 maanden voor ik weer moet. Het scheelt een dag met een rode mond rondlopen, en het duurt bijna net zo lang voor het weer terug komt.

Hydro silk bikini WilkinsonBeautyPlus 20160324120811 save 600x450 - Tijd voor shorts en gladde benen

Laatst kreeg ik ter review een fijn mesje opgestuurd: de Hydro silk bikini Wilkinson. Zo een met 5 Curve-Sensing mesjes, een heerlijk zacht serum die je lichaam tot 2 uur na het scheren hydrateert en een heel handige trimmer die ook op 3 standen kan. Zo kun je zelf dus beslissen hoe lang je de bikini lijn wilt hebben.

Ik heb hem zelf in de douche geprobeerd, en nu had ik de hele winter gewoon wegwerp mesjes gebruikt, dus dit was best wel een verschil natuurlijk. Het scheert even wat zachter en gladder. En idd je huid word er lekker zacht van. Je hoeft naar mijn idee ook niet echt een scheerschuim oid te gebruiken. Ik deed het de eerste keer met scheerschuim, en de tweede keer zonder, maar qua scheergevoel totaal geen verschil.

Gladde benen

BeautyPlus 20160405104557 save 600x450 - Tijd voor shorts en gladde benen

Maar alleen met scheren ben je er nog niet… Een selftanning lotion helpt vaak wel tegen de melkflessen, en ook bzie je dan adertjes en andere oneffenheden een stuk minder. Het is handig om eerst even goed te scrubben zodat je huid wat gladder is.

Ik mix de selftanning lotion (de noten versie van de Kruidvat) samen met een hele fijne huidolie. De verstevigende olie van Kneipp: Beautiful shape. De olie verstevigd en egaliseert, en ruikt ook nog eens heerlijk. Mix je het samen dan word je ook niet geel of oranje, maar je krijgt gewoon iets van een tintje. wel goed je handen wassen erna. De verstevigende olie lijkt ook echt te werken. Ik weet niet of het optisch bedrog is, maar mijn huid lijkt wel gladder en zachter. Ook zie je minder vlekken.

Voordat je in je slippers stapt, lees dan nog even de tips voor zachte voeten na van Esther!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

1 comment on “Tijd voor shorts en gladde benen

  1. ik scheer in de winter maar heel af en toe! dit mesje lijkt mij veel fijner dan van die wegwerp mesjes!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: