Simpel Leven

Live smart, not hard

Zeg eens ‘nee’ zonder uitleg

Laatst zag ik een goede quote: “Zeg eens nee zonder uitleg”. Dit korte zinnetje heeft mij zo aan het denken gezet. Want wij maken het ons zelf zo moeilijk!. Waarom jezelf in allerlei bochten wringen om ergens onder uit te komen.

Ervaar fjaka en kom helemaal tot rust in Kroatië

Het verlangen om weer op reis te gaan is groter dan ooit. Garantie op zon, een kristalheldere zee, heerlijk eten, gastvrije inwoners én geen corona hindernissen meer, is Kroatië de perfecte bestemming voor een fantastische vakantie. Geef je over aan het typisch Kroatische fenomeen fjaka en kom helemaal tot rust.

Deze vrouwenseries moet je zien op HBO

Zegt ze nou vrouwenseries? Ja het gaat over vrouwen in de hoofdrol. Ik moest HBO hebben omdat “And just like that” (vervolg op Sex in the City) er op staat. Maar ik heb eerlijk waar de andere streamingdiensten niet meer bekeken.

Zo kun je werken aan je zelfontwikkeling

We laten ons in de beslissingen die we nemen vaak leiden door emoties, waardeoordelen en gemakzucht. Dat is funest voor onze zelfontwikkeling. Gelukkig kun je daar eenvoudig iets aan veranderen door het volgen van zelfontwikkelingstraining(en). In dit artikel lees je waarom dergelijke trainingen nodig zijn, wat zo’n training inhoudt en wat het op kan leveren.