LifeStyle

Live smart not hard. Maak het leven wat makkelijker met deze tips en blogs!

8 verborgen functies van de Android telefoons

Ben jij in het bezit van een Android telefoon? Dan is de kans groot dat jouw smartphone over een aantal functies beschikt, die jij – nog – niet hebt ontdekt. Ik leg je daarom graag uit om welke functies het gaat en wellicht ontdek je wel iets nieuws. Zo kun jij je smartphone volledig benutten.

Ga voor bamboe

6 Voordelen van bamboe kleding!

Bamboe is extreem comfortabel, anti-transppirant, hypoallergeen en milieuvriendelijker dan katoen. Lekker ademend. Lees hier alle voordelen van bamboe kleding!

Onafhankelijk en zakelijk - de vrouw van nu

5 Tips om een selfmade woman te worden

Ik ben Emma Verschure, blogger op AmbitiEmma.com en influencer op Instagram. Mijn blog richt zich op ambitieuze vrouwelijke ondernemers en op Instagram deel ik mijn lifestyle met een lading fashion erbij. De kennis die ik via Instagram verkregen heb deel ik op mijn blog. Daarnaast help ik ook (online) ondernemers met hun boekhouding en belastingen.

Zo loop je de eerste marathon

Stappenplan: zo maak je een hardloopwedstrijd makkelijker

Hardloopwedstrijden zijn pittig. Waar je tijdens de trainingsperiode wel eens een slechte dag kunt permitteren, wil je op een wedstrijd gewoon pieken. Dat betekent dat je goed getraind moet zijn en alle omstandigheden van de dag optimaal moeten zijn. Heel comfortabel is zo’n wedstrijd ook niet, vooral niet bij kortere afstanden (t/m 10 km). Je …

Stappenplan: zo maak je een hardloopwedstrijd makkelijker Lees verder »