Off topic

De lifestyle pagina van Pink Press: over beauty, reizen en leuke weetjes

15 binge series om de halve lockdown door te komen

15 binge series om de halve lockdown door te komen

Aangezien echt er op uit geen niet de eerste optie meer is van velen, zocht ik wat binge series om de tijd mee door te komen. Ik kijk zelf heel, heel veel series. Alle aanraders zijn met trailer, want dat zegt zoveel meer dan een stukje tekst.

Met deze tips kun ook jij leren ontspannen

Ook jij kunt leren ontspannen met deze tips!

Soms wil je gewoon even de handdoek in de ring gooien. Je moet zoveel van jezelf, dat je eigenlijk nergens meer aan toe komt. Zelfs leren ontspannen voelt als een verplichting. Dan is het tijd om even pauze te nemen. Als alles vastloopt is de reset knop vaak het enige wat nog werkt.

Met deze 10 bespaartips kun je op een gemakkelijke manier geld besparen als zzp’er!

10 basistips: zo kun je geld besparen als zzp’er

Ben je klaar met al die hoge afschrijvingen op je zakelijke bankrekening en wil je structureel besparen op je zakelijke kosten? Met deze 10 bespaartips kun je op een gemakkelijke manier geld besparen als zzp’er!

remote working: de wereld ligt voor je open

Remote working: werken op afstand

Met het vele thuiswerken is het voor veel bedrijven erg zwaar geworden. Voor diegene die thuis kunnen werken zijn er best wel wat mogelijkheden bijgekomen. Het remote working, oftewel werken op afstand is booming. De wereld ligt open.

vrouwen aan de top

Vrouwen aan de top of ongelijk betaald?

Het is 2020 en hoewel wij als vrouw veel bereikt hebben in gelijke rechten, is het salaris nog steeds een groot verschil. Gelukkig zijn er inmiddels ook vrouwen die hier totaal geen last van hebben.