Op reis

Wij gaan regelmatig op reis en dagjes weg. Ook gaan we graag lekker ergens eten of naar de film. Hier lees je reviews en tips.

Ervaar fjaka en kom helemaal tot rust in Kroatië

Het verlangen om weer op reis te gaan is groter dan ooit. Garantie op zon, een kristalheldere zee, heerlijk eten, gastvrije inwoners én geen corona hindernissen meer, is Kroatië de perfecte bestemming voor een fantastische vakantie. Geef je over aan het typisch Kroatische fenomeen fjaka en kom helemaal tot rust.

Dalarna Zweden

3 x ‘Back to Nature’ in hartje Zweden

De regio Dalarna (Zweden)introduceert deze zomer drie nieuwe Back to Nature ervaringen in de Zweedse wildernis. Vakantiegangers kunnen onder meer in een boomhut overnachten, met een professionele gids op vis-expeditie of op pad door de Zweedse natuur op een railfiets. Er is geen betere manier het bosrijke Midden-Zweden te beleven dan zo dicht mogelijk bij …

3 x ‘Back to Nature’ in hartje Zweden Lees verder »

Met de camper Europa rondreizen

Vrijheid zit voor iedereen in ‘iets’ anders. Bij mij is dat reizen met de camper, de ander wordt gelukkig van zekerheden in de vorm van een vaste baan, hypotheek en eigen huis. Het feit dat alles goed geregeld is, geeft hem rust en dus vrijheid.