super winacties - De Sinterklaashop 2017 met review en kans op de L.O.L. surprise ballen!
Mama

De Sinterklaashop 2017 met review en kans op de L.O.L. surprise ballen!

Daar zijn we weer met een leuke Sinterklaashop! Vorig jaar waren jullie ook zo enthousiast, dus natuurlijk doe ik dit jaar weer mee. En ik geef de super geweldige LOL ballen weg!!!

L.O.L.

De L.O.L surprise ballen zijn niet meer weg te denken uit de speelgoedwinkel. De eerste waren dan ook in no-time uitverkocht. De tweede serie is zo mogelijk nog leuker! Intertoys heeft deze ballen zelfs in de top 10 van leukste en best verkochte speelgoed staan dit jaar. Ze zijn trouwens ook echt leuke schoencadeaus of om cadeau te geven. Kan er nooit mis mee gaan.

Eigenschappen: 

 • De zeven lagen met verrassingen zijn: (1) sticker met geheim bericht, (2) verzamelbaar stickervel, (3) flesbedeltje, (4) schoenen, (5) outfit, (6) accessoire, (7) L.O.L. Surprise Tots-pop met waterverrassing.
 • Geef je L.O.L. Surprise Tots-pop water met het flesje of stop haar in bad om te ontdekken of ze huilt, spuugt, een plasje doet of van kleur verandert!
 • De bol wordt een tasje of een poppendisplay, maar je kunt hem ook ophangen of in bad mee spelen.

Natuurlijk zijn ook hier dan weer leuke uitbreidingen voor…

IMG 0689 - De Sinterklaashop 2017 met review en kans op de L.O.L. surprise ballen!L.O.L. Surprise! Fizz Factory – Bruisfabriek

Je kunt de bruisballen kant en klaar kopen, maar zelf maken is natuurlijk veel leuker! Keira, haar vriendin en zusje hebben hem speciaal even getest. Keira is sowieso dol op dingen als parfum of slijm maken, dus de bruisballen maker was natuurlijk een schot in de roos. Het zijn wel behoorlijk chemische stoffen, en er moet goed afgemeten worden dus is het wel handig als een volwassene of tenminste een ouder kind even toezicht houd.

Er zit genoeg materiaal bij om zelf zo een aantal bruisballen te maken, mits het meteen goed gaat. Bij ons waren er wel een stuk of 3 die eerst fout gingen. Maar juist fouten maken is natuurlijk lachen gieren brullen bij dit soort dingen. Het is wat dat betreft echt heel leerzaam speelgoed. En welke meid is nou niet dol op bruisballen en lekker experimenteren?IMG 0696 - De Sinterklaashop 2017 met review en kans op de L.O.L. surprise ballen!

De ingrediënten voor de bruisbal

Als alle ingrediënten op zijn, dan kun je heel simpel gewoon nieuwe halen en de maten aanhouden die bij de Fizz Factory horen. Zo kun je echt nog heel lang plezier hebben van de Fizz Factory, en helemaal je eigen creaties maken.

 1. baking soda
 2. citroenzuur (toko)
 3. kokosolie
 4. Geurolie
 5. kleurstof
 6. glitters

Met de L.O.L ballen erbij heb je echt de grootste lol in bad!lolbal1 - De Sinterklaashop 2017 met review en kans op de L.O.L. surprise ballen!

Winactie!

Wil jij ook zo een leuke L.O.L. Surprise bal winnen? Ik geef er 2 weg! Om mee te doen dan graag hier of op mijn fb pagina een reactie achterlaten. Dit bericht delen of een like op FB is een extra kans!

De winnaar heeft over een week bericht!

De Sinterklaashop!

Samen met nog 30 bloggers is er weer een Sinterklaashop! Kidzblogger zorgt er elk jaar weer voor dat alles goed georganiseerd is en wij met zijn allen 30 winacties kunnen doen!! Super gaaf toch om 30 kansen te hebben voor leuke freebies deze feestdagen. En om het makkelijk te maken, stel je begint hier, dan stel ik je de volgende voor, en zo kom je uiteindelijk weer hier terecht en weet je dta je iedereen hebt gehad. Simpel en super leuk!lol2 - De Sinterklaashop 2017 met review en kans op de L.O.L. surprise ballen!

PinkPress.nl

Misschien moet ik mij even voorstellen, wie weet kom je dan vaker terug! Ik ben Judith uit Amsterdam, en woon sinds een paar jaar (via een omweg op Ibiza van 12 jaar) in Ede samen met mijn 2 dochters, verloofde en hond. Ik schrijf echt over van alles wat mij dagelijks bezig houd. Dus echte mama dingen, goed en slecht, leuke reviews, mode en bijvoorbeeld het interieur komen aan bod. Maar ook beauty voor de 35+, afvallen en een gezonde lifestyle, lekker eten of reizen en zo nu en heb ik het ook over ADHD en autisme omdat mijn dochter, MC en ik daar alledrie mee om gaan.

Misschien ben je hier via het lifeblog van Monique. Je leest hier over moederschap, mode, interieur, tripjes en gezondheid. Dit alles natuurlijk met een persoonlijke touch. Ik stuur je weer door naar Janske, die je wel kent van het blog over Weight Watchers. Op haar eigen blog schrijft zij nog veel meer over afvallen, genietmomentjes, maandelijkse brieven aan haar dochters, hippe (low budget) kinder- en babykleding shoplogs, winacties, reviews en nog veel meer leuks!

Veel succes met alle winacties!!

L.O.L. - De Sinterklaashop 2017 met review en kans op de L.O.L. surprise ballen!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - De Sinterklaashop 2017 met review en kans op de L.O.L. surprise ballen!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

78 Reacties

 • Karin

  Superleuk!! Mijn jongste dochter is helemaal gek van de lol balls. Ik doe dus graag mee! Duim duim duim!

 • lenny wibbelink

  Ojee nog een cadeau wat op de verlanglijst van onze dochter staat. Zou Sint hem komen brengen?

 • Marjo

  Die heel graag mee voor mijn meiden. Ik kende het niet totdat mijn nichtje de meiden erop attendeerde en ze zij Leuk!

 • Claudia Diependaal

  Wauw geweldig we hebben er nog geen dus zou ik mogen winnen ben ik heel benieuwd waar alle commotie nu over is 😉. Ik duim!

 • Stacey

  Wat een plezier met deze lol ballen.. Weet zeker dat ze deze momenten hier nooit vergeten zullen! Lekker rommelen in bad met een gave voorbereiding!

 • melissa

  Bovenaan het verlanglijstje van elise staan jawel: lol surprise ballen en het liefst niet 1 maar meerdere 😉 ze heeft er al 2: beiden voor behalen van zwemdiploma gekregen , maar ze vindt ze zo leuk dat ze ze echt wil gaan sparen!

 • Iris

  Dit zou mijn dochter heeeeel graag in haar schoen willen vinden, dus ik doe graag mee

 • lisanne bons

  De hype is bij ons ook niet voorbij gegaan. Ze is dol op deze ballen. En ik dacht haar slim af te zijn en LQL ballen besteld via Wish. Daar trapte mijn dochter niet in. Doe graag voor haar mee met deze actie.

 • Marlon Kok-Toet

  Oh leuk mijn dochter van bijna 10 is gek op die L.O.L. ballen 😍 we wagen graag een kansje xxx

 • mechelina en jan

  onze dochter wil dolgraag een LOL pop. Deze papa waagt dan ook graag een kans om zijn lieve meid te verrassen. Als papa dan niet thuis is door zijn ploegendienst kan zij lekker met haar pop spelen

 • Bianca Fenna

  Mijn dochtertje kijkt telkens naar deze filmpjes op youtube en wilt Super graag een LOL surprisebal, ik waag graag een kansje voor haar zodat ze hem in het echt ook eens kan bewonderen en mee spelen.

 • Sjoukje

  Doe heel graag mee voor de grootste fan : onze dochter Sylvana ! Kan altijd nog eentje bij …

 • Marjon

  Leuk voor mijn dochter (en ook stiekem voor mij want we gaan altijd samen in bad!)

 • Diny Gijsberts

  Wil graafpg meeloten voor mijn klrine mrid !
  Volg op instagram onder Momzymom
  Pinterest onder DinyG
  Google+ gedeeld
  facebook gedeeld
  twitter onder MissMomzy

 • Cindy

  Jaaaaaaaaaaa dit staat echt HEEEEEEEEL HOOG OP HET VERLANGLIJSTJE! !!♡♡♡♡
  van mijn dochtertje lief!!!!!

  LOL suprise ballll!!♡♡♡

 • Iris

  Wat cool! Nog nooit van gehoord, maar ik weet zeker dat mijn dochter als experimenteerkoningin dit heel erg leuk vind!

 • Sabine Bientje

  Dit is weer zo’n nieuwe rage en mijn dochter doet er aan mee! Ze wil alles van L.O.L zien op you tube en thuis hebben ^_^ Ik weet daarom zeker dat ze het heeeeeeeel leuk vindt als Sinterklaas dit voor haar mee wil nemen!

 • Esmée

  Mijn dochter is echt gek op LOL surprise ballen. Ik moet haar nu echt tegenhouden om van haar gespaarde centjes weer zo’n bal te halen. Dan gaat 10 euro per bal best snel als je er al 3 hebt gekocht 😉 Dus ik doe graag mee om haar te verrassen met nog een bal. Gewoon omdat ze het verdient een cadeautje van mama…

 • Petra de Mooij

  Jaaa, ik doe Dolgraag mee voor onze meiden.. Ze zijn dol op de L. O. L surprise ballen. Helaas grijpen we steeds mis. Dan weer uitverkocht, niet leverbaar etc.. We gaan duimen

 • wil visser

  ohhh! !! Er zou er hier in huis echt eentje gaan stuiteren als ze zo’n bal zou krijgen! ! Wat is dit een hype zeg. Ik ga vreselijk hard duimen voor haar!!

 • Marcia Kan

  Jaaa, helemaal leuk! Onze meiden zijn dol op de LOL poppetjes, dus zou hier met gejuich ontvangen worden!

 • I. Oudshoorn

  Dochterlief had er vanochtend eentje in d’r schoen en vind m helemaal geweldig! Daarom maak ik graag kans.

 • Oma Will

  Leuk, zo’n Sinterklaashop, heb daar nog nooit aan meegedaan. Dit is de eerste keer, begonnen bij Janske. En wat leuk zo’n LOL surprice bal.
  Daar zou ik mijn kleindochter blij mee willen maken.
  Wat leuk dat er een klein poppetje uitkomt.
  Echt een verrassing, is mijn kleindochter gek op.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

 • Ninthe Balkema (naam dochter)

  Jaaaaaaa, mijn dochter is nu al door het dolle heen! 😍😍😍 Wat zou ze deze graag winnen!!

 • Chantal

  Ik doe graag mee🍀🤞 dit vind mijn zoon fantastisch voor in bad! Duimen🍀🤞

 • Magda van lonkhuijzen

  Onze dochter wil dolgraag een lol bal van de Sint en de bruisfabriek. Dus ik waag graag een kans voor een lol bal

 • Marguerita

  Te gek, mijn dochters zijn weg van de lol ballen maar bij de intertoys in ons dorp zijn ze al weken niey meer te krijgen. Doe dus graag mee!

 • Patricia Paling

  Super leuk!!! Dat zou mijn dochter haar eerste L.O.L. bal zijn! En wat zou ze dat geweldig vinden! Leuk voor de feestdagen of haar verjaardag (op 22-12)! 💝🍀

 • Jikke

  Dat klinkt spannend. Ik kende dit nog niet. Maar ik denk dat mijn dochter het heel leuk gaat vinden. Ik doe dus graag mee.

 • Cindy Pater

  Fantastisch! mijn meisjes zijn fan van L.O.L surprise ballen dus ik doe graag voor ze mee in de hoop dat hun verzameling uit kan breiden.

 • Mirjam Hellingman

  Dit is echt een geweldig leuke prijs. Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki vinden deze helemaal geweldig en dit staat ook al op hun verlanglijstje voor sinterklaas.

 • Marian Zw

  Dit is echt een super kado voor meiden. Ik denk dat mijn meisje dit ook heel leuk zal vinden. Als een paar keer hoorde ik ze er iets over zeggen als er reklame op tv van was. Ik loot graag mee

 • Jamila

  Hallo wat leuk om deze blog te ontdekken via de bloggershop ik kon je blog nog niet naar het lijkt me leuk om je verder te volgen 1 ding hebben we gemeen ik heb ook een zoon met autisme hij is wel al 18 dus veel zal ik herkennen als je daar over schrijft ook heb ik nog 3 andere kinderen 2 jongens van 16 11jaar en een dochtertje Zeineb die vandaag 3 is geworden voor haar doe ik graag mee ze is gek op poppetjes dus deze zou ook wel in de smaak vallen tot de volgende keer

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  OEH ik sta hier bijna te springen van jouw winactie 🙂 . Mijn meiden hebben alletwee de LOL Surprise ballen op hun verlanglijstje staan. Ik had er eerst nog helemaal niets over gehoord, maar dankzij de unboxing filmpjes op Youtube zijn mijn meiden helemaal bij. Gevalletje ik voel mij even oud. Gelukkig heb je er een review over geschreven, want dat vind ik toch echt fijner dan die hysterische filmpjes. Heel graag doe ik dus mee voor mijn meiden.

 • Inge Hechtermans

  Het heeft lang geduurd voor ik door had waar mijn dochter het over had toen ze le vertelde dat ze echt wel HELLOWELL surpiseballen wilde.

  Nu kan ik niet anders dan meedingen naar zo’n leuke bol natuurlijk!

 • Kim

  Onze dochter wees ze steeds al aan. Nu weet ik wat erin zit haha! Ik doe graag mee dan heb ik een heeeeeel blij meiske mocht ik winnen.

 • Melissa Souidy

  Lol surprise!!!! Oohh wauw echt onwijs gaaf.
  Mijn dochter heeft het er echt al weken over!!!
  Zou leuk zijn om haar hiermee te kunnen verrassen

 • Marjo

  Is het goed als ik zeg dat ik voor Elynn mee doe, maar hem eigenlijk stiekem gewoon graag zelf zou willen 💕 inderdaad het perfecte schoencadeautje!

 • Erika koert Koert

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter. In bad met je eigen bruisbal.gaat ze geweldig vinden

 • Bianca

  Ooooow die vind ik zelf veel te leuk! ik doe graag mee voor Amy en stiekem een beetje voor mezelf

 • Wendy Van De Reyd

  Omg deze vind mijn.dochtertje Sharona mega cool, ze is dol verliefd op deze kleine poppentjes , zeker die leuke verrassingen laag per laag maakt het zo tof , en ze is bijna.jarig 16/12 ,dus waag zeker een kansje voor haar

 • Marieke Flikweert

  Ook voor deze maak ik heel graag kans voor mijn dochter Elin. (Komen er in de volgende hops ook nog prijzen voor jongens? 😉 )

 • Marjo

  Wat leuk! Ik heb er al regelmatig mee in mijn handen gestaan voor de meiden maar twijfel toch elke keer, maar nu ik goed zie hoe leuk ze zijn! Doe dus heel graag mee!

 • elisabeth maria martina

  zou ik graag mijn kleindochter mee verrassen
  #duimen dat het in haar schoen mag passen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: