Daar zijn we weer met een leuke Sinterklaashop! Vorig jaar waren jullie ook zo enthousiast, dus natuurlijk doe ik dit jaar weer mee. En ik geef de super geweldige LOL ballen weg!!!

L.O.L.

De L.O.L surprise ballen zijn niet meer weg te denken uit de speelgoedwinkel. De eerste waren dan ook in no-time uitverkocht. De tweede serie is zo mogelijk nog leuker! Intertoys heeft deze ballen zelfs in de top 10 van leukste en best verkochte speelgoed staan dit jaar. Ze zijn trouwens ook echt leuke schoencadeaus of om cadeau te geven. Kan er nooit mis mee gaan.

Eigenschappen: 

  • De zeven lagen met verrassingen zijn: (1) sticker met geheim bericht, (2) verzamelbaar stickervel, (3) flesbedeltje, (4) schoenen, (5) outfit, (6) accessoire, (7) L.O.L. Surprise Tots-pop met waterverrassing.
  • Geef je L.O.L. Surprise Tots-pop water met het flesje of stop haar in bad om te ontdekken of ze huilt, spuugt, een plasje doet of van kleur verandert!
  • De bol wordt een tasje of een poppendisplay, maar je kunt hem ook ophangen of in bad mee spelen.

Natuurlijk zijn ook hier dan weer leuke uitbreidingen voor…

L.O.L. Surprise! Fizz Factory – Bruisfabriek

Je kunt de bruisballen kant en klaar kopen, maar zelf maken is natuurlijk veel leuker! Keira, haar vriendin en zusje hebben hem speciaal even getest. Keira is sowieso dol op dingen als parfum of slijm maken, dus de bruisballen maker was natuurlijk een schot in de roos. Het zijn wel behoorlijk chemische stoffen, en er moet goed afgemeten worden dus is het wel handig als een volwassene of tenminste een ouder kind even toezicht houd.

Er zit genoeg materiaal bij om zelf zo een aantal bruisballen te maken, mits het meteen goed gaat. Bij ons waren er wel een stuk of 3 die eerst fout gingen. Maar juist fouten maken is natuurlijk lachen gieren brullen bij dit soort dingen. Het is wat dat betreft echt heel leerzaam speelgoed. En welke meid is nou niet dol op bruisballen en lekker experimenteren?

De ingrediënten voor de bruisbal

Als alle ingrediënten op zijn, dan kun je heel simpel gewoon nieuwe halen en de maten aanhouden die bij de Fizz Factory horen. Zo kun je echt nog heel lang plezier hebben van de Fizz Factory, en helemaal je eigen creaties maken.

  1. baking soda
  2. citroenzuur (toko)
  3. kokosolie
  4. Geurolie
  5. kleurstof
  6. glitters

Met de L.O.L ballen erbij heb je echt de grootste lol in bad!

Winactie!

Wil jij ook zo een leuke L.O.L. Surprise bal winnen? Ik geef er 2 weg! Om mee te doen dan graag hier of op mijn fb pagina een reactie achterlaten. Dit bericht delen of een like op FB is een extra kans!

De winnaar heeft over een week bericht!

De Sinterklaashop!

Samen met nog 30 bloggers is er weer een Sinterklaashop! Kidzblogger zorgt er elk jaar weer voor dat alles goed georganiseerd is en wij met zijn allen 30 winacties kunnen doen!! Super gaaf toch om 30 kansen te hebben voor leuke freebies deze feestdagen. En om het makkelijk te maken, stel je begint hier, dan stel ik je de volgende voor, en zo kom je uiteindelijk weer hier terecht en weet je dta je iedereen hebt gehad. Simpel en super leuk!

PinkPress.nl

Misschien moet ik mij even voorstellen, wie weet kom je dan vaker terug! Ik ben Judith uit Amsterdam, en woon sinds een paar jaar (via een omweg op Ibiza van 12 jaar) in Ede samen met mijn 2 dochters, verloofde en hond. Ik schrijf echt over van alles wat mij dagelijks bezig houd. Dus echte mama dingen, goed en slecht, leuke reviews, mode en bijvoorbeeld het interieur komen aan bod. Maar ook beauty voor de 35+, afvallen en een gezonde lifestyle, lekker eten of reizen en zo nu en heb ik het ook over ADHD en autisme omdat mijn dochter, MC en ik daar alledrie mee om gaan.

Misschien ben je hier via het lifeblog van Monique. Je leest hier over moederschap, mode, interieur, tripjes en gezondheid. Dit alles natuurlijk met een persoonlijke touch. Ik stuur je weer door naar Janske, die je wel kent van het blog over Weight Watchers. Op haar eigen blog schrijft zij nog veel meer over afvallen, genietmomentjes, maandelijkse brieven aan haar dochters, hippe (low budget) kinder- en babykleding shoplogs, winacties, reviews en nog veel meer leuks!

Veel succes met alle winacties!!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥