Het Sinterwinweekend kickstart met Kiehl’s Limited Edition facial cream winactie!

Dit weekend heb ik samen met een groepje fantastisch lieve meiden een winweekend. En als bonus ook nog eens een Sinterklaashop met 30 bloggers op zondag! Er valt dus veel te winnen, en niet alleen voor de kinderen. Vandaag beginnen wij met jou! Met Kiehl’s Limited Edition facial cream!

Kiehl’s Limited Edition facial cream!

Limited Edition Autism Speaks ontworpen door Matthew McConaughey. Elke Limited Edition pot van Ultra Facial Cream zal bijdragen aan het verstrekken van middelen voor kinderen en gezinnen die wereldwijd met autisme leven. De totale wereldwijde donatie bedraagt ​​$200.000.

Ultra Facial Cream is een 24-uur durende vochtinbrengende verzorging met een luchtige textuur die het vochtverlies van de huid vermindert door het vocht uit de omgevingslucht te halen. Ze geeft de huid een comfortabel en evenwichtig gevoel.

Op het potje staat zelfs de handtekening van Matthew Mc Conaughey!!

Autisme en Kiehl’s

Kiehl’s zet zich altijd in voor goede doelen. Samen met Matthew McConaughey zetten zij zich ook in om autisme bekender te maken. Ik probeer dat zelf ook met artikelen als het onzichtbare autisme en Mindfulness bij autisme bijvoorbeeld. Autisme is niet altijd wat mensen denken. Bij Kiehl’s sprak ik een aantal mensen met “high functioning autism”. Kijk autisme zie je gewoon meestal niet, maar komt naar voren in gedragskenmerken, die ook weer vaak anders zijn. Het sociale gedrag is vaak wel moeilijk doordat ze of overdreven sociaal zijn, of gewoon niet gewenst weten te gedragen in een sociale omgeving. Vooral kinderen worden vaak vervelend genoemd, en volwassenen aso. Dit terwijl het helemaal niet zo is, maar het autisme. Zo verwachten mensen dat je Rain Man slim bent, of dat je niemand aan durft te kijken. Dit hoeft helemaal niet perse.

Grappig tijdens de gesprekken was wel dat ze allemaal zeiden dat ik mijzelf eens moest laten testen, maar weet je, wat testen wat je diep van binnen al lang weet? En wat schieten testen op? Dan krijg je allerlei stickers en labels, en niemand die er verder iets aan kan doen. Bij kinderen kun je dan nog hulp krijgen bij studies en dergelijke. Ach wie weet ooit. Maar hoe dan ook, er is aandacht voor nodig. Vooral omdat mensen met achterlijke boeken komen als autisme krijg je door een slechte opvoeding, te veel suiker, een vitamine gebrek of inentingen. Daar gaat mijn bloed van koken, en het zet goede onderzoeken als die van Kiehl’s dan weer neer als overbodig en dat mag niet.

De kinderen hebben extra aandacht nodig, extra hulp, en wat meer begrip. Zodat ze niet in de problemen komen door iets waar ze helemaal niks aan kunnen doen, en de ouders zitten ook niet te wachten op een schuldgevoel. Hetzelfde geld voor volwassenen, het zijn geen aso mensen of rare freaks. Het zijn gewone mensen die soms even wat anders benaderd moeten worden, een andere uitleg nodig hebben, meer tijd nodig hebben en joh als ik soms gesprekken aan ga met mensen dan zit ik gezelliger met iemand met autisme. Dat ergens om heen draaien en liegen zit er namelijk niet zo in. Fijn is dat!

Winnen!!

Ik mag jou dus vandaag een pot Kiehl’s Limited Edition facial cream twv €52 cadeau doen. En laten we eerlijk zijn, met deze dagen kun je wel een hele flinke pot miracle cream gebruiken! Om mee te doen vraag ik een like op mijn Facebook pagina, en een comment hier of op FB.

Wil je nog een hele leuke prijs winnen voor het liefste kindje in je leven? Doe dan mee voor shoptegoed van Kaatje Kidz bij Marjo Succes!!

 

Kiehl’s Limited Edition facial cream!


Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Daan

  Mooi verhaal en een mooie pot!

 2. Ayla

  Wat een mooie boodschap. Ik doe niet mee met de winactie, maar vind het heel mooi dat hieraan aandacht wordt besteed. Niet alleen door Kiehls, maar ook op jouw blog. #super <3

 3. Hannah Kagenaar

  Wat een mooie boodschap! Ik doe graag mee.

 4. mieke | mieksmind

  Ik doe heel graag mee want que huidverzorging vind ik Kiehl’s toch wel heel fijn! deze facial cream heb ik eens een monstertje van gehad en was top. ik heb je stapjes uitgevoerd!

 5. ilsiee prins

  Ohhhh dit lijkt me een heerlijke creme… met dit gure weer kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken..
  Ik doe mee.. leuke actie!

  Groetje Ilsiee

 6. Sabine

  Natuurlijk wil ik dit winnen, iedereen toch? Ik vind het ook heerlijk als sint cadeau trouwens!

 7. Esther Perfors

  Wat goed Judith dat je hier aandacht aan besteedt! Super. Ik doe niet snel mee met winacties maar door dit mooie doel en deze fantastische print laat ik mij toch verleiden. Doe graag mee en hoop dat deze actie bijdraagt aan de awareness rondom autisme! Succes met je actie!

 8. Oma Will

  Deze heerlijke vochtinbrengende creme kan ik wel gebruiken in deze schrale tijd.
  Graag doe ik mee, maar heb geen Facebook, doch volg op bloglovin.

 9. Fleur

  Kiehl’s is zo’n fijn merk! Ik doe mee

 10. Linda Smeets

  Deze trotse moeder kan inderdaad wel een miracle gebruiken! Het moederschap is niet altijd gemakelijk.

 11. Heidie van der Steeg

  Ik heb wel eens van het merk Kiehl gehoord maar nog nooit iets van geprobeerd. Eens moet de eerste keer zijn en nu ik de 40 gepasseerd ben, is goede gezichts crème echt geen overbodige luxe….

 12. Sabine Tokarek

  Een heerlijke crème, dat wil ik natuurlijk altijd!

 13. SybileLudovic

  Waaauw, wat leuk om ook eens een winactie te doen voor de Mommy’s😍 Ik doe dus heel graag mee om mezelf eens lekker te mogen verwennen met een product die ik nog niet ken. Ik kan niet wachten om op ontdekking te gaan🤞🏻🤗

 14. SybileLudovi

  Zo gaaf dat ook de Mommy’s eens mogen winnen 😍 Ik doe dus heel graag mee om mezelf lekker eens te mogen verwennen met een merk die ik nog niet ken… ik kan niet wachten om op ontdekking te gaan!

 15. michael noo

  Heerlijk om hier mijn geliefde en drukke moeder van ons dochtertje Abbygail mee te verwennen! Doe graag mee

 16. Claudia Diependaal

  Wauw wat een gave pot. Met gave inhoud. Ik kan wel wat creme gebruiken! Ik doe dan ook heel erg graag mee!

 17. Mariëlle | Me-licious

  Wat vet een limited edition. Wat een prachtige verpakking! De producten van Kiehl’s zijn sowieso erg goed, dus hier kan je iemand super blij mee maken.

 18. Cindy

  Wondermiddeltje! !♡♡
  voor mijn huid °♡♡

 19. Linda Raaijmakers

  Oeh, hier zou ik mij heel raag mee insmeren 😀

 20. Liline Erdmann

  Wauw, ik doe graag mee!

 21. priscilla

  Ik vind dit zo’n fantastisch merk! Ik sla de winactie even over 🙂 Veel succes iedereen.

 22. Patricia Paling

  Wat goed en mooi bedacht, zeg!!! ❤ Ik doe graag mee voor dit bijzonder mooie product! Nu het weer kouder wordt en de verwarming aanstaat is mijn huid weer droger! Dus een goede gezichtscrème zou super zijn! 🍀

 23. Janet

  Ik doe graag mee!

 24. Janet

  Ik doe graag mee!

 25. claudia struijck

  Ik heb jou op dit event ontmoet en het was voor mij een hele leerzame ochtend. Ik sla deze winactie over want ik heb het product zelf ook. Suc6 iedereen!

 26. Marian B

  Door het doel erachter wordt dit potje nog veel mooier! Echt super! Doe graag mee ben er nu wel nieuwsgierig naar geworden.

 27. Iris

  Wauw,goed verhaal, goed merk. Ik doe graag mee,maar ik heb geen Facebook

 28. Manon

  Het is geen dierproefrvij merk maar heb wel hele goede dingen over gelezen

 29. Amy

  Wat ongelofelijk fijn van Kiehl’s dat ze zich altijd zo inzetten voor goede doelen. Dit lijkt me ook echt een fijn product!

 30. Chantal

  Ik doe graag mee! Leuke actie

 31. Natalie Vanheers

  Wat een mooi product, zeker omdat er zo’n mooi doel aan vast hangt! Kiehl’s is een heel fijn merk, zit alleen niet in de buurt hier 🙁

 32. Eline

  Oehh even mama tijd is ook wel is lekker!!! Mijn huid (vooral mn gezicht) is door dit weer echt mega droog! Dit kan ik best gebruiken dus …. heerlijk!

 33. Floor Verseveldt

  Ik werk met jongeren met een vorm van autisme en wat je schrijft is zo waar. Soms is het zo lastig aan de buitenkant te zien terwijl ze dan met anderen dingen juist zoveel moeite hebben. Wat goed dat dit initiatief er is. Ik hou van smeren dus ik doe graag mee 🍀

 34. Jolanda

  Ik heb hem zelf ook dus sla over. Succes iedereen die meedoet!

 35. Bianca

  Deze gezichtscrème lijkt mij super fijn! Ik doe dus zeker mee met deze winactie 🙂 x

 36. Lisette Kleiweg

  Heerlijk voor mijn schrale gezicht, de pot is ook al zo mooi, ik doe graag mee ! Ik volg en like je al op FB en Instagram 🙂

%d bloggers liken dit: