Het Sinterwinweekend kickstart met Kiehl’s Limited Edition facial cream winactie!

IMG 9922 e1510674191744 - Het Sinterwinweekend kickstart met Kiehl's Limited Edition facial cream winactie!

Dit weekend heb ik samen met een groepje fantastisch lieve meiden een winweekend. En als bonus ook nog eens een Sinterklaashop met 30 bloggers op zondag! Er valt dus veel te winnen, en niet alleen voor de kinderen. Vandaag beginnen wij met jou! Met Kiehl’s Limited Edition facial cream!

Kiehl’s Limited Edition facial cream!

Limited Edition Autism Speaks ontworpen door Matthew McConaughey. Elke Limited Edition pot van Ultra Facial Cream zal bijdragen aan het verstrekken van middelen voor kinderen en gezinnen die wereldwijd met autisme leven. De totale wereldwijde donatie bedraagt ​​$200.000.

Ultra Facial Cream is een 24-uur durende vochtinbrengende verzorging met een luchtige textuur die het vochtverlies van de huid vermindert door het vocht uit de omgevingslucht te halen. Ze geeft de huid een comfortabel en evenwichtig gevoel.

Op het potje staat zelfs de handtekening van Matthew Mc Conaughey!!IMG 9920 e1510674297320 - Het Sinterwinweekend kickstart met Kiehl's Limited Edition facial cream winactie!

Autisme en Kiehl’s

Kiehl’s zet zich altijd in voor goede doelen. Samen met Matthew McConaughey zetten zij zich ook in om autisme bekender te maken. Ik probeer dat zelf ook met artikelen als het onzichtbare autisme en Mindfulness bij autisme bijvoorbeeld. Autisme is niet altijd wat mensen denken. Bij Kiehl’s sprak ik een aantal mensen met “high functioning autism”. Kijk autisme zie je gewoon meestal niet, maar komt naar voren in gedragskenmerken, die ook weer vaak anders zijn. Het sociale gedrag is vaak wel moeilijk doordat ze of overdreven sociaal zijn, of gewoon niet gewenst weten te gedragen in een sociale omgeving. Vooral kinderen worden vaak vervelend genoemd, en volwassenen aso. Dit terwijl het helemaal niet zo is, maar het autisme. Zo verwachten mensen dat je Rain Man slim bent, of dat je niemand aan durft te kijken. Dit hoeft helemaal niet perse.

Grappig tijdens de gesprekken was wel dat ze allemaal zeiden dat ik mijzelf eens moest laten testen, maar weet je, wat testen wat je diep van binnen al lang weet? En wat schieten testen op? Dan krijg je allerlei stickers en labels, en niemand die er verder iets aan kan doen. Bij kinderen kun je dan nog hulp krijgen bij studies en dergelijke. Ach wie weet ooit. Maar hoe dan ook, er is aandacht voor nodig. Vooral omdat mensen met achterlijke boeken komen als autisme krijg je door een slechte opvoeding, te veel suiker, een vitamine gebrek of inentingen. Daar gaat mijn bloed van koken, en het zet goede onderzoeken als die van Kiehl’s dan weer neer als overbodig en dat mag niet.

De kinderen hebben extra aandacht nodig, extra hulp, en wat meer begrip. Zodat ze niet in de problemen komen door iets waar ze helemaal niks aan kunnen doen, en de ouders zitten ook niet te wachten op een schuldgevoel. Hetzelfde geld voor volwassenen, het zijn geen aso mensen of rare freaks. Het zijn gewone mensen die soms even wat anders benaderd moeten worden, een andere uitleg nodig hebben, meer tijd nodig hebben en joh als ik soms gesprekken aan ga met mensen dan zit ik gezelliger met iemand met autisme. Dat ergens om heen draaien en liegen zit er namelijk niet zo in. Fijn is dat!

Winnen!!

Ik mag jou dus vandaag een pot Kiehl’s Limited Edition facial cream twv €52 cadeau doen. En laten we eerlijk zijn, met deze dagen kun je wel een hele flinke pot miracle cream gebruiken! Om mee te doen vraag ik een like op mijn Facebook pagina, en een comment hier of op FB.

Wil je nog een hele leuke prijs winnen voor het liefste kindje in je leven? Doe dan mee voor shoptegoed van Kaatje Kidz bij Marjo Succes!!

 

kiehls - Het Sinterwinweekend kickstart met Kiehl's Limited Edition facial cream winactie!
Kiehl’s Limited Edition facial cream!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 
Spread the love

36 comments on “Het Sinterwinweekend kickstart met Kiehl’s Limited Edition facial cream winactie!

 1. Wat een mooie boodschap. Ik doe niet mee met de winactie, maar vind het heel mooi dat hieraan aandacht wordt besteed. Niet alleen door Kiehls, maar ook op jouw blog. #super <3

 2. Ik doe heel graag mee want que huidverzorging vind ik Kiehl’s toch wel heel fijn! deze facial cream heb ik eens een monstertje van gehad en was top. ik heb je stapjes uitgevoerd!

 3. Ohhhh dit lijkt me een heerlijke creme… met dit gure weer kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken..
  Ik doe mee.. leuke actie!

  Groetje Ilsiee

 4. Wat goed Judith dat je hier aandacht aan besteedt! Super. Ik doe niet snel mee met winacties maar door dit mooie doel en deze fantastische print laat ik mij toch verleiden. Doe graag mee en hoop dat deze actie bijdraagt aan de awareness rondom autisme! Succes met je actie!

 5. Deze heerlijke vochtinbrengende creme kan ik wel gebruiken in deze schrale tijd.
  Graag doe ik mee, maar heb geen Facebook, doch volg op bloglovin.

 6. Deze trotse moeder kan inderdaad wel een miracle gebruiken! Het moederschap is niet altijd gemakelijk.

 7. Ik heb wel eens van het merk Kiehl gehoord maar nog nooit iets van geprobeerd. Eens moet de eerste keer zijn en nu ik de 40 gepasseerd ben, is goede gezichts crème echt geen overbodige luxe….

 8. Waaauw, wat leuk om ook eens een winactie te doen voor de Mommy’s😍 Ik doe dus heel graag mee om mezelf eens lekker te mogen verwennen met een product die ik nog niet ken. Ik kan niet wachten om op ontdekking te gaan🤞🏻🤗

 9. Zo gaaf dat ook de Mommy’s eens mogen winnen 😍 Ik doe dus heel graag mee om mezelf lekker eens te mogen verwennen met een merk die ik nog niet ken… ik kan niet wachten om op ontdekking te gaan!

 10. Heerlijk om hier mijn geliefde en drukke moeder van ons dochtertje Abbygail mee te verwennen! Doe graag mee

 11. Wat goed en mooi bedacht, zeg!!! ❤ Ik doe graag mee voor dit bijzonder mooie product! Nu het weer kouder wordt en de verwarming aanstaat is mijn huid weer droger! Dus een goede gezichtscrème zou super zijn! 🍀

 12. Ik heb jou op dit event ontmoet en het was voor mij een hele leerzame ochtend. Ik sla deze winactie over want ik heb het product zelf ook. Suc6 iedereen!

 13. Door het doel erachter wordt dit potje nog veel mooier! Echt super! Doe graag mee ben er nu wel nieuwsgierig naar geworden.

 14. Wauw,goed verhaal, goed merk. Ik doe graag mee,maar ik heb geen Facebook

 15. Wat ongelofelijk fijn van Kiehl’s dat ze zich altijd zo inzetten voor goede doelen. Dit lijkt me ook echt een fijn product!

 16. Wat een mooi product, zeker omdat er zo’n mooi doel aan vast hangt! Kiehl’s is een heel fijn merk, zit alleen niet in de buurt hier 🙁

 17. Oehh even mama tijd is ook wel is lekker!!! Mijn huid (vooral mn gezicht) is door dit weer echt mega droog! Dit kan ik best gebruiken dus …. heerlijk!

 18. Ik werk met jongeren met een vorm van autisme en wat je schrijft is zo waar. Soms is het zo lastig aan de buitenkant te zien terwijl ze dan met anderen dingen juist zoveel moeite hebben. Wat goed dat dit initiatief er is. Ik hou van smeren dus ik doe graag mee 🍀

 19. Heerlijk voor mijn schrale gezicht, de pot is ook al zo mooi, ik doe graag mee ! Ik volg en like je al op FB en Instagram 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: