Have your cake and eat it too. Vandaag verschijnt bij Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum het boek Eet taart, krijg een sixpack een eigenzinnige kijk op voeding, bewegen en afvallen van blogger Jelmer de Boer.

Toen ik het persbericht zag dacht ik al meteen van “ja hoor, zal wel”. Want taart eten en een sixpack krijgen is natuurlijk onmogelijk. Of toch niet?

abs2 - ‘Eet taart, krijg een sixpack’ kan dat? Met winactie!Over ‘Eet taart, krijg een sixpack’

Je hoeft niet te detoxen of suikervrij te eten om die sixpack te krijgen. Het gaat je ook niet lukken in twaalf weken, al helemaal niet als je elke dag een ander wonderschema googelt. Hoe dan wel? Dat lees je in Eet taart, krijg een sixpack.

In hapklare brokken vertelt blogger en internetfenomeen Jelmer de Boer hoe je lichaam echt werkt en hoe je in shape kunt raken, óók als je taart eet die je volpropt met Milkarepen. Dat allemaal met een gezonde dosis recht-voor-zijn-raap-humor. En met een interview door Arie Boomsma.

Jelmer orakelt net als de rest van de wereld en laat de wetenschap even achterwege. Hij toont je op zijn karakteristieke manier dat het allemaal echt niet zo moeilijk is. En heeft de abs om dat te bewijzen. Kijk maar even of je hem gelooft.

Ik geloof dat deze jongen een gouden greep heeft hier. Het gaat om balans, en vooral veel sporten. Ik kan niet wachten tot het boek binnen is, en dan krijg je als eerste een review! Dat is een boek waar ik wel tijd voor moet maken wil ik ooit die abs, en die Milka reep.

abs1 - ‘Eet taart, krijg een sixpack’ kan dat? Met winactie!Winactie

Wil jij dit super boek van Jelmer de Boer winnen? Ik geef er 2 weg!!  Je doet al mee door hieronder te reageren.

Let op! Om kans te maken moet je wel de Facebook pagina en/of Instagram liken.

Voor een extra win kans ga je naar mijn Instagram en zet je onder de laatste foto dat je mee doet met de Sixpack winactie. Iemand taggen is nog een extra kans.! Je kunt ook op de Facebook pagina reageren onder dit bericht op FB.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love