‘Eet taart, krijg een sixpack’ kan dat? Met winactie!

Have your cake and eat it too. Vandaag verschijnt bij Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum het boek Eet taart, krijg een sixpack een eigenzinnige kijk op voeding, bewegen en afvallen van blogger Jelmer de Boer.

Toen ik het persbericht zag dacht ik al meteen van “ja hoor, zal wel”. Want taart eten en een sixpack krijgen is natuurlijk onmogelijk. Of toch niet?

abs2Over ‘Eet taart, krijg een sixpack’

Je hoeft niet te detoxen of suikervrij te eten om die sixpack te krijgen. Het gaat je ook niet lukken in twaalf weken, al helemaal niet als je elke dag een ander wonderschema googelt. Hoe dan wel? Dat lees je in Eet taart, krijg een sixpack.

In hapklare brokken vertelt blogger en internetfenomeen Jelmer de Boer hoe je lichaam echt werkt en hoe je in shape kunt raken, óók als je taart eet die je volpropt met Milkarepen. Dat allemaal met een gezonde dosis recht-voor-zijn-raap-humor. En met een interview door Arie Boomsma.

Jelmer orakelt net als de rest van de wereld en laat de wetenschap even achterwege. Hij toont je op zijn karakteristieke manier dat het allemaal echt niet zo moeilijk is. En heeft de abs om dat te bewijzen. Kijk maar even of je hem gelooft.

Ik geloof dat deze jongen een gouden greep heeft hier. Het gaat om balans, en vooral veel sporten. Ik kan niet wachten tot het boek binnen is, en dan krijg je als eerste een review! Dat is een boek waar ik wel tijd voor moet maken wil ik ooit die abs, en die Milka reep.

abs1Winactie

Wil jij dit super boek van Jelmer de Boer winnen? Ik geef er 2 weg!!  Je doet al mee door hieronder te reageren.

Let op! Om kans te maken moet je wel de Facebook pagina en/of Instagram liken.

Voor een extra win kans ga je naar mijn Instagram en zet je onder de laatste foto dat je mee doet met de Sixpack winactie. Iemand taggen is nog een extra kans.! Je kunt ook op de Facebook pagina reageren onder dit bericht op FB.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Bianca

  Woehooeee, dat zou te gek zijn! Ik ben heel benieuwd naar het boek.

 2. Anita te Gussinklo

  Wat een leuke actie.
  ik ben benieuwd naar dit boek.

 3. Anna

  leuk,ik ben benieuwd,ik wil wel dat mijn vriend taart eet en intussen een sixpack kweekt 😉

 4. Kim

  Nou ik ben benieuwd, dat klinkt natuurlijk geweldig in m’n oren‼️Taart eten en een sixpack kweken …zou het een rauwkosttaart zijn? Ik hoop van niet?Maar ik doe mee !

 5. mamasliefste

  Als diëtist en aanhanger van het “doe maar normaal dieet’ wil ik dit boek natuurlijk graag lezen!

 6. Anita H.

  Ik doe mee!

 7. Bianca

  Benieuwd!!!

 8. Theo

  Leuk boek. Ik kan wel een sixpack gebruiken. Heb nu nog een minivustje ?

 9. Tamara

  Jaaaa dit boek!!!!! Ja dit MOET ik hebben! Dit boek klinkt geweldig, en vooral doordat er op een speelse wijze lessen worden geleerd. ❤️❤️❤️

 10. Lieke

  Wat een leuke actie. Ik doe heel graag mee! Ik volg je nu ook op instagram dus ben benieuwd naar je volgende berichten. 🙂

%d bloggers liken dit: