Slaap lekker deel 134526

Mijn dochter is de liefste, echt waar. Maar als het op slapen aankomt is ze een drama. Na alle 3000 standaard tips, kreeg ik een paar wat originele tips die we uiteraard gaan proberen! 

Slaap kindje slaap

Als baby was het al een moeilijkere slaper, en toen ze na een jaar lekker tussen ons in wilde liggen, was dat vooral welkom. Nu zo een 1.5 jaar later word het wel tijd dat ik lekker naast mijn man in slaap val, in plaats van tegen dat kleine zachte lichaampje aan te rollen.

Nu heb ik in die anderhalf jaar alle standaard tips wel uitgebreid geprobeerd. Voor diegene die gillen uit laten huilen, ze huilt niet! Ze maakt alleen het hele huis wakker door te bonken op deuren, het licht overal aan te doen, en vrolijk te zingen. Bij gebrek aan aandacht word het wel huilen. En na een week alles laten gaan, heeft ze helaas een langere adem dan wij. Ze houd het zo de hele nacht vol. Dus.

Originele tips om te slapen

Nu kreeg ik eens wat andere tips, waarvan deel 1 al is ingezet. Dat is dus de kamer flink aan te pakken. Het gezelliger maken, leuke Slaapkamer Accessoires neerzetten etc. Wij hebben gekozen voor a Snurk Beddengoed want die hebben een geweldig
Mermaid Dekbedovertrek
. Miya is dol op Dory, en wilde zelf graag een vis zijn. Zo geregeld. Het beddengoed van Snurk is ook nog eens erg zacht, en voelt heerlijk aan op de huid. Uiteraard heb ik dit zelf met Miya even uitgeprobeerd. Ze wil nu in ieder geval al lekker in haar bedje liggen, en dat is al een pluspunt! Ze hebben trouwens ook prinsesjes, ridders en andere leuke figuren, te schattig!

  • De matras moet goed zijn
  • het bed moet lekker liggen en veilig voelen
  • de kamer niet te warm
  • Een fijn dekbed maakt het allemaal net wat leuker

Tip! Een leuk artikel over Snurk beddengoed op Go or No Go!

Nog meer slaap tips

Een andere tip was meer geduld hebben. Gewoon even haar eigen ritme uit laten vinden, kijken wanneer ze zelf in slaap valt zonder dat je aan bed tijden vast gaat zitten. Dit vind ik erg moeilijk, want ook wij zijn gewoon eind van de dag. Maar het is wel iets wat ik wil proberen. En ga proberen.

De laatste tip was ipv lekker te laten rennen of op de trampoline om fysiek moe te maken, de tip die je eigenlijk overal krijgt.. Is het moe maken van de hersenen. Dus even een half uurtje lezen, of misschien wel een uur. Samen tekenen of puzzelen. Alles om de hersenen te stimuleren. Natuurlijk is buiten spelen en fysieke activiteit erg belangrijk, en totaal onmisbaar. Alleen om ze te laten slapen is de hersenen even moe maken misschien beter. We zullen het zien!

Ik ben benieuwd of het allemaal gaat werken!

Kende jij Snurk beddengoed al? Heb jij een gouden tip om te slapen die niet in alle boeken al staat?

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥