Een moment voor jezelf..

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik als moeder heb weinig tijd voor mezelf. In de slaapkamer kan ik mij wel lekker terug trekken vaak, en zit daar dan met de laptop. Wat zou een ideale slaapkamer zijn?

Noot gedacht aan hout op mijn muren, maar ik vind het wel heel romantisch staan?
Nooit gedacht aan hout op mijn muren, maar ik vind het wel heel romantisch staan?

De slaapkamer

Ja, ja, hij moet alleen om te slapen zijn, en je mag er eigenlijk geen elektronica hebben. Een slaapkamer moet zo rustig mogelijk zijn, en het liefst ook helemaal donker. Laat ik het nou net Spaans benauwd krijgen als de gordijnen alleen al dicht zijn. En dan heb ik witte gordijnen die al het licht doorlaten. Mijn man slaapt het liefst donker, maar is inmiddels gewend aan een lichte kamer.

Een hele witte kamer vind ik iets te veel naar ziekenhuis lijken naar mijn gevoel, maar een warme, en toch lichte kamer is wel ideaal. Bovendien vind ik het ook echt genieten als de meiden er bijvoorbeeld gezellig naast zijn komen liggen, om dan even naar ze te staren voor ze weer wakker worden en op het bed springen. Die rust vind ik mooi.

Ik heb dan ook bijvoorbeeld voor de avond nachtlampjes van Lamp-thuisbezorgd.nl als ik lekker TV aan het kijken ben, zodat ik niet zo hoef te turen, want dan krijg ik hoofdpijn. Het licht verdeeld door de kamer maakt het wat rustiger.

Eigenlijk vind ik dit best heel klinisch, en zou dan een gekleurd dekbed doen. Maar zo is een witte kamer toch wel mooi. Ik hou ook van een matras op de grond, dan kunnen de kinderen niet zo hoog vallen als ze er uit rollen.
Eigenlijk vind ik dit best heel klinisch, en zou dan een gekleurd dekbed doen. Maar zo is een witte kamer toch wel mooi. Ik hou ook van een matras op de grond, dan kunnen de kinderen niet zo hoog vallen als ze er uit rollen.

De slaapkamer als kantoor

Omdat ik ook vaak nog op bed lekker wat blogs schrijf, TV aan, kopje thee erbij, moet er wel goed licht zijn. Ik blog vaak tot laat door, en dan zit ik echt in het licht van mijn scherm te werken, helemaal niet fijn. Maar als niemand nog slaapt dan vind ik bijvoorbeeld mooie grote hanglampen van Lamp-thuisbezorgd.nl ook erg fijn. Ik heb nu een industriële lamp, maar als we ooit verhuizen dan doe ik zeker inspiratie op uit 1 van de foto’s hierboven.

Welke van de 3 kamers vind jij het mooist? Wat is jouw stijl?

De slaapkamer inspiratie foto’s zijn van Shutterstock.

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

2 gedachten over “Een moment voor jezelf..”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: