Slimi Café | veel plezier met Slime en Putty

Slime, Putty en Squishies van Slimi Café zijn onze laatste aanwinst! Onze dochter (13) en zoon (12) zijn al en flinke tijd helemaal gek van Slime en Putty. Ze kopen dit regelmatig van hun zakgeld.

We hebben ook al meerdere malen zelf Slime gemaakt,  van allerlei dingen die we wel in huis hebben, met wisselend resultaat overigens. Ik snap de hype op zich wel, want in kan me nog wel herinneren dat ik vroeger Slime ook zo leuk vond om mee te spelen. Toen was er natuurlijk niet zo veel keus als nu. Er was volgens mij maar 1 soort en zeker niet te vergelijken met wat er nu allemaal te koop is.
Toen ik de vraag voorbij zag komen of er iemand een nieuw soort Slime, van Slimi Café, wilde testen heb ik mn kans gegrepen.

Unboxing

Uren plezier met Slime en Putty
Slime, Putty en Squishy van Slimi Café

Toen het pakketje van Slimi Café binnen was zag ik tot mijn verrassing dat er twee kleuren Slime (blauw en paars), roze Putty en een squishy in de doos zaten. Wat een leuk pakket en wat een verwennerij zeg. Onze zoon kon haast niet wachten om alles uit de verpakking te halen (en mamma stiekem eigenlijk ook niet).

De verpakking van de Slime Café items

De verpakking van de Putty en Slime is erg leuk bedacht en ziet er heel leuk uit. Je knipt eerst de onderkant los, over de stiplijn. Daar zit een strip waarmee je de verpakking weer kunt sluiten. Als je dan de dop aan de bovenkant eraf haalt dan is het een soort tube, waar je dan de Slime uit knijpt.

Squishy, Slime en Putty van Slimi Café kopen en bestellen
Knijp de Slime vanuit de tube op je Squishy

Bij de Putty is dit ook zo, maar de Putty krijg je er echt niet uit op deze manier. Om de Putty eruit te krijgen moet je dit via de grotere onderkant doen en echt je best doen. Bij het openen van 1 van de tubes Slime en de tube van de Putty bleek dat de sluitstrip had losgelaten van de zijkant. Deze was daaardoor niet meer te gebruiken. Van de verpakking waarvan de sluitstrip wel werkt, blijkt de naad aan de bovenzijde, naast de dop, na een paar keer knijpen kapot. De Slime komt daar dus ook door heen. Hoe leuk de verpakking ook is, erg functioneel blijkt deze dus niet. Dat vind ik wel erg jammer. Nu bewaren we het Slime en de Putty in afzonderlijke afsluitbare bakjes.

Slimi Café Slime

Het Slime is van het soort waterslime. Het voelt lekker in je handen (volgens zoon) en is toch steviger dan verwacht (volgens mama). Het laat wel wat slijmerigs achter op je handen en op de oppervlakken waarop je het gebruikt, maar het smeert niet. Het is makkelijk af te wassen. En daar worden mama’s dan weer blij van.

De Putty

De Putty is anders dan ik het ken. Het is wat steviger en stuitert niet echt als je er een bal van maakt. Het wordt overigens wel wat soepeler als je er even mee hebt gespeeld, waarschijnlijk omdat hrt dan wat warmer wordt. Het lijkt meer een soort klei, maar het laat alleen (gelukkig) geen sporen achter op je handen of op oppervlakken.

De Squishy

De Squishy is een soort taartje dat uit 4 delen bestaat. Er zit ook een klein zakje met wat slime in de verpakking van de Squishy. Het is de bedoeling dat je met de Slime en de Putty het taartje gaat beleggen/versieren. Hoe je dat doet mag je zelf helemaal weten. Neem bijvoorbeeld eerst een deel van de Squishy en ‘beleg’ dit met wat blauw Slime. Daarop doe je dan weer een deel van de Squishy en vervolgens een deel van het paarse Slime. En zo ga je verder. Bovenop kun je dan wat van de Putty doen. Je enige belemmering is je eigen fantasie.

Slimi Café Slime kopen en bestellen
Veel plezier met Slimi Café Slime, Putty en Squishy

Wat wij vinden can slimi Café

De set is hier een grote hit, er wordt iedere dag wel mee gespeeld. Soms wordt er alleen met de Slime of Putty gespeeld, maar meestal toch in combinatie met de Squishy.

Er zijn nog veel meer kleuren Slime en Putty te koop van Slimi Café.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like