Sneller afvallen met pillen | Ik ga het proberen met Oenobiol

Afvallen met pillen dat wil iedereen wel! Maar mijn ervaring is dat je er of de hele dag van op de wc zit of dat je hart net iets te snel gaat kloppen. Toch wilde ik graag de Oenobiol Capteur 3-in-1 proberen, waarom? Dat lees je hieronder.

Kun je sneller afvallen met pillen?

Zeker weten. Maar wat ik al zei. Het meeste is gewoon rotzooi. Ik heb wel eens wat geprobeerd en zat ik na 1 frietje met een vlek in mijn broek. Niet heel charmant. Je wordt namelijk spontaan incontinent en moet echt dicht bij een wc blijven zitten. Met mijn PDS is dat gewoon niet handig om dat erger te maken.

Ook had ik in de US Hydroxycut geprobeerd. Daar val je echt snel van af. Je hebt geen honger, en je gaat als een speer. Ook slaap je niet meer, en gaat je hart als een malle door je lijf. Moet je van houden… Maar je kunt dus echt wel afvallen met pillen.

Oenobiol Capteur 3-in-1

Van mijn arts moet ik zakjes met Psylliumvezels nemen. Dat zijn vezels die je in een glas water doet en dan veranderd in een soort van snot. Ook valt het als een steen op je maag. Bij mij werkt het dus niet echt naar behoren. Plus ik vind het echt gewoon goor. Ook slikte ik pepermunt capsules die op zich wel werken tegen de buikpijn, maar lekker brandend maagzuur geven. Ik was dus vooral niet heel enthousiast.

Oenobiol Capteur 3-in-1 zijn capsules die 100% natuurlijke vezels bevatten. Het absorbeert vetten uit voedsel, het absorbeert snelle en langzame suikers en vermindert de eetlust. Wat niet op de verpakking staat is dat vezels je spijsvertering helpen, en je darmen aan het werk zetten. Gelukkig niet in het tempo van andere merken die ik heb geprobeerd.

Dit merk komt uit Frankrijk, en is daar ontzettend populair. Ik heb van hun al eerder de capsules voor de huid geprobeerd, en daar was ik toen erg enthousiast over. Vandaar dat ik dit nu ook wil proberen.

Ik slik op het moment alleen de Oenobiol Capteur 3-in-1 capsules, de Oenobiol relax capsules (een multi vitamine) voor mijn huid, Saffraan om niet tegen het dak op te vliegen en vitamine B12 als ondersteuning bij ADHD. De rest van mijn medicijnen en vitamines heb ik even stop gezet. Dit zodat ik vooral de Oenobiol goed kon uitproberen. 

Resultaat na 1 week

Ik heb een mega stress periode op het moment, en dan ga ik best wel wat meer en slechter eten. Ondanks dat ben ik toch van 77,8 naar 76 gegaan. Zonder verder iets anders te doen dan de capsules te nemen. En geloof me, normaal kom ik aan als ik alleen maar denk aan stress. Nu komen wij gelukkig in wat rustiger vaarwater, en kan ik vandaag zelfs weer eens lekker naar de sportschool!

Wij gaan eens flink normaal boodschappen doen als grote mensen, en slaan de chips en koekjes maar eens over. Ik ben heel benieuwd wat het resultaat zal zijn na een maand, en na twee maanden als de kuur is afgelopen. Ik hou je op de hoogte of ik kan afvallen met pillen!

Wat doe jij om af te vallen?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

17 gedachten over “Sneller afvallen met pillen | Ik ga het proberen met Oenobiol”

 1. Heb jaren geleden xls medical getest met een dieet en ik was toch iets meer dan 5 kg afgevallen op een maand. Vond dat een mooi resultaat

 2. Veel succes ermee! Afvallen is voor mij niet nodig 🙂 bijkomen? Heel graag

 3. Nou het fijne hiervan is dat het 100% vezels zijn. En ik slik liever deze dan die chemische troep die ik van de dokter krijg

 4. Ik ben afgevallen met behulp van een diëtiste. Pillen zijn niks voor mij…; Ik zou meteen weer bij af zijn van zodra ik ermee zou stoppen

 5. Kan zeker! Medical XL hielp mij ook wel iets maar het is zo duur. Ik zoek nog een alternatief om het iets meer te laten vlotten en vooral om het eetlust gevoel te verminderen.

 6. Ik vind het lastig hoor, als gewichtsconsulent, geloof ik niet zo in pilletjes of poedertjes, maar als het werkt, dan werkt het bij jou . Dat je de koek en chips laat staan in de supermarkt is al heel goed en zeker verstandig. En waarc=schijnlijk zal dit je nog mee helpen met afvallen.

 7. Heel fijn merk dit! Aangezien ik 16 jaar in Frankrijk heb gewoond ken ik behoorlijk wat producten van hun en ze werken eigenlijk allemaal (mag ook wel, want over het algemeen zijn ze vrij prijzig..) Ik heb ook wel eens pillen gebruikt, maar ik merk nu, sinds ik ben gaan hardlopen, dat het allemaal veel makkelijk gaat en dat je de spieren er ook nog eens bijhebt. Hoe meer spieren hoe meerverbranding. dus ik hou het voorlopig maar bij sporten 😉

 8. Afvallen met pillen durf ik niet aan…
  Ook omdat ik weet dat het anders kan.
  Vorig jaar verloor ik bijna 20 kilo met weight watchers zonder mezelf te veel te moeten ontzeggen.
  Ik hoop dat het voor jou werkt, maar het is echt niets voor mij.

 9. Om af te vallen? Ik doe aan iets minder eten dan ik nodig heb, pure en onbewerkte ingrediënten gebruiken en voldoende beweging.

 10. Ik vind het altijd wat eng met pillen afslanken. Ik ben met een lifestyle programma bijna 8 kilo afgevallen dat werkt ook heel goed

 11. Om af te vallen? Ik heb het geluk dat ik naar mijn pa neig en dat was een pinneke. Ik drink nooooooit frisdrank, alleen water en sta mezelf slechts één snoepmoment toe per dag.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: