Close

Sock’em Dead | Happy Socks x Robert Rodriguez

Echt serieus? Een post over sokken? Ja! Maar dan alleen omdat ik het filmpje zo geweldig gaaf vind!! Nou zijn de sokken ook wel grappig natuurlijk, maar de film is super gedaan. Zo is reclame kijken nog leuk. 

Twee dezelfde sokken brengt pech

Ik ben zo een moeder die hiermee echt mazzel heeft. Keira vind namelijk dat ze altijd twee verschillende sokken aan moet. Moet wel ongeveer even lang en hetzelfde materiaal zijn. Maar altijd andere kleur of motiefje. Hoe ze daar bij komt weet ze zelf ook niet, maar ik ben bang dat ik ooit zoiets gezegd heb toen ik weer geen twee sokken bij elkaar kon vinden. (#loedermoeder)

Het scheelt dus wel om sokken bij elkaar te vinden. Kleine Miya zit voor het gemak ook in de traditie, en Jop zijn sokken heb ik allemaal weggegooid bij het samenwonen en ingeruild voor nieuwe allemaal dezelfde zwarte sokken. Niks geen zoeken of sokken rollen. Zo in de la, en altijd netjes een paar.

Sock'em Dead Happy Socks x Robert RodriguezHappy socks

De Happy socks komen uit Zweden, en hebben allemaal een vrolijk motiefje. Heel makkelijk dus om gezellig 2 verschillende te dragen. Net zoals het meisje uit Sock’em Dead.

De regisseur van Sock’em Dead, Robert Rodriguez die bekend staat om de films From Dusk till Dawn, Sin City en Machete heeft gekozen voor een A crew en cast met in de hoofdrol Madison Davenport en als gastrollen Danny Trejo en Wilmer Valderrama. En natuurlijk de sokken! 

Dit filmpje moet je echt even zien (zet wel de kinderen even opzij, want is waarschijnlijk te eng voor onder de 12 ofzo)

https://www.youtube.com/watch?v=KXz8strRs98

Dus morgenochtend, fijn verschillende sokken aan.

Happy Halloween!!

Sock'em Dead Happy Socks x Robert Rodriguez

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Sock’em Dead | Happy Socks x Robert Rodriguez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang