Lancering s.Oliver parfum FOR HER & FOR HIM

Op dinsdag 13 september ’16 was het zover en werd in Amsterdam in het prachtige Dylan hotel het aller eerste parfum van het Duitse merk s.Oliver.

s.oliverHet was een fantastische locatie met lekkere hapjes en drankjes. De binnenplaats was heel mooi gedecoreerd met bloemen en ingrediënten die in het parfum zit.

Bijzondere momenten verdienen een bijzondere geur
s.oliverDe geuren s.Oliver FOR HER & FOR HIM zijn een ode aan alledaagse elegantie, magische momenten
en mooie ervaringen. De veelzijdige samenstelling legt prachtige momenten vast van zorgeloze ‘joie
de vivre’, die mooie herinneringen creëren. Een twin-concept voor stijlvolle mensen met een
luchtige, vrolijke aanpak, die weten hoe ze de speciale dingen in het leven moeten waarderen.
s.oliver Het moment is van ons
Is het de adembenemende verwachting, die ons het gevoel geeft dat er iets bijzonders staat te
gebeuren? Of is het, het moment zelf, dat ons fascineert en al het andere doet vergeten? Wat
overblijft is de herinnering van geluk en intimiteit, die gevangen is in twee klassiek-stijlvolle geuren.
Beschikbaar vanaf half september 2016 in geselecteerde winkels en online op www.soliver.nl

s-oliver_forher_women_edt_30ml_flacon_view1

s.Oliver parfum

For her  is een innemende en elegante, bloemrijke compositie, die vrouwelijke sensualiteit uitstraalt door de bloemige hartnoot met Turkse roos, delicate fruitige pioen en zachte magnolia. De topnoot bevat verfrissende roze peper, levendige bergamot en de exotische geur van lychee. Gehuld in zachte iris, muskus en amber. Het geeft het parfum een vrouwelijke uitstraling met een fluweelzachte finish.

s-oliver_forhim_men_edt_30ml_flacon_view1For him opent met de dynamische geuren van zwarte thee, frisse appel en het kruidige aroma van rode peper. De hartnoot maakt een elegant, mannelijk statement van rozemarijn, geranium en violet bladeren. Het hoogtepunt van deze uitzonderlijke geur is de exclusieve basisnoot van tonkabonen, mos en musk.

Het assortiment s. Oliver FOR HER bestaat uit een Eau de Parfum, Eau de Toilette, Luxury Shower Gel, Luxury Body Lotion en een Deodorant.  s. Oliver FOR HIM serie bevat een Eau de Toilette, After Shave Lotion, Deodorant Spray en een Shower Gel&Shampoo.

https://www.instagram.com/neginasalehi/Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥