Een mega zoete kinderkamer | Sorbet en donuts zijn favoriet!

Mijn kleinste is helemaal gek op ijsjes. Als je niet oplet dan zou ze ijsjes voor ontbijt, lunch en diner hebben. Maar ze is niet alleen gek op ijsjes om te eten, het mag ook op kleding of zelfs in haar slaapkamer. Nu ze op school zit besloten wij voor een kleine make over te gaan.

Sorbet kinderkamers

Je hoeft niet meteen te denken aan heel veel felle kleuren in de kinderkamer. Alhoewel dit wel heel leuk kan zijn! Op het moment is het nog helemaal wit. Maar er zijn andere plannen.

De kinderkamer verven

Miya vind al dat wit helemaal niet leuk. Terwijl de tienerkamer van Keira niet wit genoeg kan zijn, vind zij het maar helemaal niks. Omdat ik een hele gekleurde kamer veel te druk vind met al dat speelgoed erbij, hebben wij een middenweg bedacht.

We doen 1 muur in lekker zoete kleurtjes. Omdat ze ook van spekjes houd dachten wij eraan om de lange muur de ene helft licht roze en de andere helft licht geel te doen. Wat dan heel mooi uitkomt is dat de Kwantum hele mooie kleuren krijtverf. De kleine is echt dol op tekenen en nu met het mooie weer zit ze lekker in de tuin te krijten. Als het regent of vriest buiten dan is dat toch minder relaxed. Dan lijkt het mij leuk als ze lekker binnen haar kunstwerken kan maken. Het is super makkelijk afwasbaar, dus ze kan dan lekker los gaan. Wel even leren dat het alleen dar mag voor al mijn muren onder het krijt zitten!

Zulke lekkere zoete kleuren zorgen ook in de winter voor een vrolijke kamer, en het is een vrolijke meid, die wil een vrolijke kinderkamer! 

Hoe kun je een kinderkamer verder opleuken?

Een heel simpel begin zijn natuurlijk de dekbedden. Wij hebben een heerlijk zachte met een cupcake erop. En gaan ook op zoek naar andere dekbedovertrekken met ijsjes erop. Op LionsHome vonden wij heel veel leuke tips. Zo kwamen wij bij de Sorbet lijn van Saartje Prum.

Sorbet

De lijn Sorbet maakt van elke kinderkamer een vrolijke slaap- en speelplek. Denk aan fris, bloemig beddengoed én kussens met prachtige printjes en tule. Ook nieuw bij Saartje Prum: een nachtlampje ‘Yoghurt’ en sfeervolle slingers van stoffen aardbeien, leuk voor aan de deur of als cadeau. De producten zijn stuk voor stuk gehuld in snoepkleuren, met grappige namen als Stracciatella, Perzik en Pistache

Een heerlijke, zomerse lijn bestaande uit beddengoed, kussens en woonaccessoires met ijsjes en fruit.  Kortom:  zo’n collectie om je vingers bij af te likken. Bovendien: de gehele collectie is 100% Hollands, dus ook 100% vrij van kinderarbeid.

Buiten dat deze Bubbleez super lekker aanvoelen (een soort van balletjes in slijm), helpen ze bij de concentratie als ze lekker aan het lezen zijn bijvoorbeeld. Probeer maar eens. Door de zoete kleurtjes passen ze super weer in zo een zoete kinderkamer!

Lampjes en andere accessoires voor in de kinderkamer

En daar hoor je het al, leuke lampjes en bijvoorbeeld kleine kussens kunnen een kamer al helemaal opfrissen. Je kunt echt overal van die donut kussens krijgen, en die staan zeker op nummer 2 bij kleine Miya! Zo hoef je niet een grote verbouwing te houden. Ze heeft een paars bureau met een zilver kleurige stoel. Nu hebben we ook daar verf voor gehaald. Het word een roze bureau en een witte stoel, of lichtblauw? Wat denk jij dat leuker zou zijn?

Haar bed is geel, dus dat is wel genoeg geel voor een hele kamer denk ik zo?

Met al deze kleuren kun je heel simpel een hele vrolijke sorbet kinderkamer maken, hou jij ook zo van zoete kleuren?

Een lekker sorbet zoete kinderkamer in de liefste kleurtjes!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

6 gedachten over “Een mega zoete kinderkamer | Sorbet en donuts zijn favoriet!”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: