Het is bijna valentijn. Of je het nou met je geliefde viert of alleen bent. Met deze super winactie heb je zeker weten geen koude voeten meer!

En paar weken terug kwam ik in aanraking met SOXS. Ik was bij een vriendin thuis. Ik had het zo koud niet normaal. Ze haalde een hele leuke doos tevoorschijn. Ze zei: “trek deze eens aan”. Mijn voeten waren op slag verliefd.

SOXS

 

soxs winactieNormaal als je geitenwollen sokken ziet of voelt dan kriebelt het aan elke kanten. Deze sokken niet, ze zijn onwijs zacht. Ik heb ze die dag niet meer uitgetrokken, ik heb er zelfs mee geslapen. Ik dacht, ik ga SOXS even benaderen want dit moeten jullie ook ervaren. Nou zo gezegd zo gedaan. Wij mogen een leuke Valentijns actie organiseren speciaal voor Pink Press. Ja, krijg je het al warm? Nog even geduld dan zal ik vertellen hoe en wat.

In SOXS zit net zoveel liefde als in de sokken die je oma voor je breide, alleen kriebelen die van SOXS niet. Dat komt door de superzachte wol van Nieuw-Zeelandse schapen. Ze zijn heerlijk warm, natuurlijk en duurzaam geproduceerd met respect voor het dier.Geitenwollen sokken een stoffig imago? Ze zijn sexy, hip en kriebelen niet! Daarmee zijn ze onmisbaar tijdens een relaxed avondje op de bank.

Wie wil jij verrassen met Valentijn? ‘SOXS With Love’ is een uniek en warm cadeau voor Valentijn, zowel voor mannen als vrouwen. Je kan uiteraard een paar SOXS voor jezelf winnen of het naar iemand die jij erg graag wilt verassen laten versturen. Keuze is aan jou.

Om mee te doen volg je ons gezellig op Facebook van SOXS  OF PinkPress Facebook, OF Instagram OF Twitter (mag ook allemaal voor meer kans). Laat een reactie achter waarom jij nou warme voeten nodig hebt met Valentijnsdag?
O,ja  wij mogen 3 paar weggeven dus genoeg kansen!

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

(voor meer informatie verwijs ik je graag naar onze algemene voorwaarden)

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love