SOXS Valentijns winactie

Het is bijna valentijn. Of je het nou met je geliefde viert of alleen bent. Met deze super winactie heb je zeker weten geen koude voeten meer!

En paar weken terug kwam ik in aanraking met SOXS. Ik was bij een vriendin thuis. Ik had het zo koud niet normaal. Ze haalde een hele leuke doos tevoorschijn. Ze zei: “trek deze eens aan”. Mijn voeten waren op slag verliefd.

SOXS

 

soxs winactieNormaal als je geitenwollen sokken ziet of voelt dan kriebelt het aan elke kanten. Deze sokken niet, ze zijn onwijs zacht. Ik heb ze die dag niet meer uitgetrokken, ik heb er zelfs mee geslapen. Ik dacht, ik ga SOXS even benaderen want dit moeten jullie ook ervaren. Nou zo gezegd zo gedaan. Wij mogen een leuke Valentijns actie organiseren speciaal voor Pink Press. Ja, krijg je het al warm? Nog even geduld dan zal ik vertellen hoe en wat.

In SOXS zit net zoveel liefde als in de sokken die je oma voor je breide, alleen kriebelen die van SOXS niet. Dat komt door de superzachte wol van Nieuw-Zeelandse schapen. Ze zijn heerlijk warm, natuurlijk en duurzaam geproduceerd met respect voor het dier.Geitenwollen sokken een stoffig imago? Ze zijn sexy, hip en kriebelen niet! Daarmee zijn ze onmisbaar tijdens een relaxed avondje op de bank.

Wie wil jij verrassen met Valentijn? ‘SOXS With Love’ is een uniek en warm cadeau voor Valentijn, zowel voor mannen als vrouwen. Je kan uiteraard een paar SOXS voor jezelf winnen of het naar iemand die jij erg graag wilt verassen laten versturen. Keuze is aan jou.

Om mee te doen volg je ons gezellig op Facebook van SOXS  OF PinkPress Facebook, OF Instagram OF Twitter (mag ook allemaal voor meer kans). Laat een reactie achter waarom jij nou warme voeten nodig hebt met Valentijnsdag?
O,ja  wij mogen 3 paar weggeven dus genoeg kansen!

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

(voor meer informatie verwijs ik je graag naar onze algemene voorwaarden)

 

 


ageology banner SOXS Valentijns winactie

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

 1. Kaylee

  Super leuke winactie

  Deze sokken zouden perfect zijn aan gezien k de ziekte van Reno heb ( niet de auto haha) is een ziekte waardoor je bloed niet goed doorstroomd naar de uit einde van tenen of handen dat wil zeggen dat ik in de winter altijd ijskoude voeten en handen heb zo koud dat ze blauw worden. Dus deze sokken zijn gwn perfect en dan heeft me vriend er ook geen last meer van

 2. Diya

  Vanwege mijn reuma zijn de sokken echt een uitkomst. En dan loopt deze oma er keer hip bij!

 3. Ben

  Als man wil ik ze heel graag hebben. Valentijn breng ik alleen door dan het liefste warm. Dus SOXS en goed glas wijn kan mijn zondag niet stuk!

 4. Wilma van 't Hof

  Koude voeten is niet echt leuk. En toch wel een “afknapper” tijdens een liefdevolle avond / nacht.
  En of het nu Valentijnsdag is of niet, wil graag op een leuke wijze warme voeten krijgen.

 5. Jorine

  Echt leuk, ik heb altijd koude voeten… Hopelijk met zo’n paar heerlijke soxs niet meer

 6. Lies

  Heerlijk!!! Het koude weer komt er weer aan, dus wat extra warme sokken kunnen geen kwaad met valentijnsdag!
  Ik volgde je natuurlijk al via instagram 🙂

 7. Frans Jurriens

  Voor mijn vrouw die altijd over koude voeten zeurt haha. Heb ik ook eens rustige avonden 😛

 8. Karen Vonk

  Het is winter en ik heb ff niet zoveel liefde met Valentijn, dus ik kan wel wat zachte troostende warmte gebruiken!

 9. Nathalie

  Oh, heerlijk warme voetjes, daar wil deze koukleum zich wel aan wagen hoor! Mijn vriend zeurt steeds als ik mijn ijsklompjes aan zijn benen opwarm in bed, en wat is er nu beter dan een niet zeurende boyfriend?! 😉 Juist ja, warme voetjes! 😉 Hahaha!

  Ik volg PinkPress normaal overal al (FB: Nathalie Madsen, Instagram en Twitter: Natje_9999) en ga Soxs ook nog even snel volgen! 😉

  Mijn voetjes (en de boyfriend! 😉 ) bedanken jullie alvast voor deze warme, liefdevolle giveaway! 😉

  Liefs,
  Nathalie

 10. Angela

  Lekker warme sokken, ik houd er van <3
  Vooral omdat ik altijd van die koude voeten heb, waag graag een kansje 😀

  volg beide pagina’s op FB

 11. Michael noo

  Nou ik heb ze niet nodig maar mijn vriendin kan ze wel gebruiken… en wat zou nou leuker zijn om deze haar te kunnen geven op valentijnsdag

 12. Shana

  Dit is fantastisch. Ik ben een vrij koudbloedig persoon, zeker wat betreft mijn voeten. Als ik ’s avonds in bed kruip, zijn die bijna ijsklontjes. Dit is uiteraard niet zo plezierig voor mijn vriend, want ik plaag hem er af en toe wel eens mee door mijn koude voeten over zijn rug te laten gaan. Dit zou dus ook een geschenk uit de hemel zijn voor mijn vriend ;). Wie wil nu geen warme voeten!

 13. Maria Maas

  Ik zou ze graag zelf hebben. Vooral als ik naar bed ga, leveren mijn ijskoude voeten problemen op. Ik kan er niet van slapen. Misschien heb ik als mijn voeten lekker warm gehouden worden door SOXS helemaal geen bedsokken meer nodig.

 14. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee, ik heb altijd koude voeten, zou heerlijk zijn om warme voeten te hebben met Valentijn :*

 15. Fleur

  Mijn vriendje is net het weekend van valentijn weg…. kan dan helaas mijn koude voeten niet aan hem opwarmen

 16. Adelaide Balk

  Yes, Please… deze voetjes hebben al jaren geen warm lichaam om tegenaan op te warmen. En mocht dat fijne lichaam toch komen dan loop ik liever in deze sexy geiten wollen soxs tegen die ander aan… warm my feet, baby

 17. Annelies Pietens

  niet alleen met Valentijn heb ik koude voetjes eigenlijk altijd.. ik zou ze dan op deze dag wel aantrekken heerlijke warme voetjes op Valentijn, geweldig..

 18. b te boekhorst

  Gewoon eens een keer geen ijskoude pootjes tegen de kuiten van mijn Valentijn, maar heerlijk harige ?, pluizige, warme.

 19. Laura van der Weide

  Valentijnsdag is alweer heel snel en daarom wil ik wat leuks doen! ? Mijn vriend en ik zijn “highschool” sweethearts, niet van dezelfde school maar al wel ?7,5? jaar samen ? Van alles samen meegemaakt, mooie en slechte tijden ? maar elkaar altijd bijgestaan ?? Laat het nu net zo zijn dat ik toch een beetje een zeikerd ben qua koude voeten (of een koud lichaam in het algemeen) Met deze sokken heb ik daar geen last meer van, dus doe ik mijn vriend ook een groot plezier! ?

 20. Roos

  Ik ben dol op sokken, aangezien ik een hekel heb aan voeten ;).
  Ik moet er ’s nachts nog regelmatig uit om Kenji (dreumes 14mnd) te voeden, en elke x als ik uit bed stap op de koude vloer ben ik klaar wakker en slaap ik het eerst komende half uur niet. En dat resulteert in een chagrijnig mens die lelijk doet tegen dr liefde. Dus mocht ik die sokken winnen, dan word niet alleen ik, maar ook mijn valentijn daar blij van!

 21. Lucie

  Héérlijk! Mijn ijsklompjes veranderen spontaan in jubelteentjes door de zalige warme comfortabele SOXS! En Valentijn jubelt óók, hij hoeft niet meer als kacheltje te fungeren!

 22. suzy

  Ik heb altijd last van koude voeten.
  In bed draag ik ook sokken, anders kan ik niet slapen.
  Midden in de nacht heb ik lekker warme voeten dan trek ik ze uit !

 23. Inge

  Met deze heerlijke, liefdevolle SOXS aan
  ben ik klaar om warm de nacht in te gaan
  en dat zal mij aanstaan!

 24. Anita H.

  Alle winkansen benut. En altijd behoefte aan warme voeten, niet alleen op valentijnsdag. Mijn voeten zijn vrijwel altijd koud.

 25. Manon Toemen

  Wauw precies wat ik nodig heb! Want als mijn voeten lekker warm zijn wordt de rest dat vast ook…. wordt het toch nog romantisch met valentijn!

 26. Marian Zw.

  O dat is echt heerlijk. Vooral ’s avonds op de bank zit ik soms met zulke koude voeten! En als je dan in bed ligt kun je niet slapen omdat je voeten zo koud zijn. Lang leve de geitenwollen sokken! Ze hadden het nog niet zo gek bekeken onze opa’s en oma’s! Volg beide fb pagina’s en twitter

 27. Lori (Mama's Jungle)

  Haha. Nou één ding ontbreekt nog bij mijn imago. En dat zijn échte geitenwollensokken (okay.. schaap dan.. in dit geval). En misschien.. misschien.. één valentijnsbedsessie met sokken aan, dan 😉

Reacties zijn gesloten.