Soy Luna: Een echt must see voor jonge meiden!

Toen we net op Ibiza aankwamen, viel 1 ding op. Violetta was vervangen. Overal waar je keek zag je iets van Soy Luna. Wie was dat? Na 1 aflevering op Disney Channel was ze verkocht. Dit was de nieuwe favoriete serie van Keira!

Soy Luna

Soy Luna en Fenómeno Fan – een programma waar kinderen mogen stemmen op hun nieuwe idool, zij beslissen of iemand in het programma door gaat of niet – waren echt favoriet, en zelfs op vakantie keek Keira gewoon elke dag. Gelukkig is Disney goed in herhalingen.

Grappig hoe in Nederland Keira altijd doet of ze geen woord Spaans meer kan, maar als er een leuke serie op staat, of de volwassenen een belangrijk gesprek voeren, dan snapt ze opeens alles.Soy-Luna

 

Soy Luna is de nieuwe Disney Channel-serie die vanaf 29 augustus elke schooldag om 17:00 uur te zien is.

Luna woont in Mexico en heeft een bijbaantje als bezorgster op rolschaatsen. Als ze vrij is, skate ze het liefst over de boulevard samen met haar beste vriend Simón. Maar dat verandert allemaal als haar ouders gevraagd worden om naar Argentinië te verhuizen voor werk. Ze moet haar vrienden achter laten, naar een nieuwe school en mist haar eigen huis. Luna ondekt al snel de rolschaatschaatsbaan Jam & Roller, waar ze dansen op rolschaatsen en optreden tijdens de Open Music Nights. Ze leert Matteo kennen en komt steeds meer te weten over haar verleden.

Met het verhuizen naar Argentinië begint voor haar een reis waarin zij kennis maakt met haar ware identiteit en ontmoet zij haar eerste ware liefde.

De serie wordt geproduceerd door het Argentijnse productiebureau Pol-ka.  SoyLuna presenteert een volledig internationale cast met in de hoofdrol de Mexicaanse actrice Karol Sevilla als Luna en de populaire Italiaanse acteur en Disney Channel-ster Ruggero Pasquarelli –bekend van de hit Violetta. Soy Luna gaat in première in 2016 op Disney Channel.

 

“Na een fantastische eerste pilot voor dit format, kijken we ernaar uit om af te trappen met de productie van Soy Luna”, zegt Cecilia Mendonça, Vice President en General Manager van Disney Channel en The Walt Disney Company. “We zijn zeer verheugd om nieuwe content te produceren in samenwerking met The Walt Disney Company naar de traditionele waarden van het merk Disney. De inhoud van de serie verbindt het publiek over de hele wereld door middel van het universele verhaal dat ook lokaal relevant is. Met aansprekende personages, originele muziek, coole choreografieën, innovatieve elementen en de tijdloze kwaliteit die Disney waarborgt.”

 

Ridder & Shalisa lanceren music video "Niet te stoppen" voor Disney Channel. "Niet te stoppen" is een music video gebaseerd op de leader van de nieuwe Disney Channel-serie Soy Luna en de clip is vanaf vandaag op Disney Channel en online te zien.
Ridder & Shalisa lanceren music video “Niet te stoppen” voor Disney Channel. “Niet te stoppen” is een music video gebaseerd op de leader van de nieuwe Disney Channel-serie Soy Luna en de clip is vanaf vandaag op Disney Channel en online te zien.

Soy Luna combineert komedie, drama, geheimen, romantiek en muziek. De serie presenteert de Mexicaanse acteur Michael Ronda, Argentijnse acteurs Valentina Zenere, Agustín Bernasconi, Lionel Ferro, Carolina Kopelioff, Katja Martínez, Chiara Parravicini en Malena Ratner. Ook de Spaanse acteurs Ana Jara en Chileens acteur Jorge López spelen mee in de serie. Soy Luna bestaat uit 80 afleveringen van 45 minuten en wordt geregisseerd door Jorge Nisco en Martín Sabán.

 

 

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

Reacties zijn gesloten.