Video: Wat is SPD? In kindertaal uitgelegd

We are learning slowly about SPD. Sensory Processing Disorder. Before the doctor told us what it was, I have never heard of it. This video explains it in a pre-school language.

SPD: Sensory Processing Disorder

http://www.ucsf.edu/news/2014/07/116196/kids-autism-and-sensory-processing-disorders-show-differences-brain-wiring is a great article if you want to know more.

We zijn nu al een tijdje aan het leren wat nu SPD precies is. Deze video was wel het makkelijkst te begrijpen.

SPD: Sensory Processing Disorder

http://www.ucsf.edu/news/2014/07/116196/kids-autism-and-sensory-processing-disorders-show-differences-brain-wiring is een top artikel als je meer wilt weten. Ik probeer er snel een Nederlandse versie van te maken.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love