Waar maak je een kind blij mee? | L.O.L. | Playmobil | Squishies

Er was een tijd dat Miya blijer was met de verpakking dan wat er echt in zat. Die tijd zijn wij nu wel voorbij. Nu horen wij voornamelijk 3 dingen: L.O.L., squishies en Playmobil. Ook Barbie mag binnen komen weer. Ze is pas jarig geweest, en ze mocht de nieuwe L.O.L. ballen testen, dus hier een kleine update!

Squishies of “IK WIL OOK SKWISJIES!”

Keira loopt inmiddels al ruim een jaar met die krengen door het huis. Ali en Wish hebben er een huis van bij kunnen kopen.. Miya vond ze nooit zo boeiend, tot zij naar school ging. Keira ging mee en had zoals altijd een squishy in haar hand. Dit tot groot interesse in van haar klasgenoten. En toen kwam het. Miya wilde ook skwisjies. Nou scheelt het dat ze er al een zooitje heeft weg kunnen kapen bij haar zus, maar voor de zekerheid hebben we er ook voor haar maar een paar besteld.

Je kunt ze ook gewoon bij de Intertoys en de Jamin kopen overigens, dat gaat wat sneller dan Ali. Wel een stuk prijziger. 

L.O.L. Surprise! Confetti Pop™

Elke versie van de L.O.L. Surprise is hier in huis. Miya vind dit serieus 1 van de leukste speeltjes die er zijn. Keira wil ze nu eigenlijk alleen nog maar open maken en dat was met deze L.O.L. Surprise pop echt het allerleukste!
De L.O.L. Surprise! Confetti Pop™ is een verrassingsfeestje in elke bal met daarin 9 vrolijke verrassingen! Het allerleukste is dus als je het helemaal hebt opengemaakt je aan een touwtje moet trekken en de L.O.L. Surprise! Confetti pop er dus uitspringt! Samen met een heleboel confetti. De meiden hebben echt in een deuk gelegen samen. Wat een verrassing!

De speeltjes kun je ook weer terug in de bal doen en het zo netjes bewaren, als een soort van kluis kun je draaiend alles er weer uit halen. Nog een extra verrassing is als je ze water geeft, de poppetjes veranderen van kleur in warm en koud water. Miya neemt ze dus gezellig overal mee naar toe om lekker indruk te maken. We kijken al weer uit naar de De Pearl SurpriseLimited Edition! Die ziet er echt mega gaaf uit!

De Pearl Surprise! Limited Edition bevat heel wat spannende verrassingen. In de glitterende ronde verpakking krijg je namelijk een schelp die je in water legt, waarna het water zal beginnen te bubbelen en schuimen in allemaal felle kleuren! TIP: Vul de halve bal met water en leg je fizz schelp hier in, en zie wat er omhoog bruist!

Je zal zien dat er in de bruisbal stiekem een harde schelp is verstopt. Maak deze open om jouw zeldzame L.O.L. Tot én Lil’ Sister te vinden!

Is jouw kind ook zo een enorme fan van de L.O.L. surprise ballen?

Kinderen, ouders en playmobil.Denk aan vroeger. De tijd dat je de beste drakendoder ter wereld was en je een leger trollen had die jouw kasteel bewaakten. Of toen je de koningin was van een prachtig land vol met eenhoorns en regenbogen.
De wereld was oneindig, prachtig en je vloog op de vleugels van je verbeelding een wereld binnen die fantasie heet. En dat allemaal dankzij Playmobil.

We kennen het allemaal, het bestaat al decennia en stiekem spelen we er allemaal nog mee. Playmobil prikkelt al generaties lang ieders verbeelding.
Samen met de kastelen, caravans, speelhuizen en vakantieresorts worden honderden verschillende poppetjes, pistooltjes, pannetjes en andere accessoires verkocht. Maar, hoe houden we het allemaal bij elkaar ?

 

Ruim je cowboy op !Het begint in de speelgoedwinkel. Nadat je kind zich als een dolle opgevoerde stier door de winkel heeft gemanoeuvreerd valt zijn oog op die ene doos. Een wild west tafereel met cowboy’s, paarden en zo’n 1500 accessoires erbij. Leuk!
Eenmaal thuis heb je geen kind aan ze, totdat je later bijna op de intensive care beland omdat je dankzij een cowboy een spagaat maakt, en nog maar net je hoofd weg kan draaien voor een wigwam. Dit vraagt om orde in de chaos.


Alle vuurwapens en messen op 1 plek in de kinderkamer


Buiten het feit dat je niet op Toy Story taferelen zit te wachten, is het ook zonde als de helft van de set na een week spoorloos is. Dus is het verstandig om een centrale plek te verzinnen voor al die poppetjes, met hun wapens en kookpannetjes.

Een kralenbak of juwelenkastje is bij uitstek uitstekend om al die accessoires in op te bergen. De messen bij de messen, de helmen bij de helmen, etc.
De poppetjes kunnen samen met het kasteel of speelhuis mooi worden geëtaleerd op de kast in de kinderkamer, alsof ze klaarstaan om in actie te komen.
Op donkeren en koude dagen is het leuk om kartonnen achtergronden te creëren om de dimensie van een thema te vergroten. Maak een speelhoek ! En voor elk thema een achtergrond. Boeven vangen in het wilde westen is veel leuker met uitzicht op de Grand Canyon, en komt een ruimteschip niet beter tot zijn recht in de ruimte ?Spelen en lerenIk persoonlijk vind het heerlijk om te zien hoe mijn kind zich kan verdrinken in zijn fantasie en zijn creativiteit de vrije loop laat. Het is goed voor de ontwikkeling en buiten dat om, er komen nog genoeg jaren die moeten worden doorgebracht in de grote boze mensenwereld. Playmobil is tijdloos en zal ongetwijfeld nog vele generaties voorzien van plezier. Geniet ervan !

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Slimi Café | veel plezier met Slime en Putty | Pink Press ♡ Life Style Blog

  […] Hoe je dat doet mag je zelf helemaal weten. Neem bijvoorbeeld eerst een deel van de Squishy en ‘beleg’ dit met wat blauw Slime. Daarop doe je dan weer een deel van de Squishy en […]

 2. Leuke cadeaus voor pubers waar je mee aan kunt komen

  […] jonge meiden rond. Ook slijm maken is bij elk kind op aarde populair. Wij probeerden hier ook de bruisballen fabriek en de parfum maker. Echt heel leuk voor jongere […]

 3. Nathalie - Volgmama.nl

  De Squisies trekken mij eigenlijk niet zo en ik snap niet wat daar zo leuk is. Haha. Playmobil en LOL ballen lijken me wel erg leuk!

 4. Fleur

  Heel herkenbaar! Ik zijn al die speelgoed items ook een grote hit! Al blijft de Playmobiel nu weer wat vaker in de kast blijft zitten en er mee met de LEGO wordt gespeeld

 5. Laura / fitfunfab.nl

  Tot nu toe nog niet hier… maar dat is ook meer onwetendheid denk ik… playmobil hier ook nog niet mega in trek. Ik heb rare kids 😉

 6. Monique

  Wat is er toch veel tof speelgoed te koop he? Die LOL Surprise zou het bij mijn dochter ook goed doen denk ik. Ze heeft nu een paar van die plastic verrassingseieren waar ze kleine spulletjes in stopt.

 7. Mama Joon

  Hier een echte playmobile fan!
  Voor haar 4e verjaardag heeft ze enorm veel gehad waardoor nu zo ongeveer heel het huis volstaat.
  Gelukkig is het eeuwen goed hihi!

 8. Jamey

  Wat super schattig zeg! Mooie fotos heb je ook gemaakt!

 9. Charlotte

  Wij hebben geen van allen in huis. Niet omdat het van mij niet mag, maar onze oudste dochter heeft er gewoon (nog) geen interesse in. Zij is meer van het knutselen.

 10. nicole orriens

  Ik ben niet eens een kind en krijg nog een hebberig gevoel van deze schattige poppetjes! Ik vind ze decoratieve waarde hebben!

 11. Merel

  Wat een prachtige foto’s! Los daarvan: hier zijn de squishies ook erg populair en de lolballen haal ik uit voorzorg maar niet in huis (aangezien ik denk dat die ook heel populair zullen worden en we al zoveel hebben). Playmobil is tijdloos. Gebruiken ze hier ook met de duplo samen.

 12. Suzanna

  Ik vond Playmobil vroeger ook al enorm tof. Mijn man heeft er nog flink wat dozen van op zolder. Toch was Playmobil vroeger meer gericht op jongens en nu hebben ze ook meer voor meiden zoals feeën en eenhoorns en dat vind ik eigenlijk wel heel erg gaaf.

%d bloggers liken dit: