242220FE B2A8 4A64 A6C6 503C1FB5A8D4 Populair op Amazon: de leukste speelgoed cadeautips!

Het feestseizoen staat weer voor de deur en met al die feestdagen kunnen we er niet omheen: cadeautjes! Sommigen van ons hebben inspiratie teveel, anderen kunnen vaak nog wat hulp gebruiken. Mocht jij het even niet meer weten, dan doe je vandaag lekker veel inspiratie op! In dit artikel zetten we namelijk de populairste speelgoed cadeautips op een rij!

De leukste speelgoed cadeautips

De keuze aan speelgoed is dit jaar weer enorm! Gelukkig hebben ze bij Amazon alle zoekacties bij elkaar gedaan en daar een ontzettend mooi lijstje van gemaakt. Zo zit je sowieso goed bij de kinderen.

Volgens onderzoek gaat Sinterklaas dit jaar op koopjesjacht

Ruim 70% van de mensen uit de inkomensgroep modaal tot onder modaal geeft dit jaar minder geld uit aan het Sinterklaasfeest maar ook bijna de helft van de mensen met een bovenmodaal inkomen wil bezuinigen op het Sinterklaascadeaus. Bijna 90% van de gezinnen met kinderen tot 12 jaar viert Sinterklaas en daarnaast viert 82% zowel Sinterklaas als Kerst.

Amazon helpt Sinterklaas dit jaar met een speciale Sinterklaaswinkel met een groot assortiment tegen de beste prijzen
sint speelgoedcadeautips Populair op Amazon: de leukste speelgoed cadeautips!

Hieronder vindt je een greep uit de leukste speelgoed cadeautips op Amazon!

Pet Purse

Zo lief, schattig en ook stoer tegelijk is de Pet Purse. Deze interactieve tasjes zijn knuffels en tasjes in één en doen het daardoor heel goed bij de kinderen. Het leuke is dat hij in allerlei soorten en kleuren komt, zodat je het aan de wensen van je kindje kunt afstemmen. De tasjes zijn interactief, wat wilt zeggen dat het reageert op aanraking. Ze knipperen met hun ogen en geven leuke geluidjes en reacties. Superleuk natuurlijk om lekker mee te spelen, ook als je op stap gaat! Leuk detail: de BFF-realiteitsmodus met stijlmeter. Vraag je Purse Pet wat ze van je outfit denkt en tik op haar voorhoofd voor een antwoord. Hoe luider het applaus, hoe beter je outfit. Er komt zelfs muziek uit en je kind kan er op nog veel meer manieren mee spelen. Superleuk idee dus!

Paw Patrol Lookout Set

Iets wat al jaren populair is en ook blijft zijn toch wel de pups van Paw Patrol. Tegenwoordig is er een hele merchandise van en is de speelgoedcollectie onwijs uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan de Paw Patrol Lookout Set. Deze vormt de ‘uitkijk’ uit de populaire tekenfilmserie waarmee je kindje samen met de pups en hun voertuigen eindeloos kan spelen. Door op de knop te drukken komt er geluid (een liedje) en gaat er een lampje branden. Leuke details ook weer! Van hieruit kun je de Paw Patrol collectie van je kindje nog meer uitbreiden (denk aan allemaal verschillende voertuigen).

LOL Doll Missy Frost

Heb je een meisje of jongen in huis die helemaal gek is van fashion? Dan zijn de LOL Dolls zeker iets voor haar of hem! Nieuw is bijvoorbeeld LOL Doll Missy Frost. Ze ziet er heel mooi en winters uit en heeft een geweldige outfit. Het leuke van alles is dat je de outfit heel vaak kunt veranderen door het of andersom te dragen, omhoog te rollen etc. Op die manier creëer je telkens een nieuwe look. LOL Roll Missy Frost behoort tot de nieuwe collectie van Fashion Show Dolls en mag zeker niet ontbreken op het verlanglijstje dit jaar!

LOL Surprise

Tot slot een superleuke tip voor kindjes die houden van verrassingen: LOL Surprise! LOL Surprise heeft ook van die toffe poppetjes in allerlei kleuren en eventueel met glitters, alleen dan kun je ervoor kiezen om ze van iets kleiner formaat te nemen. Een leuk voorbeeld zijn de LOL Surprise ballen. Hierin zit telkens een nieuw poppetje met outfit en leuke bijbehorende accessoires. Deze kan je kindje verzamelen. Het leukste van alles is het verrassingseffect, want tijdens het uitpakken maak je niet enkel de verpakking open. Je moet namelijk laagje voor laagje van de bal afhalen en alle accessoires en poppetjes apart openmaken. Een leuk unboxing feestje dus!

Speelgoed cadeautips

WIN WIN WIN

Met de dure feestdagen, torenhoge rekeningen, en boodschappen die nog amper te betalen zijn; leek het ons een leuk idee om een mega winactie te doen! Ik geef 2 mega pakketten in samenwerking met Amazon weg. Daarin vindt je de Pet Purse, LOL Surprise bal, LOL doll Missy Frost, en de Paw Patrol lookout set! Laat een reactie achter hieronder, op FB, en/of Instagram. Delen met je vriendinnen wordt enorm gewaardeerd ♥

De winnaar ontvangt persoonlijk bericht, en de winactie loopt af op 30-11-22ageology banner Populair op Amazon: de leukste speelgoed cadeautips!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥