Close
Knuffelen met Num Noms

Speelgoed voor oudere kinderen

Tussen de leeftijd van 10 en 12 word het best moeilijk vind ik. Vooral als het om meiden gaat. Hun hele wereld draait om musical.ly en hun vriendinnen. Wat zij leuk vinden. Ik vind het toch nog belangrijk dat ze nog spelen. Met wat? Dat lees je hieronder.

Speelgoed voor oudere kinderen

Speelgoed voor oudere kinderen lijkt totaal niet gericht op mijn dochter en haar vriendinnen. Het is of “kinderachtig” of te educatief dat ze er niks aan vinden of het gevoel hebben dat het niet voor de leuk is.

De volgende items slaan hier altijd wel goed in.

De fidget spinner

Tja, op dit moment vind elk kind dit wel leuk natuurlijk. De grootste rage van het moment, en ook helemaal in bij de pre pubers. De meiden hebben ze in allerlei kleuren, en kunnen er niet van af blijven. Geen probleem want het is goed voor de concentratie. Op school werden ze al gebruikt om rustig te kunnen luisteren naar de meester bijvoorbeeld. Het zijn namelijk speeltjes voor mensen met ADHD of een concentratie stoornis. Hoe het ineens zo populair is geworden?

Het skateboard

Sinds Keira het verhaal van Keet Skate had gezien wil ze een skateboard. Mijn neef was vroeger Europees kampioen, dus wie weet zit het talent in de familie? Op Prijskiller.be heb je hele leuke aanbiedingen en echt alle kleuren!

Knutselen

Gelukkig kun je wel altijd nog met knutselspul aankomen. Armbandjes, kettingen, en moodboards zijn favoriet. Keira maakte laatst toevallig een vogelhuisje voor oma. Die werd gezien en vervolgens mocht ze er nog 1 maken. Zo maakt ze nu alle oudjes in de buurt blij en kan ze haar creativiteit goed kwijt. Ze had zelfs een hele mooie voor op haar grootoma het graf. Bijzonder.

Verzamelspeelgoed

Al dat speelgoed dat je kunt verzamelen. Die verpakt zitten zodat je niet weet wat er precies in zit. De NumNoms de LOL ballen, noem maar op.. Daar kun je ze echt heel blij mee maken. Ze worden dan ook veelvuldig gespaard!

 

Wat voor speelgoed koop jij voor oudere kinderen?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

10 thoughts on “Speelgoed voor oudere kinderen

  1. Lijkt me inderdaad een lastige leeftijd, ik was volgens mij rond die leeftijd langzaam bezig met fotografie en mijn creatieviteit overal op los laten. De fidget spinner lijkt mij zelf trouwens ook heel leuk als 26 jarige haha.

  2. Lijkt me inderdaad lastig. Ze s zijn al zo groot maar ook nog klein en daarvoor iets leuks verzinnen is moeilijk.

  3. Ik begrijp wat je bedoeld. Mijn nichtje is nu net 12 en valt qua speelgoed overal een beetje buiten. Die hype van De fidget spinner snap ik niet echt goed haha.

  4. Mijn oudste van 10 heeft de fidget spinner, maar verder heeft ze niet zoveel meer met speelgoed. Ze speelt vooral buiten met haar waveboard, voetbalt of slingert aan het klimrek.

  5. Poe inderdaad lastig, meestal vraag ik dan aan de ouders wat hij of zij op dit moment erg leuk vind. Maar inderdaad in een speelgoed winkel is vaak niet zoveel meer te vinden voor deze groep.

  6. Herkenbaar! Ik ben heel lang juf geweest voor kinderen van die leeftijd en de laatste jaren bestonden de cadeaus bijna altijd uit een nieuwe fiets (met het oog op het fietsen naar de middelbare school) of een telefoon/tablet. Make-up en verzamelitems deden het ook altijd goed.

  7. Ik heb zelf geen kinderen, maar toen ik een jaar of tien was was ik dol op mijn skeelers! Dat was mijn perfecte verjaardagscadeau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang