Spiderman; leuk voor jongens en meisjes!

De eerste keer dat Miya iets zag van Spiderman was er een liefde geboren. Opzij met Frozen, Spiderman moest het worden! 

Heb jij de nieuwe film Spiderman: Homecoming al gezien? Als je in de jaren 60 bent geboren of iets daarna dan zal je je waarschijnlijk nog wel kunnen herinneren dat de Spiderman film gebaseerd is op de stripreeks The Amazing Spider-Man. Ook wanneer je de strips niet of later hebt gelezen dan zal je waarschijnlijk kunnen genieten van het verhaal van Peter Parker, een herkenbaar personage die op jonge leeftijd na een ingrijpende gebeurtenis een superheld wordt na gebeten te zijn door een radioactieve spin en daarna misdaad bestrijdt door middel van speciale spinnengaven.

Avengers en Iron Man

De hoofdpersoon werd achtereenvolgend gespeeld door de acteurs Nicholas Hammond en Tobey Maguire en wordt in de nieuwe film gespeeld door Tom Holland. Deze film is een mix van comedy en spanning en wordt ook wel de beste Spiderman film tot nu toe genoemd. Peter Parker woont nog steeds bij zijn tante May en heeft stagegelopen bij Tony Stark (Iron Man) die lid is van de superheldengroep The Avengers. Spiderman wil ook bij deze groep horen en krijgt de gelegenheid om zich te bewijzen door de schurk The Vulture te verslaan, gespeeld door Michael Keaton.

Spinneman comics

Inmiddels zijn er 792 stripboeken van Spider-man verschenen en wordt nog steeds gewerkt aan nieuwe delen. Tegenwoordig worden deze uitgegeven door Marvel comics en zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar in het Engels, in plaats van de Nederlandse vertaling van de strips “De wonderbaarlijke spinneman”, klassieke strips die je voor relatief weinig geld tweedehands op de kop kunt tikken voor een nog nostalgischer gevoel. De film Spider-man: Homecoming is de tweede “reboot” (vernieuwde versie) van de vorige films uit de jaren ’70 en het millennium, die uit drie delen bestonden. Deze beloofd het begin te worden van een nieuwe reeks.

Spiderman spelen

Voor kinderen zijn de vele spelletjes die er inmiddels van Spider-man te vinden zijn erg leuk. Online kunnen ze in de huid kruipen van Spider-man op websites als FunnyGames en Marvelkids.nl. Het positieve eraan is dat ze ook nog wat leren, want hoewel je misschien denkt dat computerspelletjes alleen maar een negatieve invloed hebben, zitten er elementen in die het geheugen van kinderen trainen en kunnen ze hun reactiesnelheid en snelheid van informatieverwerking ermee vergroten. Of stimuleer dat ze buitenspelen door middel van een Spider-manpak. Dit kun je ook zelf maken van oude geverfde kledingstukken. Of zoals wij hebben gedaan gewoon bij de Action een onesie halen.

Ze hebben bij de Action ook ondergoed en sokken voor de echte Spiderman fan.

Van Hasbro mocht Miya de vleugels en het masker testen. Als superheld ging ze dus naar het KDV, om daar met zijn allen met het speelgoed te spelen. Want wat is nou leuker dan zo een klein mormel die achter al die grote kinderen aan huppelt. Je lacht je kapot. Het Spider Sight masker met bewegende ogen is dan ook wel heel gaaf. Je zet het op, en als je jouw mond open doet dan bewegen de ogen. Lekker creepy!

De Spider-Man webvleugelset is echt heel gaaf. Je kunt namelijk net doen of je zelf webben kunt maken en kunt vliegen. Sinds dit in huis is vliegt ze ook overal naar toe. De hele dag hoor je haar psjieuw psieuw, heel interactief speelgoed dus. Miya laat hiermee zien dat ook kleine meisjes grote superhelden kunnen zijn! Ik moet wel bekennen dat ze vroeg of Spiderman niet ook een roze pakje heeft, maar ja, wie weet komt er ooit een Spider woman?

Spiderman speelgoed | Spiderman Toys


Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Mama van Dijk

  Het is hier vooral nijntje haha. Nog even geen andere helden -x- Mama van Dijk

 2. Bouchra

  Mijn zoontje van 5 is sinds FOREVER gek op Spiderman. Nooit een filmpje of iets gekeken maar hij is echt één van zijn favoriete superhelden.

 3. Nathalie - Volgmama.nl

  Wij hebben deze set ook en er word bijna dagelijks mee gespeeld. Je moet wel meteen achter de pijltjes aanrennen anders ben je ze zo kwijt hihi.

 4. Aneta

  Lekker stoer zeg!! Persoonlijk vind ik het altijd leuk als meiden ook wel een met stoer jongens spullen spelen en andersom ook

 5. Ellen snuverink

  Grappig Féline wil echt geen spiderman!! Tis mega mindy of suoergirl

 6. Eline

  Wat een stoere meid! Super dat jullie haar gewoon laten spelen met het speelgoed waar zij gelukkig mee is!

 7. Madelon Eugelink

  Hier in huis spelen ze allebei met spiderman. Prima toch! Mijn zoon speelt ook met my little pony dus spiderman moet toch ook voor meisjes kunnen

 8. MamaMinke

  Dat kan zeker voor beide. Hier heb ik ze er beide nog niet over gehoort haha. Wie weet komt dat als hij dit ziet. Wat ziet het er leuk uit.

 9. Susan

  Moet zeggen dat ik zelf niks heb met Spiderman, haha! M’n neefje vindt het wel leuk, maar die’s ook helemaal fan van brandweermannen enzo. Heeft ook allemaal verkleedkleren, vet schattig. Deze vindt ‘ie vast ook leuk!

 10. Judith

  Ja ik ben daar ook echt blij mee!

 11. rtf

  Het concept dat dat voor meisjes is en dat voor jongens is enorm achterhaalt, en Hasbro weet dat. Daarom heb je tegenwoordig ook Transformers voor meisjes en My Little Pony voor jongens. Of more to the point, Speelgoed voor kinderen, ongeacht hun geslacht. Kinderen in hokjes richten is nog niet helemaal de wereld uit. Maar langzaam aan gaat het eindelijk de goede richting uit. En ik vind dat fantastisch. Er is hoop voor de toekomst. 🙂

%d bloggers liken dit: