Stijlvolle spiegelverlichting voor je beauty routine

Tijdens het aanbrengen van je make-up, het scheren, tandenpoetsen en stylen van je haar is het belangrijk dat je genoeg spiegelverlichting hebt rondom je spiegel. Er zijn diverse manieren waarop je de spiegel kunt verlichten. Spiegels met verlichting hebben een moderne en stijlvolle uitstraling en zijn ook nog eens erg praktisch!

 

Geïntegreerde verlichting

 

Een badkamerspiegel met verlichting zorgt ervoor dat je geen schaduw in je gezicht hebt als je in de spiegel kijkt. Doorgaans zijn er lampen geïntegreerd aan de boven- en onderkant en de zijkanten van de spiegels. Ook zijn er ronde exemplaren verkrijgbaar met verlichting rondom. In tegenstelling tot een spiegelkast met spiegelverlichting vanaf de bovenkant, is de verlichting nog gerichter. Schaduw maakt het lastig om je te scheren of om precies make-up aan te brengen. 

 

Voor nog meer gebruiksgemak kies je voor een spiegel die niet alleen van verlichting voorzien is, maar ook van verwarming. Zo is de spiegel nooit meer beslagen na het douchen of badderen. Een beslagen spiegel is maar lastig droog te krijgen. Met een handdoek krijg je tijdelijk wat zicht, maar al snel trekt het beeld weer weg en er blijven vieze strepen achter op de spiegel. Spiegelverwarming voorkomt dat de spiegel beslaat. 

Stijlvolle spiegelverlichting voor je beauty routine Stijlvolle spiegelverlichting voor je beauty routine

 

Praktisch en mooi

 

Badkamerverlichting is noodzakelijk, maar naast functioneel kan de juiste verlichting ook heel veel uitstraling toevoegen aan de badkamer. Het is heerlijk om een warm bad te nemen na een lange dat werk. Met een spiegel met verlichting creëer je in een handomdraai de juiste sfeer en kun je optimaal ontspannen. Een andere goede optie is dimbare badkamerverlichting, waardoor je de helderheid van de verlichting af kunt stemmen op je behoeftes van dat moment. Dit kun je weer matchen met een glazen douchedeur op maat. Je badkamer wordt zo een echte wellnessruimte waar je graag tijd doorbrengt. 

 

Multifunctionele LED verlichting

 

LED verlichting is energiezuinig, makkelijk te combineren met een spiegel en zorgt altijd voor de juiste sfeer. De verlichting is klein van formaat en daardoor erg mooi en subtiel weg te werken. Het energieverbruik van de verlichting zelf is zeer laag en ook gaan de spots jarenlang mee. Een duurzame keuze dus!

 

Denk ook na over eventuele extra’s waarover jouw badkamerspiegel moet beschikken. Zo kan het een goed idee zijn om een stopcontact te verwerken in de spiegel voor het gebruik van al je elektrische apparaten. De föhn, elektrische tandenborstel en je scheerapparaat hoeven dan geen lang snoer te hebben. Daarbij zijn de stopcontacten netjes weggewerkt, wat bijdraagt aan een kalme sfeer en rust in je badkamer.

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven