getfitwithne - 'De sportieve blogger tag' GETFITWITHNE
Healthy Lifestyle

‘De sportieve blogger tag’ GETFITWITHNE

Hallo allemaal!!

Vanaf vandaag zal ik: Nienke Elzinga, 22 jaar,  blogger van https://getfitwithne.com elke week een gastblog voor jullie schrijven op pinkpress. Het zal voornamelijk gaan over mijn eigen hardloop,fitness,bootcamp ervaringen. Ook zal ik jullie tips gaan geven om het bewegen en goed eten makkelijker en leuker te maken. Ik heb hier niet voor geleerd eb doe dit puur uit eigen ervaring. Dus neem het niet klakkeloos over maar kijk wat voor jou werkt.woensdag - 'De sportieve blogger tag' GETFITWITHNE

Het leek mij leuk om ‘De sportieve blogger tag’in te vullen zodat jullie mij beter leren kennen 🙂

De sportieve blogger tag:

dinsdag - 'De sportieve blogger tag' GETFITWITHNE

 

1. wat voor sport beoefen je :

Ik fitness 3 keer per week, 1 keer in de week bootcamp en daarnaast loop ik vaak nog 1 a 2 keer per week hard (als ik daar zin in heb 😉 )

2. hoeveel uur per week sport je gemiddeld?

Tussen de 4 en 6 uur per week

3. Cardio of krachttraining?

Ik vind de combie van beide juist erg leuk!

4. Sport je liever alleen of samen?

Licht er eigenlijk een beetje aan. Met bootcamp gaan we echt in een groepje hardlopen en oefeningen doen, dit vind ik echt super leuk en heel gezellig. Maar als ik thuis gewoon een rondje wil gaan hardlopen ga ik het allerliefst toch wel alleen. En met fitnessen vind ik het erg dubbel. Als ik samen met iemand ga dan ondek ik weer nieuwe oefeningen en durf ik ook verder (zwaarder) te gaan, maar als ik alleen ga trainen vind ik het weer fijn dat ik lekker mijn eigen ding op eigen tempo kan doen.

5. Wat doe je als je geen motivatie hebt?

Vaak probeer ik wel gewoon te gaan en als ik bezig ben voelt het toch wel erg goed dat ik ben gegaan en ben ik daar ook blij om. Ben ik bezig en het lukt echt niet en ik vind het na een halfuurtje ofzo nog niet leuk, dan ga ik lekker naar huis en probeer ik het een andere keer. Een motivatiedip is heel normaal en hoort erbij, het is alleen de kunst dat je er neit te lang in blijft hangen.

6. Heb je een sportblunder?

Uhm JA! Te veel op nu ook nog allemaal op te schrijven haha, je kunt er hier al een paar lezen en ik zal binnen kort ook nog wel voor jullie een apart blogje hierover schrijven!

7. Waar kun jij je echt aan irriteren?

Ook teveel om op te noemen, hihi. Ook hier wil ik nog voor jullie een blog over schrijven.

8. Ben jij vol sportieve gadgets en hypes?

Nee absoluut niet eigenlijk. Ik heb wel een hardloop horloge, die had ik gekocht toen ik ging trainen voor de Alkmaar city run. Maar nu vergeet ik die dus steeds om te doen!

 

Dat was mijn eerste blog! Ik hoop dat jullie mij zo een beetje beter hebben leren kennen en dat ik jullie kan motiveren en inspireren met mijn aankomende blogs! Voor vragen en suggesties kan je altijd even een reactie achterlaten en dan ga ik daarmee aan de slag!

De kanalen waar jullie mij ook op kunnen volgen:

Instagram: https://www.instagram.com/getfitwithne/
Facebook: https://www.facebook.com/getfitwithnienke/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCncwWo4XbYULCqywZ6BeNpg?view_as=subscriber

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

8 Reacties

  • Natalie

    Wauw zo goed bezig! Ik probeer 2x week een uurtje te gaan sporten en dagelijks mijn 10k stappen te halen, maar lukt niet altijd!

  • Nicole Orriëns

    Leuk om te lezen. Ik vind het knap dat je loopt ‘als je zin’ hebt. Dat kan ik me helaas niet veroorloven. Ik loop echt omdat ik het moet van mezelf.

  • Ilse Zwart

    Hele leuke tag! Ik fitness zelf ook en het liefst 3x in de week. Helaas wegens mijn hersenschudding een tijdje rust moeten nemen, maar morgen mag ik weer!! Succes met je blog!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: