Close
Beginnen met sporten

Dit mag er niet ontbreken bij jouw sportoutfit!

Het sportseizoen is weer volop bezig, want allemaal willen we er goed uitzien in onze bikini en lekker in ons vel zitten. Moet je er nog aan beginnen, wacht dan niet te lang. Wanneer je op tijd begint met work-outs zul je namelijk op tijd resultaten gaan zien. Ga jij nog beginnen, dan is het tijd om te shoppen voor jouw sportkleding! Wat mag er niet ontbreken?

Sportbroeken

Wanneer je gaat shoppen voor een sportoutfit kan het best nog wel eens overweldigend zijn. Er is namelijk zoveel keuze in de wereld van sportkleding. Denk aan allerlei verschillende broeken voor allerlei verschillende sportdoeleinden. Zoals broeken speciaal ontwikkeld om te hardlopen, om te fitnessen, voor yoga etc. Ga je een mix van al deze sporten doen dan hoef je natuurlijk niet overal een andere broek voor te kopen. Kies dan voor een lekkere goede sportbroek, zoals een sportlegging. Deze kan eigenlijk bij elke sport goed gedragen worden. Kies er eentje voor de winter die wat dikker is (nu kan het namelijk nog best fris zijn in de ochtend en avond) en eentje die wat dunner is voor de zomer. Let wel op dat hij niet doorschijnt met bukken 😉

Sporttops

Qua sporttops is er ook heel veel mogelijk. Een t-shirt is natuurlijk altijd goed, maar ook een flow top kan fijn zijn wanneer je je vrij wilt bewegen. Als het om de stof gaat is het dunnere sportstof ideaal, want hierin wordt vocht (zweet) goed afgevoerd. In katoenen shirtjes kun je zweetplekken krijgen, dus wees je hier bewust van. In een zwart shirtje zie je dit niet zo, in gekleurde shirtjes wel.

Beginnen met sporten

Sportvesten

Onmisbaar zijn de sportvesten. Ze zijn heel fijn om te dragen tijdens de warming up, want aan het begin van je work-out kan het best wel eens fris zijn. Eenmaal goed bezig gooi je het uit. Na het sporten kun je het weer aandoen om niet teveel af te koelen. Dit soort vesten zijn ook ideaal tijdens het hardlopen. Ze hebben vaak handige vakjes voor je telefoon of andere persoonlijke spullen en reflectors, waardoor je ook in de avond goed zichtbaar bent. Top, want veiligheid staat natuurlijk voorop. Denk je ook aan een goede sport beha, want zonder krijg je echt last van je borsten en dat is ook weer niet de bedoeling!

Sportaccessoires

Ook tijdens het sporten kun je accessoires dragen. Dan bedoelen we niet direct ringen of leuke kettingen, maar denk bijvoorbeeld aan een Fitbit of andere smartwatch. Hiermee kun je jouw doelen en activiteiten vaststellen. Ook een haarband kan handig zijn om je haren uit je gezicht te houden. Ga je hardlopen in de avond, koop dan een paar fijne handschoentjes. Sportsokken zijn ook onmisbaar. Deze zitten comfortabel en zakken niet af tijdens het sporten. Genoeg keuze dus. Sport ze!

Handige tips om te lezen:

About Jolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang