De Squla ouder controle

thuis onderwijs voor groep 1 tot groep 8

Ik heb het hier al vaker over Squla gehad, en je zult de aankomende maanden nog meer updates en nieuwtjes over Squla krijgen. Ik (en Keira) ben namelijk erg enthousiast. Vandaag heb ik het over de ouder controle.

De Squla ouder controle

De app is duidelijk voor kinderen. Ze spelen en leren, en het is heel fijn dat ze er gewoon echt nuttige dingen op steken. Inmiddels is de woordenschat van Keira groter, en vind ze de uitdaging wat minder. Maar ze gaat nog steeds wekelijks aan de gang. Ook omdat ze nu huiswerk heeft van school, en ze op deze manier toch vooruit hoopt te komen.

Als ouder krijg je ook regelmatig een update van Squla. Je hebt je eigen login, en kunt zo de vorderingen bekijken van je kind. Ook zie je dan waar hij/zij mee bezig is, en wat daarin de resultaten zijn. Zo weet je dus meteen waarin jij zelf je kind kunt stimuleren. Het is dus wel de bedoeling dat je een beetje meekijkt, en niet alles aan je kind en Squla overlaat. squla1

Wat ik ook erg leuk vind, en Keira al helemaal, is de motivatie knop. Je kunt je kind ook via Squla een berichtje sturen. Zodra zij inloggen, krijgen zij een leuk stimulerend – ja lieve ouders, leuk en lief. Geen dreigementen – van jou, wat hun laat zien, dat ook jij er mee bezig bent, en echt bent geïnteresseerd in wat zij doen. Dit is heel belangrijk voor opgroeiende kinderen. Het helpt bij hun zelfvertrouwen, en voelen zich geliefd.

Het motiveert dan ook weer om door te gaan voor ze. squla2

Squla is voor kinderen van 4 tot 12 jaar, en heeft alle groepen. Keira doet zoals je op de foto kunt zien lesjes uit groep 4, ook al zit ze in groep 5. Dit is om haar te stimuleren, motiveren en te laten zien dat zij het wel kan. Squla is nl niet alleen voor de kinderen die zich vervelen op school, maar ook zeer geschikt voor kinderen die wel wat hulp kunnen gebruiken.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

3 thoughts on “De Squla ouder controle

  1. Ik heb vrijdag weer een abo op Squla genomen voor Ewan en Mack. Superleuk dat je kunt sparen voor een echte cadeaukaart van Bart Smit of zo. Ewan heeft z’n eerste 100 muntjes al binnen. Gisteren heb ik ook de ouder app op m’n telefoon gezet, ik ga vandaag eens zo’n aanmoediging sturen waar je het over hebt.

Comments are closed.