Close
Star Wars Virtual Reality

Review van de Star Wars app (virtual reality thuis!)

Ok, ik beken, mijn man heeft mij goed besmet met het Star Wars virus!! Ook ben ik gewoon gek op gadgets, en dit is dus het ultieme Star Wars speeltje!!


Star Wars

Tenzij je niet op deze planeet hebt rondgelopen de afgelopen maanden, dan ben je vast ook al een beetje besmet. Zo niet dan hier toch maar even een korte uitleg.

Gisteren was de première van alweer de 7de Star Wars film: Star Wars The force Awakens. De eerste kwam uit in 1977, en sindsdien zijn er miljoenen volgers die van alles sparen, bij elkaar komen, en gewoon echt enorme fans zijn. Om het een niet al te lang verhaal te maken, kun je het beste gewoon even alle trailers bekijken:

De Verizon Star Wars Cardboard viewer

Heb je wel eens van een cardboard viewer gehoord? Ik heb echt onder een steen gelegen, want dus nog nooit. Van Disney kreeg ik de cardboard viewers thuis gestuurd, en uiteraard moest het natuurlijk even geprobeerd worden.

UPDATE: Je hebt nu natuurlijk geen cardboard viewer meer nodig, en kun je elke VR 3D Virtual Reality bril gebruiken waar je de telefoon in kunt plaatsen gebruiken.

Je download eerst de Google cardboard appcardboard app Star Was cardboard viewer winactie

Daar mee kun je dan je telefoon instellen voor de cardboard viewer. Hier begint het avontuur al, opeens sta je midden in een oerwoud met een gorilla naast je. Geen zorgen, is niet echt, al lijkt het even zo. Je kunt er trouwens ook je eigen videos mee kijken op je telefoon, het is dan net of je in een mega bioscoop staat, en je kunt dan 1 van je films kiezen op het scherm. Je ziet je film dan ook alsof je in een bioscoop staat. terwijl je dus thuis op je telefoon kijkt. Mega vet dus.

Daarna installeer je de Star Wars app van Disney (als je hem al niet hebt natuurlijk).star wars app star wars app star wars app

De unieke wereld binnen deze app is volledig toegewijd aan STAR WARS: The Force Awakens. De exclusieve beelden geven een rondleiding over de planeet Jakku. Google en Disney brengen de Google Cardboards ter gelegenheid van deze filmpremière uit in vier exclusieve STAR WARS designs.

Met de nieuwste cutting-edge Virutal Reality technologie word je meegenomen in een meeslepend verhaal en exclusieve, nog niet eerder vertoonde beelden die aansluiten op de opening van STAR WARS: The Force Awakens. Zo worden er tien exclusieve 1-minuut clips getoond die de wereld voor ‘The Force Awakens’ vertoont in 3D.

Als je alles klaar hebt dan ga je naar de Jakku Spy, en daar zie je dan de filmpjes. En WOW!!! Wij hebben echt staan springen in de kamer. Het is net of je echt midden in de film zit. Je kan alle kanten op draaien en kijkt naar beneden op aarde, naar boven de lucht waar er op je geschoten word, naar links waar een vliegtuig in de brand staat en droid op je af komt. Echt virtual reality in 3D dus!  Ik vind het moeilijk om het helemaal te beschrijven, dus hier een kleine trailer van Verizon zelf:

De Star Wars app is sowieso een echte coole app, je kunt er echt van alles op doen en zien zoals je ziet op de foto hier beneden. Dus daar ben je nog wel even mee bezig schat ik zo.

Kijk jij wel eens Star Wars films?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

13 thoughts on “Review van de Star Wars app (virtual reality thuis!)

 1. Mijn man vindt Star wars echt te gek dus ik doe graag voor hem mee 😀 Mijn favoriete karakter voor zover ik Star Wars dan ken is dat kleine groene figuurtje (sorry Star wars fans haha)

 2. Wat een toffe actie! En wat zou ik graag zo een cardboard viewer willen winnen! het lijkt mij zo een aparte ervaring. Wat mijn favoriete personage is… Ik vind er stiekem heel veel leuk. Maar als ik moet kiezen, kies ik voor Princess Leia.

 3. Hoop enorm dat ik nog op tijd ben met meedoen en nog een kansje heb! Super toffe winactie namelijk. Ben gister naar de nieuwste star wars film gegaan en vond het echt geweldig. Heb ook een nieuw favoriet karakter: Rey! Enorme girlcrush, haha!

 4. Darth maul, omdat dat de enige filmfiguur is die ooit Liam Neeson in een film verslagen heeft en omdat het een heel onduidelijk en vaag figuur is 😉

 5. WoW, zou ik toch graag willen winnen
  Mijn favo is luke Skywalker

 6. Ik denk dat ik in hetzelfde schuitje zit als jou.. Star Wars interesseerde mij vroeger echt geen hol, in grote tegenstelling tot mijn vriend. Hij is echt een regelrechte freak haha. Dan zit er uiteraard niets anders op dan ook eens kijken vanwaar al die heisa komt en ik kan zeggen dat het mij toch ook wel meer aanspreekt dan ik dacht. Een freak ben ik nog niet, maar we komen er misschien wel ;-). Superleuke gadget, dit zou een top verrassing voor mijn vriend zijn. Hij houdt enorm van alles wat gerelateerd is aan Star Wars. En dan nu de grote vraag, wie is mijn favoriete personage? Dan zou ik toch Yoda moeten kiezen, zijn uitspraken zijn fenomenaal!

  (hopelijk is het geen probleem dat ik uit België kom)

 7. Ik vergat erbij te zetten dat chewie aka chewbacca mijn favoriete karakter is! En Yoda die van mijn vriend 😀

 8. Mijn vader vindt star wars he-le-maal geweldig! Ik keek vroeger de films met hem mee en zal de nieuwe ook met hem gaan kijken! Net als vanouds! Dus ik doe met deze actie mee om hem te verrassen! Super vet dat je deze hebt gekregen en mag verloten. En natuurlijk helemaal de bom dat het exclusieve items zijn!!

 9. Mijn favoriet is toch echt leia, binnenkort ga ik met mijn broertje die overigens die hard fan is net zoals ik naar de film toe! Super tof dat je er 3 mag weg geven! X

 10. Ge-shared op facebook!

  Ik vindt Star Wars wel leuk, maar zo een grote fan zou ik mijzelf niet noemen. I’m sticking with Robots In Disguise! 😉

 11. Super tof ik doe graag mee voor mijn vriend die is helemaal idolaat van Star wars

 12. Wat gaaaaaf! Mijn pa is mega fan dus ik doe dolgraag voor papa even mee! Zijn favoriet is toch echt R2D2 lol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang