Close

Stilzitten als een kikker | Jouw aandacht werk(t) boek | Paashop

Welkom bij de Paashop! Ik heb een super leuke winactie voor je, die je gezellig en educatief samen kunt doen met je kind. Vooral een goede als je net zulke drukke spoken hebt als ik! Lees je lekker mee?

Stilzitten als een kikker

Op aanraden van een therapeut heb ik dit boek een keer gekocht jaren geleden. Er staan handige truukjes in om je kind te helpen om wat rustiger te worden en zo te kunnen focussen op hun werk. Of om rustiger te slapen bijvoorbeeld. Ook krijg je tips om ze te leren hun woede te beheersen en reguleren. Ik was er echt ontzettend mee geholpen, en dus mega enthousiast toen ik hoorde over het werkboek.

Het werkboek

Dit is het eerste werkboek voor kinderen van 5 tot 8 jaar om zich te concentreren door middel van de methode van de kikker. Het bevat 80 grappige en nuttige activiteiten om alleen of met een ouder te doen.

Kinderen zijn thuis en op school vaak onrustig of gestrest. Om ze te leren kalm en aandachtig te zijn, heeft Eline Snel een eenvoudige meditatievorm ontwikkeld. Hiermee kunnen kinderen zich bewust worden van hun lichaam en emoties, en meer openstaan voor anderen.

Dit klinkt best zweverig maar dat is het totaal niet! Er staan echt leuke spelletjes in, en hele leuke dingen om samen met je kind te doen. Je wordt zelf ook wat bewuster van hoe je met bijvoorbeeld woede en angst om gaat, en samen kun je daar op een leuke manier aan werken. Met 2 kinderen die denken dat focus, concentreren en heel even rustig zitten, vieze woorden zijn, is dit wel echt een leuke manier om eens wat anders te proberen. Er zitten ook 6 downloads bij die weer voor leuke spelletjes zorgen. Echt een mega aanrader!

Winnen!

Wil jij kans maken op dit geweldig leuke boek? Doe dan mee:

 • Like onze Facebookpagina 
 • Je mag ook onder de post reageren
 • Delen wordt gewaardeerd
 • Door mijn instagram te volgen krijg je een extra kans

Heel veel succes! De winnaar krijgt persoonlijk bericht

De Paashop!

Eens in de zoveel maanden doe ik een hop. Gewoon omdat het echt leuk is om zo eens andere blogs te lezen, en wat nieuwe pareltjes te ontdekken. Dan komt er nog bij dat je dan aan mega veel winacties mee kunt doen! En je mag ook echt overal mee doen natuurlijk!

Wie ben ik?

Ik ben Judith (42) uit Amsterdam, en woon samen met mijn 2 meiden, man en pup aan de rand van de Veluwe. PinkPress.nl is een feel good blog met een healthy touch. Lees over mode en beauty voor de vrouw van 35+, maar ook over interieur en reizen. Als werkende moeder van 2 meisjes, ben ik altijd op zoek naar een manier om fit en gezond te blijven.

Natuurlijk houden de meiden mij flink bezig, en geven mij genoeg materiaal om over te schrijven. Ik heb ADHD, PCOS, PDS, zit in de vroege overgang en schrijf niet foutloos.

Als je in de Paashop zit, dan ben je hier via Byjon die altijd leuke DIY’s heeft. Ik stuur je weer door naar Mamasliefste zij heeft deze maand ontzettend veel winacties en allemaal even leuk!

Veel plezier! xoxo

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

28 thoughts on “Stilzitten als een kikker | Jouw aandacht werk(t) boek | Paashop

 1. Mijn dochter blijkt hypersensitief te zijn. We zijn nu aan het uitzoeken wat bij haar kan helpen en ik vermoed dat dit boek daar ook aan kan bijdragen.

 2. dit boek zou goed van pas komen hebben een paar kleinkinderen die er voor in aanmerking komen

 3. Heerlijk bewust samen bezig zijn. Lijkt me een mooi boek voor onze zoons!

 4. Hallo Judith,

  Ik doe heel graag mee aan deze actie! Werd hier zelfs heen gestuurd door de therapeut van onze pleegzoon! Hij heeft het moeilijk op het moment, zit tijdelijk niet op school omdat hij te getraumatiseerd is. We zijn op zoek naar trucjes die hij aan kan leren die voor hem werken, hoe kun je in een klas stilzitten en stil zijn? Hoe hou je je gedachten bij jezelf zonder van hot naar her te schieten? Hoe bemoei je je niet met iedereen? Dit boek met alle tips die erin staan zou ons absoluut enorm helpen! Dus ik doe heel graag mee!

  Ik wens jou een heel fijne week!!!

 5. Dit boek lijkt mij erg interessant. Zou het graag willen lezen.

 6. Wat een leuk boek, ik doe graag mee en heb de actie gedeeld op Facebook. Hopperdehop.

 7. Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Ik denk dat mijn zoontje hier wel iets aan kan hebben, ik hoop het in ieder geval 😉

 8. Dit boek lijkt me geweldig voor mijn zoon. Hij is druk, kan niet stil zitten, dus de geschikte persoon voor de oefeningen.

 9. Leuk! Ik volg je nu op Facebook (carolien klapwijk) en op instagram (caroklbu)
  Dit boek zou ik erg leuk vinden om te winnen. Ben zelf hiermee bezig, en wil het graag op de kids overbrengen. Met aandacht leven.

 10. Wat lijkt me dit handig! Met 2 pittige meiden komt dit goed van pas.

 11. Wauw dit vinden mijn 4 kinderen Heeel heel gaaf! !!!
  Elke x uitdaging houden van dit .
  Duimen

 12. Ik loot graag mee. Het lijkt me een heel interessant boek. Mijn jongste is nogal een dromertje, die zou er zeker baat bij hebben.

 13. Dit boek lijkt me heel interessant! Ik waag graag een kans.

 14. Wat een superleuk initiatief, deze paashop! Ik doe graag mee voor dit boek, mijn dochtertje is hypersensitief en dus snel overprikkeld, dus denk dat hier zeker handige tips in staan! 🌟

 15. Stilzitten en concentreren is bij mijn dochter wel een dingetje 😉 Ik loot graag mee! Ben er erg nieuwsgierig naar.

 16. Vrolijk Pasen! Leuk die paashop maar ik sla de prijsvraag even over, ik denk dat iemand anders het boek beter kan gebruiken.

 17. Zou geweldig zijn, omdat ik denk dat het ook echt iets voor mij als kind was geweest!

 18. Ik zou heel graag kans maken op dit boek! Mijn oudste heeft add en de middelste heeft een waslijst aan diagnoses. Laat ik zeggen dat dit boek zeeeeeer welkom zal zijn hier en ik hoop ook echt dat dit hen dan meer rust en bewustzijn zal geven. Ze zijn 5 en 8 dus vallen precies in de doelgroep 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang