paashop Stilzitten als een kikker | Jouw aandacht werk(t) boek | Paashop

Welkom bij de Paashop! Ik heb een super leuke winactie voor je, die je gezellig en educatief samen kunt doen met je kind. Vooral een goede als je net zulke drukke spoken hebt als ik! Lees je lekker mee?

Stilzitten als een kikker

Op aanraden van een therapeut heb ik dit boek een keer gekocht jaren geleden. Er staan handige truukjes in om je kind te helpen om wat rustiger te worden en zo te kunnen focussen op hun werk. Of om rustiger te slapen bijvoorbeeld. Ook krijg je tips om ze te leren hun woede te beheersen en reguleren. Ik was er echt ontzettend mee geholpen, en dus mega enthousiast toen ik hoorde over het werkboek.DSC 0079 Stilzitten als een kikker | Jouw aandacht werk(t) boek | Paashop

Het werkboek

Dit is het eerste werkboek voor kinderen van 5 tot 8 jaar om zich te concentreren door middel van de methode van de kikker. Het bevat 80 grappige en nuttige activiteiten om alleen of met een ouder te doen.

Kinderen zijn thuis en op school vaak onrustig of gestrest. Om ze te leren kalm en aandachtig te zijn, heeft Eline Snel een eenvoudige meditatievorm ontwikkeld. Hiermee kunnen kinderen zich bewust worden van hun lichaam en emoties, en meer openstaan voor anderen.

Dit klinkt best zweverig maar dat is het totaal niet! Er staan echt leuke spelletjes in, en hele leuke dingen om samen met je kind te doen. Je wordt zelf ook wat bewuster van hoe je met bijvoorbeeld woede en angst om gaat, en samen kun je daar op een leuke manier aan werken. Met 2 kinderen die denken dat focus, concentreren en heel even rustig zitten, vieze woorden zijn, is dit wel echt een leuke manier om eens wat anders te proberen. Er zitten ook 6 downloads bij die weer voor leuke spelletjes zorgen. Echt een mega aanrader!DSC 0080 Stilzitten als een kikker | Jouw aandacht werk(t) boek | Paashop

Winnen!

Wil jij kans maken op dit geweldig leuke boek? Doe dan mee:

  • Like onze Facebookpagina 
  • Je mag ook onder de post reageren
  • Delen wordt gewaardeerd
  • Door mijn instagram te volgen krijg je een extra kans

Heel veel succes! De winnaar krijgt persoonlijk bericht

De Paashop!

Eens in de zoveel maanden doe ik een hop. Gewoon omdat het echt leuk is om zo eens andere blogs te lezen, en wat nieuwe pareltjes te ontdekken. Dan komt er nog bij dat je dan aan mega veel winacties mee kunt doen! En je mag ook echt overal mee doen natuurlijk!

Wie ben ik?

Ik ben Judith (42) uit Amsterdam, en woon samen met mijn 2 meiden, man en pup aan de rand van de Veluwe. PinkPress.nl is een feel good blog met een healthy touch. Lees over mode en beauty voor de vrouw van 35+, maar ook over interieur en reizen. Als werkende moeder van 2 meisjes, ben ik altijd op zoek naar een manier om fit en gezond te blijven.

Natuurlijk houden de meiden mij flink bezig, en geven mij genoeg materiaal om over te schrijven. Ik heb ADHD, PCOS, PDS, zit in de vroege overgang en schrijf niet foutloos.

Als je in de Paashop zit, dan ben je hier via Byjon die altijd leuke DIY’s heeft. Ik stuur je weer door naar Mamasliefste zij heeft deze maand ontzettend veel winacties en allemaal even leuk!

Veel plezier! xoxo

 


ageology banner Stilzitten als een kikker | Jouw aandacht werk(t) boek | Paashop

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo