Sportief met de Stokke Athleisure collection

Sportief met de Stokke Athleisure collection, Olympisch kampioen Mark Tuitert en voedingscoach Vivian Reijs. Ik was op uitnodiging bij de presentatie van de nieuwe Stokke Athleisure collection. Daarbij hadden wij ook nog een goede workshop van Mark Tuitert en Vivian Reijs. Ik deel dus meteen wat tips!

De combinatie van vorm en functie – De Athleisure Collection is voor sportieve ouders met een actief leven.

Soms wordt een nieuwe trend een lifestyle. Dit is de gedachte achter het athleisure concept.

Als je net een baby hebt, dan zijn je dagen gevuld met actie. Je wandelt met je baby, je verwisselt last-minute een luier en je doet squats als je speelgoed oppakt. Dit is de inspiratie voor de Athleisure Collection. Het is geen fashion statement. Het is een aanmoediging voor actieve ouders om ook met hun kindje sportief te zijn.

Geniet samen van het actieve leven! (Stokke)

De nieuwe lijn heeft een sportief uiterlijk, en is uiteraard weer verbeterd. Verder heeft hij natuurlijk de kwaliteit die je inmiddels van Stokke kunt verwachten.

Workshop van Olympisch kampioen Mark Tuitert

We werden in de sportruimte opgewacht door niemand dan Olympisch kampioen Mark Tuitert. Op onze matjes lag al de eerste verrassing: een heel vet paar Nike’s! De Nike RunEasy Lunarlon lopen als veertjes en werden ook door de Independent als 1 van de beste hardloopschoenen bestempeld. Ik denk dat het toeval was dat ze in dezelfde coole kleuren waren van de nieuwe Stokke collectie, maar in ieder geval heel slim uitgezocht.

Mark Tuitert vertelde ons veel over gezonde voeding, sporten en zijn rit naar de Olympische spelen. Hij legde uit dat je soms door vele dalen moet gaan om bij hoge pieken te kunnen komen. Ik was heel erg onder de indruk van zijn verhaal enorm inspirerend.

Tips van Mark Tuitert!

 1. Van squatten krijg je mooie billen, van chips eten niet (we weten het allemaal, alleen wanneer doe je het dan ook echt?)
 2. Planken en op je voeding letten gaan hand in hand voor een strakke buik
 3. Geef niet op. Nooit! Die drang naar vet eten word vanzelf minder.
 4. Bekijk het van de positieve kant. Probeer je emoties een plek te geven, dit voorkomt enorme stress. Ook zul je zo dus niet gaan stress eten. Google eens op de stoïcijnse filosofie, je zult zo hele mooie dingen tegenkomen.

Mark geeft ons vervolgens nog wat oefeningen mee om thuis te proberen, vooral squats en planken. Dit zijn ook wel de oefeningen die ik in de sportschool er altijd even bij pak. 

Zo charmant sta ik er weer bij

Voeding met voedingscoach Vivian Reijs

Ook Vivian wist ons duidelijk te maken hoeveel suiker je op een dag ongemerkt toch eet. Haar advies waren meer proteïnes en meer groentes. Vooral voor kinderen had ze een hele leuke tip die ik meteen heb ingevoerd hier in huis. Zet bakjes met knabbel groentes als cherry tomaatjes, komkommer, paprika, worteltjes etc op tafel om te snacken al voor het eten. Zo zullen ze minder zeuren om de groentes in het eten, en ze raken gewend om gewoon lekker groente te eten. Ook zullen zij zo minder snacken en minder vragen naar snoep.

Bij mij thuis eten ze redelijk goed hun groentes wel, zolang ik de groentes geef die ze lusten of het in de pasta verstop. Maar eigenlijk zo uit het vuistje deden we weinig. Ik merk dat ook mijn man en ik zo minder ongezond snacken, en dat is waar wij heen willen natuurlijk!

Wij kregen ook een heerlijk ontbijt terwijl we luisterden naar haar geweldige tips over voeding. Zo let je wel op wat je in je mond steekt natuurlijk. Het was enorm gezellig met bloggers die ik al kende en nieuwe mensen als de reporter van KEK mama waar ik enorm mee heb gelachen.

Een hele fijne presentatie van een merk als de Stokke Athleisure collectie. Een die ook laat zien dat ze meegaan met de tijd, en snappen wat er speelt in veel gezinnen!

Lees ook: De Stokke Tripp Trapp of over het Stokke Flexi Bath voor op reis

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Merel

  Ziet eruit als een leuke, sportieve dag. En een hele mooie wagen voor fitte mama’s!

 2. Sanne

  Oh zo een evenement lijkt mij geweldig. Dat ontbijt zag er jammie uit. Wat goed dat je zoveel tips krijgt over het eten en sporten. gezond snacken is niet altijd gemakkelijk.

 3. Bianca

  Gaaf zo’n presentatie! Ik zit zelf niet meer in de Stokke fase, maar die Nike sneakers zijn gaaf!! x

 4. Tessa

  Zag er een erg interessant, leuk en leerrijk event uit! Ik zou toch ook dringend eens moeten beginnen sporten.

 5. Lonneke

  Wat een mooi event om bij aanwezig te zijn. Zeker me jouw sportieve instelling en voeding perfect! Die wagen van Stokke is echt super mooi zeg, zoiets had ik niet voor mijn dochtertje toen der tijd 😉

 6. Priscilla

  Dit ziet er uit als een leuk maar ook leerzaam event. Leuk dat je daarvoor was uitgenodigd. Mark heeft trouwens gelijk wat betreft niet opgeven. Ik ben zelf sinds een tijd op doktersdieet en kan bevestigen dat de drang naar ongezond voedsel inderdaad steeds minder wordt. Het is echt eeh kwestie van aanwennen en doorzetten. Na verloop van tijd zit ’t in je systeem en is gezond eten en drinken vanzelfsprekend .

 7. Annemarel

  Stoicijnse filosofie.. Nooit van gehoord maar super interessant! Gave nikes ook trouwens

 8. Jamey

  Wat een super leuk event! Ik vind de nieuwe lijn van stokke echt zo ontzettend leuk! Vooral de wagen rijd erg lekker. We hebben er een aantal geprobeerd bij de babywinkel en deze beviel ons erg goed!

 9. Fleur

  Wat een leuke en leerzame dag was dat! Niet verkeerd om van deze mensen tips te krijgen op gebied van sporten en voeding

 10. nicole orriens

  Ahteleisure ken ik wel als verschijnsel. Dat is toch sportieve kleding die je in je dagelijks leven draagt? Ik had wel graag wat voorbeelden van die kleding gezien : ) Ik houd daar wel van.

  De hardloopschoenen vind ik erg mooi!

%d bloggers liken dit: