Zo een strak curvy lichaam krijg je zo!

Hoewel het vroeger de norm was voor modellen dat zij zo mager mogelijk zouden zijn en zo dus ook zonder enige rondingen, is dit tegenwoordig gelukkig niet meer het geval. Steeds meer mensen realiseren hoe mooi het juist is om een prachtig, curvy lichaam te hebben. Voor veel vrouwen die nog niet zoveel rondingen hebben, is het dan ook het doel om een curvy lichaam te krijgen, maar hoe doe je dit precies?

Eet je weg naar een curvy lichaam

De juiste voeding is echt ontzettend belangrijk als jij een bepaald lichaam wilt krijgen! Een van de grootste en mooie voordelen van een curvy lichaam zijn natuurlijk de billen, maar het kan af en toe lastig zijn om deze te laten groeien met het sporten. Daarom is het zo belangrijk dat je voldoende en goed eet. Je kan hiervoor het beste spiermassa kweken in je billen en deze goed onderhouden met je voeding. 

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die je kunnen helpen om gezond aan te komen, zoals eieren bijvoorbeeld.  Er zitten namelijk veel eiwitten hierin en deze bevorderen de opbouw van spiermassa, net als kip. Een eiwitshake is hiervoor ook een heel goed alternatief. Op deze manier kan je namelijk makkelijk en snel voldoende eiwitten binnenkrijgen. Let er wel op dat eiwitshakes altijd een aanvulling op je voeding moeten zijn en nooit een vervanging hiervan, want het is niet de bedoeling om juist minder te gaan eten. Andere goede voedingsmiddelen voor het vergroten van je billen zijn spinazie, broccoli, noten, haver en avocado’s.Laat vooral in de overgang de koolhydraten niet staan, wij hebben dit echt nodig voor energie!

Eet meer en niet minder!

De meeste vrouwen krijgen pas meer rondingen wanneer ze wat zijn aangekomen in gewicht. Vaak komt dit door de puberteit of vormen van anticonceptie, zoals bijvoorbeeld de pil, maar dit kan ook komen doordat je bent aangekomen in gewicht. Wees daarom ook niet bang om eens iets meer te eten. Ik zeg ook niet dat je nu iedere dag 3 cheeseburgers van Macdonalds moet gaan eten, want het is juist heel belangrijk dat je gezond blijft eten. Eet gewoon iets meer hiervan, zoals bijvoorbeeld wat meer groenten bij een maaltijd of een ontbijt dat goed vult en waar je veel energie (ook voor tijdens het sporten) uit kunt halen.

Train je billen en benen

Als je graag een mooi, curvy lichaam wilt creëren, moet je natuurlijk ook je benen en billen trainen. Op deze manier bouw je hier namelijk spiermassa op en krijg je mooie rondingen. Een aantal populaire oefeningen in de sportschool hiervoor zijn de leg press en de hip thrust bijvoorbeeld. Als je liever niet naar de sportschool gaat, kan je echter ook nog steeds prima je benen en billen trainen. Je kan namelijk gewoon thuis squatten met je lichaamsgewicht en een oefening genaamd ‘glute bridge’ doen. Ook zijn lunges een uitstekende oefening voor het trainen van je benen en billen. Het fijne is dat je lekker aan het sporten bent en zo het hele lichaam gezond houd.

Doe aan krachttraining

Hoewel deze mythe steeds minder voorkomt, denken veel vrouwen toch nog steeds dat ze ‘bulky’ worden van een beetje krachttraining en dat ze er dan uit komen te zien als een of andere hulk. Hoewel sommige mensen graag zouden willen dat het groeien van spieren zo makkelijk ging, hoef je hier echt niet bang voor te zijn. In tegendeel zelfs. Er zijn heel veel voordelen aan krachttraining, zoals natuurlijk het sterker worden en het helpt om af te vallen, aangezien je lichaam zo meer calorieën verbrandt. Krachttraining helpt echter ook om je lichaam wat meer vorm te geven op de juiste plaatsen. Hierbij zal je er niet breed uitzien, maar juist mooi gevormd. Nog een voordeel is natuurlijk dat je met wat sterkere spieren je lichaam beter draagt, dus minder kans op complicaties.


self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven