Ik ga naar het strand en ik neem mee..

zomer

Ok, aankomende week is het weer weer niet om aan te zien, maar als het goed is wordt het de week erop weer prima. Dus we kunnen alvast gaan plannen voor het strand! 

Ik ❤ het strand!

Het enige wat ik echt heel erg mis bij het wonen hier in Ede is het strand. Ik hou van bij het strand wonen, en ik ben het liefst elke dag bij de zee. In Ibiza woonde ik ook aan het strand, en er ging geen dag voorbij dat ik er niet even te vinden was. Ik hou van de geur, de wind in de winter, het geluid, het knisperen van het zand tussen je tenen.. Of je haar die zo zout aanvoelt en stug is, en je huid die licht tintelt van het zout. Ik geniet er van!IMG 8807 - Ik ga naar het strand en ik neem mee..

Wat neem je mee naar het strand?

De essentials:

 1. Zonnebrand! Goed smeren, goed smeren, goed smeren.. Je wilt geen rimpels als je later groot bent, en ook op huidkanker zit je niet te wachten. Smeren dus!
 2. Een fijne zonnebril tegen het knijpen, tegen schade aan je ogen, voor de coole look, tegen hoofdpijn en ook nog eens tegen rimpels. Om ongegeneerd mensen te bekijken is hij ook zeer geschikt.
 3. Een hoedje of een petje, voor als het echt heel heet wordt. Helemaal bij kleine kinderen belangrijk.
 4. Als je toch kleine kinderen bij je hebt dan is een parasol niet overbodig.
 5. Handdoeken om je eventueel af te drogen, maar om op te liggen is een pareo of een hammamdoek super fijn!
 6. Eventueel een koelbox, en anders veel geld. Een fles water echt sowieso meenemen!
 7. Emmertje en een schepje voor als je kinderen hebt, of een speelse man.
 8. Denk dan ook aan de zwembandjes of het zwemvestje. Ik zag laatst trouwens badpakjes met een zwemvest er al in, super handig want dat blijft tenminste aan!

  strand 3 - Ik ga naar het strand en ik neem mee..
  Zonnebril is van Sun Heroes
  Jumpsuit is van LASCANA
  Tas en slippers zijn van de Skechers CALI collectie!

Wat doe je aan?

Iets zomers natuurlijk, bijvoorbeeld een lange wijde jurk of zoals ik een lekker korte jumpsuit van LASCANA. Ik vind dat altijd zo comfortabel. Niet te moeilijk doen, en het staat eigenlijk altijd wel. Deze is ook nog eens heel zacht. Lichtblauw draag ik eigenlijk veel te weinig. Vooral in de zomer is dat echt een kleur die altijd fris staat en vrijwel nooit ordinair aandoet.x

Ik droeg hem met de nieuwe Skechers Cali Meditation Sling zomerse dames teenslippers. De kleur paste natuurlijk perfect. Maar ik houd dus van echt zachte materialen. En deze slippers lopen goddelijk. Echt waar, de zolen zijn zoals mijn winterfavoriet Skechers van het bouncy yoga materiaal. Je loopt alsof je op een yoga matje loopt, en dat voelt zo fijn! Ik heb vrij snel last van mijn voeten en met de Skechers heb ik dat dus helemaal niet.strand 1 - Ik ga naar het strand en ik neem mee..

De bovenkant is helemaal van zacht textiel, met een heel prettig rekbandje achterin die niet knelt of randjes achterlaat. Eigenlijk zouden ze deze voor kleine kinderen moeten hebben, de bandjes voor kleine kinderen knellen altijd zo vind je niet?IMG 8782 - Ik ga naar het strand en ik neem mee..

Mocht het een lange dag worden dan neem ik altijd graag een vestje en bijvoorbeeld een lange zomerbroek mee. Het liefst zou ik zomerbroeken het hele jaar door dragen. Ze zijn zo enorm zacht. En ook de bovenkant knelt niet, en dat is de reden dat ik in de winter bijna uitgetekend kan worden in leggings en dan vind ik deze broek gewoon veel mooier staan. En eigenlijk nog lekkerder zitten omdat er lucht bij mijn benen kan. Als ik volgend jaar weer een mooie platte buik heb dan kan ik hem ook met een bodysuit bijvoorbeeld dragen. Super leuk vind ik dat staan!

Heb jij tips?

Lees ook: Met deze tips ben je klaar voor de zomer!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Ik ga naar het strand en ik neem mee..
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Comments

 1. Amanda

  Geen tips, ik ben zelf ook niet zo’n fanatieke strand-bezoekster. Hoeveel en hoe vaak ik ook smeer, ik kom altijd verbrand thuis!

 2. Dhini

  Handig tips. Soms vergeet de emmertje voor kids. Voor mij oplaadbaar is belangrijk want ik maak regelmatig foto`s/film met smartphone.

 3. Bianca

  Leuke tips! Ik ga ook vaak naar het strand, meestal ‘s avonds omdat mijn hond dan mee kan 🙂 Volgens mij is dit lijstje volledig trouwens 😉

 4. Girls-Things

  Wat een handige en leuke post.
  Je jumpsuit vind ik heel erg leuk!!
  Ik neem vaak een grote strandtas mee met dit soort spullen. En een tijdschrift 🙂

 5. Krystle

  Haha emmer en een schepje voor mijn speelse man! Handig zo’n lijstje en water nemen we zeker ook altijd mee. Veel speelgoed dus voor de mannen we nemen vaak te veel mee!

 6. Lodi

  Heerlijk het strand, toch kom ik er ook veel te weinig. Als we gaan moeten we met d auto en bij warm weer staan de lange file’s me eigenlijk al tegen.

 7. Laura

  Ik woonde vroeger ook echt maar 2 min fietsen van het strand! Nu is het een ruim half uur. Net iets meer om er ff heen te gaan. Vroeger ging ik met elke zonnestraal op het strand liggen. Zo goed is het ook niet voor je, dus maar goed ook dat ik nu wat verder weg woon. Ik neem mee: handdoek, zonnebrand!!, bevroren water, iets te eten en een boek oid. Alhoewel ik uiteindelijk nooit ga lezen. Op vakantie nemen we nog een parasol en zwembanden mee. Lekker dobberen in het water en zodat we schaduw hebben in de hitte!

 8. Kreanimo

  Zonnebrand, petje, schepjes en handdoeken, een strandbal, leesvoer (al kom ik daar nooit aan toe hahahahahaha)
  Een fototoestel dat ik goed kan beschermen tegen het zand!

 9. Cindy Reyns

  Ik neem naar het strand mee een zalf als er iemand geprikt word door iets :p echt wij prikken ons altijd aan iets zoals een mug of een kwal. En een SOS bandje voor mijn zoontje. Dan kan ik toch iets geruster naar het strand

 10. Tessa

  Naar het strand gaan is zo zalig! Daar deel ik je mening volledig in. Ik neem graag nog een boek of magazine mee, lekker ontspannen 🙂

 11. nicole orriens

  Ik vind die broeken altijd zo leuk als er bloemen op staan. En dan baal ik dat het een broek is want ik draag liever rokken. Als ik naar het strand zou gaan, zou ik beslist een boek meenemen.

Comments are closed.