Close

Styled by Jamey! En een trouw locatie?

Afgelopen weekend was het enorm druk! Vol verjaardagen en een spontane logeerpartij. Omdat het zo spontaan was had ik geen kleding bij me, en heeft Jamey mij helemaal aangekleed!

Styled bij Jamey

Op vrijdag vierden we de verjaardag van mijn man met wat lieve vrienden, op zaterdag vierden we zijn verjaardag met zijn moeder, en zus die met haar gezin helemaal over was uit Kenia, en nog weer wat vrienden. De avond werd erg gezellig, en omdat we toch best wat wijn hadden gedronken besloten we om het feestje door te zetten bij Jamey en haar man. Daar aangekomen wilde Miya niet zonder Jop slapen, en waren we dus allemaal meteen in slaap.

styled by jamey
Mijn haar was nogal verwaaid! Ook heb ik nieuwe hormonen die ik slik om beter te voelen, en laat ik zeggen dat ik dringend nieuwe BH’s nodig heb!
styled by jamey
Ik vind het een geweldige kleur het shirtje, het is zacht en lief, zonder heel meisjes achtig te zijn. Het is ook zo een kleur die overal wel bij staat.

De volgende dag had ze een hele goodie bag klaar staan wat ik allemaal mocht hebben (leuk hoor logeren bij bloggers !!). Mijn legging was nog schoon, dus die hield ik aan. Zij combineerde hem met een prachtig shirtje van Super Trash en een lang zwart hemdje van de HM eronder. Mijn laarzen zijn van Pikolinos en de tas is een cadeau van mijn vader uit Ibiza

armbandje
Het kleurige gevlochten armbandje is handgemaakt door mijn lieve dochter
ibiza
Deze mooie tas komt uit Ibiza, was een cadeau van mijn vader.

De styling en bovenstaande foto’s zijn door Jamey van Beauty-Unboxing

sprokHet feestje – Trouwlocatie

Op het verjaardags feestje van mijn schoonzusje en nichtje waren we bij:

Sprok restaurant en beach
Adres: Waaldijk 9, 6681 KJ Bemmel
Telefoon: 024 324 3703
Een prachtige locatie aan het water met mooi uitzicht over de Waalbrug van Nijmegen en de Waal. Er is een strandje bij, dus je kunt ook nog het water in, wat vooral voor de kinderen op zo een groot feest erg leuk is.
Wij zijn inmiddels al weer 1.5 jaar verloofd, en beginnen nu pas langzaam te denken wat de mogelijkheden zijn, en waar we zouden willen trouwen. Toen we hier kwamen hadden we allebei hetzelfde gevoel: Dit is een mooie trouw locatie!!
Sprok
Kijk eens wat een uitzicht!!
Voor de meiden hadden we gelukkig extra setjes bij ons. Keira haar shirt is van de Cool Cat, broek van de C&A en schoenen van de HM. Het setje van Miya is van de C&A.
sprok
Dit is het restaurant
sprok
Echt verliefd op het uitzicht, bedenk je de foto’s al hier!
sprok
De beach club
sprok
De achterkant van het restaurant
sprok
trappetje naar het strand
sprok
Mooi zo toch, met de Waalbrug erachter?
Sprok
Kleine Miya had niet veel zin om te poseren, maar nu kun je wel de voorkant zien. De laarzen zijn van de Action!

Wat vind jij van de styling en de locatie?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Styled by Jamey! En een trouw locatie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang