Close
Nintendo Switch

Review Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Switch

Ik wilde al eerder het review doen van de Super Mario 3D World + Bowser’s Fury maar de afspraak was dat we hem zouden doen zodra de kleine haar huiswerk had gemaakt. Huiswerk met 7 jaar? Ja, precies. Maar ze had het 1 en ander overgeslagen bij het thuiswerken en dat moest nog even af. Ik ben geen hele strenge moeder, maar als ik zie hoe de puber de kantjes er vanaf loopt, ben ik bij haar nog iets strenger met schoolwerk. 

Nou moet ik zeggen dat ik zo een moeder ben die gamen ook leerzaam vind, school gaat voor alles. Vind jij dat niet? Dat sommige games zoals dus bijvoorbeeld de Super Mario 3D World + Bowser’s Fury best wel leerzaam zijn? Ze moeten lezen, rekenen, anticiperen, logisch nadenken, snel handelen. En natuurlijk wil ik niet dat ze de hele dag aan het gamen is, maar ik vind het wel stoer om te zien hoe snel ze dingen oppakt, en soms in het dagelijks leven zie ik echt een gamer aan het werk. Ach, tegenwoordig is dat ook zomaar een beroep dus wie weet! Alhoewel, voor nu wil ze graag apps ontwerpen of dokter worden. En als je zo klein bent zijn alle dromen prima!

Super Mario 3D World

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch! Red de Super Mario 3D World + Bowser’s FurySprixie-prinses en haar volgers in je eentje of met maximaal drie andere spelers in deze uitgebreide versie van Super Mario 3D World.

In het supernieuwe bonus avontuur Bowser’s Fury moet je alleen of met een vriend Bowser Jr. helpen om zijn vader weer normaal te laten worden.

Super Mario Bros is alweer 35 jaar. en dankzij power-ups talloze keren veranderd. Denk aan Vuur-Mario, Tanuki-Mario, Bijen-Mario en nog veel meer. Nu is het voor Mario tijd om een doodenge katten gedaante aan te nemen. Hij heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen, want Bowser is gigantisch geworden en is helemaal doorgeslagen.

Werk in 3D samen met Bowser Jr. om de woeste vader te stoppen in de nieuwe spelstand Bowser’s Fury! Ren en spring over allerlei eilanden om mysterieuze katten zonnen te verzamelen en het op te nemen tegen de kolossale Furie-Bowser wanneer hij uit het diepe opduikt om chaos te veroorzaken.

Review Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Miya speelt al een tijdje de Mario versie op Minecraft, en vind Mario nu een stuk leuker dan in het begin. Ze had op haar Nintendo DS wel een Mario race spelletje maar ze was gewoon niet echt fan. 

Ik was dan ook erg benieuwd hoe ze hierop zou reageren…

Maar dat was goed! We hebben er eerst even samen aan gezeten om mee te kijken, maar ik werd al snel vervangen door een vriendinnetje. Haar batterijen van haar Switch was leeg, maar ik vermoed dat die morgen alweer vroeg voor de deur staat!! De meiden hadden de grootste lol. Het is simpel genoeg om te begrijpen op hun leeftijd, maar verrassend genoeg om het ook interessant te houden voor een wat ouder publiek. 

In Bowser’s Fury ga je op zoek naar Cat Shines. Een soort kattenzonnen die verstopt zitten in de toch wel erg grote wereld. Een wereld waarin er veel keuze is om zelf een weg uit te stippelen. Hoewel de 2 games overlappen is het wel echt een waardevolle toevoeging vonden de meiden.

Sinds wij de adventure hebben, heb ik ook Animal crossing er maar bij gekocht en wil ik Super Mario 3D World + Bowser’s Fury ook zeker proberen!

Het spel zit weer bomvol met kleur en geniale visuals, nieuwe truuks, verassende elementen en uren speelplezier! 

Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition

Nintendo heeft voor de gelegenheid de Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition uitgebracht. Met een unieke rode en blauwe kleurencombinatie in de stijl van Mario’s bekende outfit. Deze speciale editie van de Nintendo Switch is vanaf 12 februari verkrijgbaar bij bepaalde retailers. Het pakket bevat rode Joy-Con-controllers met blauwe polsbandjes, een blauwe Joy-Con-houder, een rode Nintendo Switch-houder en een rood Nintendo Switch-systeem. Dit is de eerste keer dat het Nintendo Switch-systeem zelf een andere kleur heeft. 

Daarnaast is er een stijlvol Mario Red & Blue Edition-etui en een beschermfolie inbegrepen om de Nintendo Switch te beschermen wanneer spelers door warpbuizen suizen of op andere manieren onderweg zijn.

Ben jij inmiddels ook al om voor de Switch?

Super Mario 3D World


Lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang