Mama

Paaseieren zoeken met Super Sand Eggs

Dit weekend is het alweer Pasen, wat zijn jullie plannen? Wij gaan veel eten, en gezellig samen eieren zoeken, met dit jaar wel heel speciale eitjes.

De Super Sand Eggs

Je hebt in een eerder blog over paasei schilderen al kunnen lezen over hoe gek wij zijn op Pasen, en dat de meisjes zich al verheugen op het paasei zoeken. Nou dit jaar heb ik en kleine verassing voor ze. En ook voor jou! Er zijn namelijk Super Sand Eggs uitgekomen, en hoe leuk om die te verstoppen? Zie je die koppies al als ze dit vinden tussen de andere eitjes? Of op de ontbijttafel naast hun gekookte eitje. Ik word daar al helemaal blij van.
Het geeft ze ook wat leuks om mee te spelen terwijl jij nog even nageniet van een heerlijk lang ontbijt.
De Super Sand Egg bestaat uit een gekleurd ei en daarin honderd gram magisch zand en een figuurtje. Er liggen straks drie varianten in de winkels: een konijntje, een kuikentje en een lammetje. En 1 daarvan dus bij een paar van ons aan tafel. supersandeggs1 - Paaseieren zoeken met Super Sand Eggs

Winactie

Doe je mee om ook zo een leuk Super Sand Egg te winnen? Ik wil ze natuurlijk vrijdag versturen zodat je hem zaterdag hebt. De winnaars worden dus donderdagavond 24-03-2016 bekend gemaakt op Facebook. Belangrijk dus dat je daar een berichtje achterlaat, onder deze post, of zelf een bericht aanmaakt. Dan kan ik je taggen 🙂

Ik geef er 4 weg, dus heel veel kans op zo een leuk paas cadeau!!

Als jouw kind ook zo dol is op superzand, dan is onderstaand bericht misschien een leuke tip!

Met Super Sand Suitcases van Goliath heb je het magische zand altijd bij je

Van Super Sand, het magische zand waarmee kinderen schoon en veilig figuren kunnen maken, brengt Goliath in mei voor kinderen vanaf vier jaar twee nieuwe producten naar de winkels: Super Sand Suitcase ABC en Super Sand Suitcase Cats & Dogs. Ideaal voor onderweg.

supersand1 - Paaseieren zoeken met Super Sand EggsNa het succesvolle groene koffertje – Super Sand Creativity Suitcase – presenteert Goliath twee nieuwe koffertjes met het magische speelzand. Ideaal om mee te nemen op vakantie, naar vriendjes en vriendinnetjes of tijdens logeerpartijtjes bij opa en oma.
In de rode Super Sand Suitcase ABC zit 560 gram magisch zand, een roller en vormpjes voor alle letters van het alfabet. Kinderen kunnen er dus hun eerste woordjes mee schrijven.De blauwe Super Sand Suitcase Cats & Dogs bevat 560 gram magisch zand, twee honden- en twee kattenvormpjes en een handvat met een gladde en een dierenpootjesroller. Je kunt er schattige katjes en hondjes mee maken.

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Paaseieren zoeken met Super Sand Eggs
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

8 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: