De SUPER Sinterklaas winactie!

Laten we het nieuwe Sinterklaas seizoen lekker gezellig beginnen, met een winactie van een nieuwe Sinterklaas film: De club van Sinterklaas en de verdwenen schoentjes. Ook geef ik voor 1 keer mijn mening over de veel te lange discussie.

Sint paard kasteelSinterklaas & Piet

Sinterklaas is al sinds ik mij kan herinneren mijn favoriete feestdag(samen met Halloween). Ik vond ze geweldig zwarte Piet en Sinterklaas, alhoewel ik de Sint altijd heel eng vond. Zo een oude man die maar kindjes op zijn schoot wil, en dat gedreig met de roe en zak. Bizar.
Nou woonde ik gewoon in een straat in Amsterdam, waar niemand een open haard had. Dat hele verhaal over “zwart van de roet” werd dan ook ernstig in twijfel getrokken. “Als schutkleur” vertelde mijn juf toen, zodat we ze niet zien in de nacht. Maar waarom is de Sint dan in zo een felle rode jas? Je snapt de verwarring van mij en alle kindjes in de klas.

MoepiesDaarom gaat de hele discussie dat zwarte Piet traditie is, volledig aan mij voorbij. Er zijn zoveel tradities en oude gewoontes die van mij absoluut niet terug hoeven te komen of te blijven. Wat dacht je van het enige recht voor een vrouw is het aanrecht? Of trouwen met een familielid? Of vrouwen verbranden? Mijn dochter ziet de Pieten liever roze dan zwart, want is veel gezelliger. Dus als zij er niet mee zit, waarom moet ik dan perse vast houden aan dat Pieten zwart moeten blijven? Dingen vernieuwen, tijden veranderen, tradities veranderen gezellig mee. Dus van mij mogen ze zwart, wit, blauw, roze of regenboog zijn, als het maar gewoon gezellig blijft 🙂

De film!

Voor wie Sinterklaas gewoon gaat om de gezellige feestdag waarin we samen een heerlijke avond delen, waarin we ons verheugen op die blije snoetjes in de ochtend, of het ijverige zingen in de avond. Waarin je pepernoten door het hele huis gooit, en lekker mee schreeuwt als de boot op 10 plekken tegelijk aankomt in Nederland. Voor die mensen is deze winactie.

Wat dacht je van 2×2 kaarten voor de film: De Sinterklaas club en de verdwenen schoentjes? De herfstvakantie komt er aan, dan kun je mooi gaan!

Kornee KwastenbroekWaar gaat de film over?

Sinterklaas en de Clubpieten hebben een lekker druk jaar: nog nooit werden er zoveel schoentjes gezet! Maar slechterik Kornee (Tom Audenaert) wil het Sinterklaasfeest verpesten. Door een foutje kreeg hij vroeger nooit een cadeautje van Sinterklaas. Om wraak te nemen heeft hij Moepies gemaakt, een nieuw soort speelgoedknuffel. De grappige Moepies moeten van Kornee de cadeautjes uit de schoentjes van de kinderen stelen. Als op een ochtend niet alleen de cadeautjes maar ook alle schoentjes weg zijn krijgen de Pieten de schuld. Sinterklaas snapt er niks van. Zal het op tijd goedkomen?
Website:        
Facebook:       www.facebook.com/DeClubvanSinterklaas

Hoe doe je mee?

Reageer hieronder waarom jij wilt winnen, en voor deze keer, hoe meer je deelt, hoe meer kans je maakt(wel mij taggen, anders weet ik het niet natuurlijk..)! De winnaar krijgt binnen een week bericht, dus dat is al heel snel!!

Nog meer kans? Kijk dan op Meisje Eigenwijsje! 

Succes!!

GESLOTEN

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

14 gedachten over “De SUPER Sinterklaas winactie!”

 1. Ik zou ook heel erg graag met mijn zoontjes naar deze film willen gaan, 4 en 5 jaar zijn ze en vinden deze periode natuurlijk helemaal geweldig.
  Al zou het alleen al om de pepernoten en de cadeautjes gaan 😉
  Eerlijk is eerlijk daar gaat het meestal om toch?
  Maar een film in een “echte ” Bioscoop ….dat is helemaal geweldig!
  ik doe graag mee 😀

 2. Wij zouden graag van de nieuwe Sint film gaan genieten,
  Daarom laten we deze kans niet schieten.
  Het gaat over slechterik Kornee,
  Die neemt alle kadootjes uit de schoentjes mee…
  Met Moepies verdwijnen ze stuk voor stuk,
  Want als kind had Kornee minder geluk.
  Hij heeft nooit een kadootje gehad,
  En was het nu toch echt enorm zat.
  Dan opeens zijn ook de schoentjes weg,
  De pieten krijgen de schuld; wat een pech…
  Het worden dus spannende avonturen,
  Die van ons wel lang mogen gaan duren.
  Hopelijk loopt het toch nog goed af,
  En loopt het paard van de Sint weer vrolijk in draf.
  Wij zouden deze film graag in de bios kijken,
  of de kadootjes en schoentjes terug komen moet nog blijken…

 3. Super leuk!! Mijn man gaat ieder jaar met onze dochter naar de Sinterklaas film, dat is echt hun “uitje” ook dit jaar willen ze weer gaan! Hoe gaaf zou het zijn als ik hun mag verrassen met kaartjes voor de film! Mijn meisje leeft nu al helemaal naar de film toe in ieder geval 😀

 4. Wat leuk!! Ik doe heel erg graag mee! Mijn tweeling zou het geweldig vinden om naar de film te gaan. Vorig jaar vonden ze het al helemaal geweldig en ik weet zeker dat ze dit jaar ook weer volop zouden genieten 🙂

 5. Woehoeeeeeee!! Dit is leuk zeg ? wat een leuke actie hebben jullie toch en wat een geweldige prijs, lekker met mn oudste naar de bioscoop, zou super leuk zijn ❤! Nu maar hopen en keihard duimen dat mijn naam straks zal verschijnen ? , wauw dat wordt een waar feestje in huize van Dijk ??? SPANNEND SPANNEND! liefs Liset ?

 6. Zou geweldig zijn om met mijn dochter Floortje te gaan…ze is nu 7 en gelooft nog heilig…maar dit kan maar zo het laatste jaar zijn….

 7. mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 8. Whaaaaaaa dit zou echt GEWELDIG zijn voor mijn dochtertje! die kan nu al niet meer wachten tot 5 december! hoe LEUK zou het zijn om in de herfstvakantie alvast in de stemming te komen met deze onwijs leuke film… (de vorige films waren ook te gek en vond dochterlief geweldig) dus de nieuwe sinterklaasfilm kan alleen maar NOG leuker zijn 😀 hopelijk mag ik haar onwijs verrassen.. SPANNEND! Liefs

 9. Sinterklaas is een heerlijk (kinder)feest en de voorpret begint nu al met het knippen van de speelgoedboekjes! Heerlijk vind ik het om mijn bijna 5 jarige zo te zien genieten. Vorige jaar voor het eerst naar de Sinterklaasfilm geweest, wat heeft hij genoten. Dit jaar wil hij uiteraard weer haha en stiekem mama ook hoor ;-). Geregeld komt de club van Sinterklaas al op you tube voorbij of een film van voorgaande jaren.

  Waag heel graag een kansje om met mijn kleine kanjer naar de bios te mogen. Dat zou een te gekke verrassing voor hem zijn!

 10. Leuk! Wij kunnen niet wachten tot de spannende en gezellige tijd aanbreekt.. Sinterklaas 🙂
  Daarom doe ik graag mee voor mijn 2 meiden..

  Groetjes Natalie

 11. Je hebt helemaal gelijk wat betreft de Pieten (en dat de Sint een enge oude man is hahaha, vond ik vroeger ook al) enige wat ik zo rot vind aan het hele gedoe is dat er van een mug een olifant wordt gemaakt. Alsof het feest gevierd wordt om te discrimineren… En daar ben ik wel op tegen.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: