Swan Lake on Ice

Sinds dat mijn meisje een jaar of 2 is, kijkt ze naar het ballet op TV of Youtube. Ze is op 3 jarige leeftijd in de speeltuin, achter de Haarlemmerstraat in Amsterdam, “ontdekt” een juf van een gerenommeerde dansschool in  Amsterdam vond haar zo talentvol, dat ze een jaar lang gratis mocht komen. Barbie en het Zwanenmeer is wel 1000x bekeken.
En toen kwam er een uitnodiging afgelopen week, 2 perskaarten voor het Swan Lake on Ice. Ik had mijn assistente mee kunnen nemen, of misschien een andere blogger. Maar ik ging voor de expert; mijn dochter van 8. Ik ken niemand die het Zwanenmeer zo vaak gezien heeft als zij, dus die kon mij mooi alles vertellen.

Swan Lake on Ice

Na vorig jaar twee weken in een uitverkocht Luxor te hebben gestaan komt de theaterhit terug! Swan Lake on Ice vertelt op unieke en betoverende wijze Tchaikovsky’s wereldberoemde verhaal van  de liefde. Het podium in het nieuwe Luxor Theater zal worden getransformeerd tot een bevroren meer en wordt een schaatsbaan van echt ijs!

Laat u meevoeren door de onvergetelijke magie van het beroemde zwanenmeer, uitgevoerd door een cast van maar liefst 30 schaatskampioenen. Zij brengen een nieuwe, gedurfde en ongeëvenaarde interpretatie van het bekroonde meesterwerk. Met prachtige sets, weelderige kostuums, unieke special effects en uiteraard de wereldberoemde en adembenemende muziek van Tchaikovsky, wordt deze show gezien als de meest indrukwekkende uitvoering van Het Zwanenmeer ooit!

Onze ervaring:

Na ruim 2.5 uur reizen door heel Nederland om in Rotterdam te komen (dank u wel NS), kwamen we helaas veel te laat aan voor de rode loper, maar net op tijd voor de aanvang van de show. De kleine diva is wel zelf nog even op de rode loper gefotografeerd door de nog aanwezige pers. Zo kon ze vast oefenen voor de toekomst.

We hadden perfecte plaatsen, en aan het begin mocht ik nog wat foto’s maken.
Wat een geweldige show! We hebben ademloos gekeken naar de special effects, tranen gelaten bij de trieste momenten. Het was echt heel bijzonder, en ik kan me niemand anders bedenken met wie ik dat liever had willen zien.

In de pauze zag Keira de grote ster van The Voice of Holland: Romy Monteiro! Dapper als ze is, liep ze er meteen op af om te vertellen hoe geweldig ze haar vond. Dat vond Romy zo leuk, dat ze spontaan mij erbij riep om een foto te maken van hun samen. Ik denk niet dat we de grote grijns van Keira ooit nog van haar gezicht af krijgen!

Al met al, een enorme aanrader!!!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like