Zo organiseer je de leukste sweet 16 surprise party!

Word je dochter, vriendin of nichtje binnenkort 16? Dan moet deze mijlpaal natuurlijk groots gevierd worden, met een verrassingsfeestje bijvoorbeeld! Hoe? Wij geven een aantal tips voor het organiseren van een sweet 16 surprise party.

Tip 1: Zorg voor feestversiering

We beginnen gewoon met de leukste tip, namelijk de feest artikelen! Bij een feestje kan de versiering natuurlijk niet ontbreken, of je nu een zaaltje huurt of het gewoon thuis viert. Denk dan aan ballonnen, slingers en andere versieringen. Is het een themafeestje? Dan kun je leuke versieringen kopen binnen dat thema. Zorg er wel voor dat de versieringen niet te dicht bij het raam hangen, zodat deze van buiten niet te zien zijn. Je wilt het feestje natuurlijk wel een verrassing houden totdat de jarige binnen is! 

 

Tip 2: Prik een datum voor de sweet 16 surprise party

Uiteraard wel zo handig om ruim van tevoren een datum af te spreken. Misschien kan het feestje op de dag zelf, maar valt de verjaardag doordeweeks dan kun je beter een dag in het weekend kiezen. Idealiter kies je voor een datum die voor de verjaardag zelf valt, zodat de jarige niet denkt dat hij of zij wordt vergeten of zelf al plannen heeft gemaakt. Verstuur op tijd de uitnodigingen naar alle gasten en zorg ervoor dat ook de jarige zelf aanwezig kan zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door zelf met de jarige af te spreken. 

 

Tip 3: Regel een locatie

Tot slot is het belangrijk om een locatie te regelen voor het verrassingsfeestje. De beste optie is bij de jarige zelf of bij een bekende thuis. Dit is niet alleen gratis, maar zo krijgt de jarige ook geen vermoedens. Wil je het groots aanpakken? Dan kun je een zaal huren voor de surprise party. Kost wel wat, maar dan heb je zelf geen omkijken naar de hapjes en drankjes. 

Tijd voor het de leukste sweet 16 surprise party ooit!


lees ook:

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven