Swingen met Party Piet Pablo

Een superleuke dag in familiepark De Julianatoren! Op 18 oktober was er een perspresentatie met enorm veel kinderen en ook wat schrijvende pers. Wij zaten klaar voor deze spannende presentatie in het Jut & Julia theater want daar had mevrouw Suikerspin samen met Party Piet Pablo wat leuke nieuwtjes te vertellen. 


IMG 5983 - Swingen met Party Piet Pablo

En wij waren hier bij, en zo heb ik en mijn enthousiaste kinderen Party Piet Pablo gezien! Kennen jullie deze razende populaire piet al? Hij zingt hits zoals De pieten en Sinterklaas move. Party Piet Pablo was heel even op en neer gevlogen vanuit Spanje omdat hij een nieuwtje had. Hij vertelde dat de boot al bijna helemaal klaar is en er wel een paar kleine problemen zijn. Passen alle pakjes wel op de boot? Over een paar weekjes gaan ze al varen om hier op tijd te zijn. Dus voor ons de hoogste tijd om nieuwe liedjes te leren. Gelukkig zit je dan met met Party Piet Pablo wel goed! Voor 2016 heeft hij de jump voor ons in gedachten, let wel  De sint en pieten Jump

Ook wil hij alle kinderen bedanken omdat ze zo lief zijn en altijd mooie tekeningen maken. Daarom heeft hij samen met Love piet een duet opgenomen , pietenliefde. Een heel mooi en rustige liedje! Deze zong hij samen met Love piet live!

IMG 5987 - Swingen met Party Piet Pablo IMG 5990 - Swingen met Party Piet Pablo

Als iedereen weer rustig zit heeft Mevrouw Suikerspin een verrassing! Omdat Piet Pablo meer dan 50 miljoen views heeft gehad op zijn youtube kanaal, krijgen hij en Love Piet het eerste exemplaar uitgereikt van hun nieuwe album ‘Mega Sint Hits’.  Dat was een grote verassing voor de pieten en ook hun producent Alex.

IMG 5992 - Swingen met Party Piet PabloIMG 5995 - Swingen met Party Piet Pablo

 

 

 

Alsof het nog niet genoeg was had Piet Pablo nóg een heel mooi nieuwtje, want op diverse plekken in Nederland kan je nu ook live Piet Pablo gaan zien. Namelijk in de MEGA SINT SHOW!

De mega sint show gaat het theater in. Alle leuke liedjes worden gezongen en natuurlijk komen ook Love piet en Sinterklaas! Wil je weten waar ze, behalve bij de Julianatoren nog meer komen? klik dan HIER voor meer info.

IMG 6006 - Swingen met Party Piet Pablo

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love