Close
T-Rex 2-smartwatch

T-Rex 2-smartwatch: een robuust horloge om weer en wind mee te trotseren

.Een wearable met uitgebreide functies voor avonturiers en sporters die de buitenlucht omarmen. De T-Rex 2-smartwatch is klaar voor zware beproevingen, is praktisch in het gebruik en brengt vele verbeterde features met zich mee.

Amazfit heeft zijn meest geavanceerde en op outdoor gerichte smartwatch uitgebracht in de Benelux: de T-Rex 2. Deze nieuwe outdoor smartwatch is speciaal ontwikkeld voor avontuurlijke en sportieve gebruikers die niets liever doen dan hun tijd in de buitenlucht doorbrengen, ongeacht de weersomstandigheden en omgeving waar zij zich in bevinden. Het horloge combineert onder andere dual-band met 5 satellieten en waterdichtheid van 10 ATM, zodat de T-Rex 2 ook de ideale partner vormt voor watersporters.

Onze volgende stap, jouw volgende stap

De T-Rex 2 is het derde product binnen de Amazfit T-Rex-serie en kent verbeterde en nieuwe functies om nog beter te kunnen voldoen aan de wensen van outdoor-liefhebbers. Zo heeft Amazfit extra sportmodi en navigatiefuncties toegevoegd, en de mogelijkheden om de gezondheid van de gebruiker te monitoren zijn uitgebreid. De T-Rex 2 moedigt avonturiers en sportievelingen aan om hun eigen grenzen te verleggen: waar ze ook zijn, onder welke omstandigheden dan ook. Dankzij de helderheid van het always-on 1.39” HD AMOLED-scherm blijft informatie altijd goed leesbaar. Het display maakt gebruik van een hoge resolutie en is bovendien groter dan die van zijn voorgangers.

Dwaal af zonder verdwaald te raken

Geen avontuur is buiten bereik met de T-Rex 2. De smartwatch stimuleert hikers, trail runners, surfers en andere avonturiers om onbekend terrein te ontdekken. Dit aan de hand van T-Rex 2’s trajectnavigatie, real-time navigatie en trackingfuncties die het avontuur in kaart brengen. Ook maakt de smartwatch gebruik van directe navigatie om de kortste weg terug te bepalen naar het punt waar de gebruiker is begonnen. Dankzij de nieuwe functie om routes te importeren kunnen gebruikers vooraf geselecteerde routes importeren en deze volgen door het horloge te gebruiken. Om uiterste precisie te garanderen biedt de Amazfit T-Rex 2 dual-band positionering en ondersteuning voor maar liefst vijf navigatiesystemen. Mogelijke verstoringen vanuit de omgeving worden gereduceerd.

Reisgenoot met uithoudingsvermogen

Zoals bij alle devices van Amazfit het geval is, is de batterijduur van de T-Rex 2 krachtig genoeg om een lange tijd mee te gaan. In dit geval staat er zelfs een maximum van 24 dagen* op de teller. Zodat gebruikers die langdurig tijd doorbrengen in de buitenlucht zich geen zorgen hoeven te maken over een horloge dat hen in de steek laat. Daarnaast bevat de T-Rex 2 meer dan 150 sportmodi, inclusief triathlon, vissen, golf en surfen. Dankzij de waterdichtheid van 10 ATM voelen gebruikers zich als een vis in het water met de T-Rex 2 om hun pols. Fanatiekelingen die iedere uithoek van de wereld willen verkennen kunnen de smartwatch tevens onder extremere omstandigheden gebruiken. Zo blijft het apparaat functioneren bij een temperatuur van -30°C en is hij bestand tegen een temperatuur van zelfs -40°C. Aan de andere kant is de T-Rex 2 resistent tegen vurige hitte tot wel +70°C.

Nauwkeurig inzicht in verschillende gezondheidspijlers

De T-Rex 2 van Amazfit beschikt over ingebouwde managementfuncties om de gezondheid van gebruikers 24 uur per dag tot in detail te kunnen bekijken en bij te houden. Dit is mogelijk dankzij de door Amazfit zelf ontwikkelde 6PD (zes fotodiodes) BioTracker™, waarmee belangrijke data snel en effectief kunnen worden opgevraagd. Denk hierbij aan het gelijktijdig monitoren van de hartslag, zuurstof in het bloed en stressniveaus. Met één tap kunnen gebruikers in slechts 45 seconden inzicht krijgen. Bijvoorbeeld in hun hartslag, stressniveau, ademhaling en zuurstofverzadiging in het bloed.

Prijs en beschikbaarheid

De T-Rex 2 van Amazfit is vanaf nu verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen: Black & Gold, Ember Black en Wild Green. Desert Khaki wordt op een later moment verwacht. De robuuste smartwatch heeft een adviesprijs van €229,- en is onder andere verkrijgbaar bij:

Nederland

België

*Batterijduur kan variëren, afhankelijk van instellingen, gebruikersscenario’s en andere factoren. Het resultaat kan afwijken van de testdata.


Review van de Amazfit GTR3 smartwatch

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang