Close

T-shirt shoppen voor je man? | 3 tips!

De meeste mannen houden nou eenmaal niet van shoppen. Zelfs na twee jaar geen enkel kledingstuk te kopen zeggen ze nog steeds: “Dit T-shirt kan nog wel even mee.”, hoewel de gaten er al in zitten. De kans is groot dat hij zelf de komende tijd geen T-shirt zal kopen, het is dus sneller om zelf alvast een aantal leuke T-shirts uit te zoeken voor hem. Op deze manier kun je hem misschien toch aansporen om een aantal nieuwe shirts te kopen.

Waar moet je op letten bij het kiezen van T-shirts voor jouw vriend of man? Hier een aantal tips waarbij je zeker rekening moet houden.

Soort T-shirt

Tegenwoordig is er een verscheidenheid aan T-shirts verkrijgbaar. Het is verstandig om goed na te denken welk soort T-shirt jouw vriend graag draagt en welk type hem goed staat. Hij moet er natuurlijk wel goed op staan als je naast hem loopt. Elke man vindt de basics altijd goed. Hierbij heb je vaak de keuze tussen een ronde hals en een v-hals. Goed om over na te denken welk type hij graag draagt. Ook is de fit erg belangrijk. Een basic T-shirt moet altijd goed passen.

Print en kleur

Vrouwen houden erg van kleur en mooie printjes. Niet elke man houdt hier van. Belangrijk dus om te weten welke kleuren hij leuk vindt en of een printje een go of no go is. Zwart en wit zijn vaak de meest veilige keuzes wat betreft kleur. Deze passen bijna op elke jeans en hier kan niet veel verkeerd aan zijn. Het is echter erg saai wanneer de kledingkast van jouw vriend alleen maar uit zwarte en witte T-shirts bestaat. Daarom is het belangrijk om ook wat opties te bieden die misschien net buiten zijn comfort zone valt.

Extra lang T-shirt

Tegenwoordig is het extra lange T-shirts erg populair bij mannen. Op de herenafdeling kun je hier niet meer ontkomen aan deze lange T-shirts. Niet iedere man is geschikt om zo’n T-shirt te dragen. Tevens vinden veel mannen dit niet mooi. Is jouw vriend langer dan 1.85 dan is een extra lang T-shirt toch wel aan te raden. Zeker wanneer hij het draagt onder een overhemd of sweater. Dit voorkomt het omhoog kruipen van het T-shirt waardoor het T-shirt mooi in de broek blijft zitten.

Het allerbelangrijkste is dat jouw vriend zich op zijn gemak voelt in het T-shirt. Is hij niet de grootste blitskikker? Dan is het verstandig om bij veilige keuzes te blijven. Het belangrijkste is dat het T-shirt goed zit en dat het comfortabel is om te dragen.

foto by shutterstock

 

About Betty

8 thoughts on “T-shirt shoppen voor je man? | 3 tips!

  1. Voor mij is tshirt shoppen erg makkelijk gewoon jack en jones maat L is altijd goed bij mijn man

  2. Mijn vriend gaat niet graag shoppen als het voor mij is maar als hij zelf iets nodig heeft, vindt hij het meestal wel leuk!

  3. Mijn vriend koop tegenwoordig ook de langere t-shirts. Ik vind dat ook mooier staan als ze in de broek blijven zitten

  4. Het voordeel van zo’n lang shirt lijkt me dat het niet opkruipt en de rug goed bedekt. Maar hij lijkt me alleen geschikt voor lange mannen.

  5. Mijn vriend is heel lang 2 meter, en beetje stevig, vele winkels hebben niet in zijn maat. Hebben 1 winkel waar hij wel altijd slaagt. Lange hemd zou bij hem wel altijd goed zitten

  6. Vaak heeft m’n vriend hetzelfde model shirt of van hetzelfde merk. Dan is het makkelijk shoppen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang