Close
diy tshirts

T-shirts maken naar eigen ontwerp – DIY

Ik ben geen ontwerper, en ook geen goede doe het zelver. Maar ik hou wel van een leuke DIY, en als iemand mij daar dan mee kan helpen, dan helemaal super. Nieuwsgierig?

diy tshirtsOntwerp je eigen t-shirt

Keira wil al maanden een t-shirt zelf maken, ze heeft dat ooit gezien bij een vriendinnetje, en dat leek haar echt heel leuk. E dat is het natuurlijk ook.

Je kunt het bij Dezuu zo gek maken als je wilt. Je hoeft namelijk alleen maar de foto te uploaden. Dus als jij of kind nou een prachtige tekening maakt, scan je die in, en dat kan dan zo op een t-shirt. Je kunt er tekst bij plakken, en zelf een kleur shirt uit zoeken. Ik had een witte achtergrond, wat natuurlijk helemaal niet zo mooi was op een roze shirtje, en die hebben zij voor mij ook meteen even transparant gemaakt na een heel attente mail of ze het wit moest laten of niet. 

Wij zijn zelf op internet gaan browsen naar iets met eenhoorns. Na zo een 2 uur vond Keira eindelijk het juiste plaatje, en daar hebben we ook nog een tekst op gemaakt. Voor Miya hadden we ook maar een eenhoorn gedaan, anders wil ze weer die van Keira. Zij is in een fase dat ze alles wil van Keira, en alles doet wat Keira doet.

Zo heb je hele eigen gepersonaliseerde shirtjes die dus echt helemaal naar eigen smaak kunnen. 

Geen eigen design

Ben je niet zo creatief dan kun je natuurlijk ook gewoon uit templates kiezen. Maar op deze manier zijn we al aan het denken voor shirtjes voor meiden dag op school, of als de meiden weer gezellig naar een concert gaan of iets dergelijks. Ook leuk op een kinderfeestje dacht ik, weer eens wat anders als het standaard plastic speeltje wat er meestal in de zakjes zitten.

Wat vind jij van onze creaties?

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “T-shirts maken naar eigen ontwerp – DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang