Liefde gaat door de maag: Taco Time!

Er zijn 2 dingen waar ik mijn man altijd wakker voor mag maken, of elke dag mee kan verwennen.

De eerste kun je zelf wel bedenken, de tweede zijn Tacos. Tacos ja. Met stip ver boven aan zijn aller lievelings gerecht.
Tacos werden vroeger in de zachte tortilla wraps gerold, maar Mr Bell van idd Taco Bell, kwam met de harde versie die de wereld veroverde.

Van Santa Maria kreeg ik een probeer pakket om mee te koken. Als een klein kind zo blij was mijn man. Nou zal ik je heel eerlijk vertellen dat ik zelf zakjes echt vreselijk vind. Ik kook er echt nooit mee. Ik kijk wat voor kruiden er in een gerecht horen, en dat haal ik dan. Aangezien tacos hier regelmatig op tafel staan is dat niet verspild ofzo.

santa maria tacosMaar we gingen het proberen. Tenminste man en de kinderen, voor mij moeten we toch altijd apart koken omdat ik voor van alles allergisch ben. En ik wil altijd de tortilla wraps. Van maïs wel te verstaan. De 2 meiden eten graag wraps met lekker beleg, dus die waren echt binnen no time op natuurlijk.
Er zat ook een zakje bij om kip mee te panelen voor lekker knapperige kip. Normaal doe ik dat zelf met bloem, ei en kruiden voor het KFC effect, maar eerlijk is eerlijk, dit was best lekker ook.

taco santa mariaDe guacamole had ik zelf gemaakt met avocado, tomaat, knoflook, koriander en zout en peper. Voor mijn man een bakje apart met ui en de kruiden erbij. En ook al is hij dol op zakjes (heb ik hem af moeten leren)was hij hier ook niet wild van.

De tacos waren handige kuipjes, die heb ik in de oven gezet. De taco saus eet hij altijd van Santa Maria, de rest van ons lust het niet, of is allergisch. Hij eet dat ook op de tosti, dus hebben het in voorraad.

De taco vulling heb ik voor mezelf gemaakt met gehakt, verse koriander, zout, peper, champignons, knoflook en courgette. Voor man en de kinderen gehakt, zwarte bonen, knoflook, uien, en de kruiden. Jop knalt er dan ook nog veel zure room overheen, sla en geraspte kaas.
En dan natuurlijk de salsa en guacamole.. Let op: de foto is geen realistische weergave van hoe het er ongeveer echt uit ziet.

De rest van de zakjes staan nog in de kast, die zijn voor als ik er een keer niet ben en hij gaat koken oid.

Voor heerlijke recepten zonder zakjes kun je kijken bij Geertje, zij probeert elke week iets nieuws!

Waar kun jij jouw partner heel blij mee maken?

tacos en wraps

Vriendelijke disclaimer: De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021